Mobilní regály Sestava policových regálů, která je umístěna na pohyblivých podvozcích. Použití pojízdných regálových systémů značně zvyšuje skladovou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spoje potrubí-pájené spoje1 VY_32_INOVACE_456.
Advertisements

Tento projekt je spolufinancován z EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU Popularizace technických oborů a řemesel prostřednictvím interaktivní výuky žáků OP vzdělávání.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada13 AnotaceVinuté.
Konstrukce CNC strojů I. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 12Číslo.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Využití informačních technologií při řízení obchodního řetězce Interspar © Ing. Jan Weiser.
Vytápění Teplárny. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu:
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Spoje potrubí-zákl. informace1 VY_32_INOVACE_441.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je ing. Marcela Koubová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
REGÁLOVÉ ZAKLADAČE - jsou skladovacím zařízením, které zajišťuje obsluhu regálů v úzkých manipulačních uličkách - navazují na stohovací jeřáby - jejich.
F YZIKÁLNÍ VELIČINA - HUSTOTA Ing. Jan Havel. Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Materiál je určen pro bezplatné používání.
2 BEZMOTOROVÉ VOZÍKY 3 BEZMOTOROVÉ VOZÍKY PATŘÍ MEZI BEZKOLEJOVÉ MECHANIZAČNÍ PROSTŘEDKY POHYBUJÍ SE PO VODOROVNÉ PLOŠE TAŽENÍM NEBO TLAČENÍM PRACOVNÍKŮ.
Konstrukce CNC strojů. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu:
Spoje potrubí-hrdlové spoje-zákl. info.1 VY_32_INOVACE_443.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: ročník oboru strojírenství.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 2. ročník oboru strojírenství Vzdělávací.
P RÁCE A VÝKON Ing. Jan Havel. Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Materiál je určen pro bezplatné používání pro potřeby.
Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název a adresa školy: Integrovaná střední.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Manipulace s materiálem, inovuje výuku použitím multimediálních.
DUM:VY_32_INOVACE_IX_1_3 Měření proudu a napětí Šablona číslo: IXSada číslo: 1Pořadové číslo DUM:3 Autor:Mgr. Milan Žižka Název školyZákladní škola Jičín,
 Anotace: Materiál je určen pro žáky 9. ročníku. Slouží k naučení nového učiva. Popis principu elektromotoru, princip činnosti elektromotoru s komutátorem,
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 21 AnotaceDruhy,
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Šablona 32 VY_32_INOVACE_17_30_Pascalův zákon a hydraulika.
VY_32_INOVACE_454 Spoje potrubí-závitové spoje
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
SESTAVENÍ ELEKTRICKÉHO OBVODU
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Ocel VY_32_INOVACE_25_502 Projekt.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Elektromotor a jeho využití
VY_32_INOVACE_AUT1_17 Rámy.
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Stropy VY_32_INOVACE_02_021 Projekt.
Logistika a Supply Chain Management
P2 MARKETINGOVÉ PROSTŘEDÍ
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Základy plošné CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MA_ZP_05
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_07-13
MOTOROVÉ VOZÍKY. MOTOROVÉ VOZÍKY MOTOROVÉ VOZÍKY - zajišťují přepravu materiálů, manipulaci s nimi, jeho ukládání a přemísťování ve všech oblastech.
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
DRUHY ZÁVITŮ VY_32_INOVACE_30_613
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3A_08
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a příroda, Zeměpis, Liberecký kraj Autor: Kamil Bujárek, Bc. Název.
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Francová Alena
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
VY_32_INOVACE_10_1_05.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Autor: Mgr. M. Vejražková VY_32_INOVACE_14_Elektrický odpor
Normály elektrických veličin
Centrální nákupy SŽDC pro opravu, údržbu a modernizaci železničního svršku Stanislav Smeták Workshop „Oprava a údržba kolejí železničních drah“ Praha –
Název materiálu: VY_32_INOVACE_12_JEDNODUCHÉ LEŠENÍ 2_Z2
Plocha Windows 7 Jakub vyčítal.
FIREMNÍ MANUÁL zpracování.
... ZKUŠENOST, KVALITA A MAXIMÁLNÍ FLEXIBILITA ...
Výroba pelet z biomasy v Habrech
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Jiří Toman NÁZEV: VY_32_INOVACE_24_13 Střídavé.
Vzájemné silové působení těles
AUTOR: Jiří Toman NÁZEV: VY_32_INOVACE_24_10 Zvukové jevy –opakování B
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Kondiční cvičení v tělocvičně Překážková dráha
Název školy Střední škola obchodně technická s. r. o. Číslo projektu
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Jiří Toman NÁZEV: VY_32_INOVACE_24_18 Fyzika,
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3B_06
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Transkript prezentace:

Mobilní regály Sestava policových regálů, která je umístěna na pohyblivých podvozcích. Použití pojízdných regálových systémů značně zvyšuje skladovou kapacitu, protože obsluha otevře vždy jen uličku, do které potřebuje přistoupit.

Paletové regály Hospodárné řešení pro všechny typy skladových celků. Používá se pro uskladnění palet od typizovaných EUR palet až po nejrůznější atypické druhy palet. Nosníky lze nadefinovat přesně dle požadavku hmotnosti ukládaného zboží a typu paletové jednotky.

Regálové galerie Použitím regálových galerií se navyšuje kapacita skladu - skladová plocha se násobí počtem pater. Regálové galerie jsou tvořeny sestavou policových regálů doplněných obslužnými plošinami a schody.

Konzolové regály Konzolové a stromečkové regály se používají k uskladnění rozměrného materiálu jako například ocelových profilů, trubek, plechů, dřevotřískových a plastových desek.

Spádové regály Tento variabilní systém je určený pro podélnou i příčnou dopravu palet. Systém je založený na paletovém regálovém systému doplněném válečkovými tratěmi. Pohyb palety probíhá vlastní vahou po nakloněné válečkové trati.

Policové regály BEGFLEX - Nejjednodušší řešení pro různé skladovací prostory. Jeho výhodou je variabilita a schopnost snadno se přizpůsobit jakýmkoli prostorovým podmínkám. BEGZINC - Nabízí velmi výhodný poměr mezi nosností regálu a jeho hmotností. Tyto regály jsou vhodné do vlhkého prostředí.