Ekonomická fakulta Úvodní soustředění 1. ročníků 2013/2014.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
Advertisements

doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. vedoucí katedry
Ekonomika a právo v podnikání
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Informace o studiu na KITTV 2011/2012
Představení PS Lesnictví a zemědělství
Setkání akademické obce Fakulty podnikohospodářské malá aula, 29. ledna 2007 Fakulta podnikohospodářská Vysoká škola ekonomická v Praze.
Celofakultní shromáždění
Výuka makroekonomie v magisterských programech na Ekonomické fakultě VŠB-TUO Martin Macháček Praha,
Zkvalitnění vzdělávání a zvyšování kompetence manažerů v rámci studijního programu Ekonomika a management na Fakultě podnikatelské Vysokého učení technického.
ZAHÁJENÍ DOKTORSKÝCH STUDIÍ 2011/2012
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Ústav pedagogických věd
Vysoká škola ekonomická v Praze. Veřejná vysoká škola založená v roce 1953 Cca studentů Studijní programy: –bakalářské (3 roky) –navazující magisterské.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Svět výchovy a vzdělávání v reflexi současného pedagogického výzkumu
Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT. Charakteristika studijního programu „Účetnictví a daně“ Ekonomika a management Studijní obor je nabízen v rámci.
Bakalářský studijní obor: Historie Ústav českých dějin Ústav hospodářských a sociálních dějin Ústav světových dějin.
Ústav světových dějin Obor Historie – Obecné dějiny.
1 Pedagogické kolegium Program 1. Akreditace předmětů a vedlejších specializací F4 Akreditace předmětů a vedlejších specializací F4 2. Akreditace.
Závěrečný tutoriál 4. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Závěrečný tutoriál 1. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
Tvorba e-learningové aplikace pro výuku obchodního práva na oborech s ekonomickým zaměřením Jindřiška Šedová a kol. Masarykova universita Ekonomicko-správní.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Úvod do studia jazyka N2BP,NJ2BP_1UJA
Akademický rok 2015/2016 Zápis ke studiu.
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
Katedra informačních systémů PhDr. Pavel Pavlík, Ph.D. Kolegium děkana - 5. května 2009 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální.
1 ÚČETNICTVÍ A FINANČNÍ ŘÍZENÍ PODNIKU (ÚFŘP) nabízíme univerzitní studium bakalářského a navazujícího magisterského studijního oboru obor je nepřetržitě.
facebook ksr.ef.jcu.cz.
Den otevřených dveří – hod – hod. Přijímací řízení –
Koncept praxí a stáží1 MODEL PRAXÍ A STÁŽÍ Úvodní setkání pro studenty magisterského stupně.
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do bakalářského studia.
Středoevropská komparativní studia na IMS FSV UK kombinovaná forma studia Den otevřených dveří 2016 Tomáš Nigrin.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Co by měl vědět student nastupující do 1. ročníku Co by měl vědět student nastupující do 1. ročníku Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity 23. září 2011.
Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF.
Česko-německá studia na IMS FSV UK: Den otevřených dveří Tomáš Nigrin.
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Katedra sociální práce a sociální politiky Katedra sociální práce a sociální politiky.
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do navazujícího studia.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Akademický rok 2017/2018 Zápis ke studiu.
Bakalářský studijní obor: Historie
FŽP ČZU v Praze & ICT Tomáš Kott.
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Ústav světových dějin Historie – obecné dějiny
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Ústav řízení dopravních procesů a logistiky
prof. Ing. Vojtech Dirner, CSc.
Přednáška Jan Dvořák.
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Fakulta hospodárskej informatiky
Přírodovědecká fakulta UJEP
UNIVERZITA PARDUBICE Dopravní fakulta Jana Pernera
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Řízení a ekonomika podniku
Kreditní systém studia
Studijní obor Management sportu
Ústav světových dějin Historie – obecné dějiny
Řízení a ekonomika podniku
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Katedra historie Filozofická fakulta UP Olomouc
Ukázka prezentace LF MU v jednotném vizuálním stylu MU
Transkript prezentace:

Ekonomická fakulta Úvodní soustředění 1. ročníků 2013/2014

Vedení fakulty doc. Ing. Ladislav Rolínek, Ph. D. děkan fakulty doc. Ing. Milan Jílek, Ph. D. proděkan pro vědu a výzkum RNDr. Renata Klufová, Ph.D. proděkanka pro pedagogickou činnost Ing. Radek Toušek, Ph. D. proděkan pro rozvoj Ing. Viktor Vojtko, Ph. D. proděkan pro zahraniční vztahy Ing. Hana Coufalová tajemnice fakulty Ing. Petr Řehoř, Ph. D. předseda akademického senátu

Katedry EF a jejich vedoucí Katedra aplikované matematiky a informatiky – prof. RNDr. Pavel Tlustý, CSc. – 2. poschodí Katedra ekonomiky – doc. Ing. Ivana Faltová Leitmanová, CSc. – zvýšené přízemí Katedra jazyků – Mgr. Dana Špatenková – zvýšené přízemí Katedra obchodu a cestovního ruchu – Ing. Viktor Vojtko, Ph.D. – 1. poschodí Katedra práva – JUDr. Rudolf Hrubý – 2. poschodí Katedra řízení – doc. Ing. Darja Holátová, Ph.D. – 3. poschodí Katedra účetnictví a financí – doc. Ing. Milan Jílek, Ph.D. – 3. poschodí Katedra strukturální politiky EU a rozvoje venkova – doc. Ing. Eva Cudlínová, CSc. – 2. patro

Studijní oddělení vedoucí studijního oddělení: Ing. Lucie Polášková bakalářské studium: ÚFŘP (prezenční) navazující magisterské studium: ÚFŘP (prezenční) tel.: studijní referentky: Jiřina Juřenová bakalářské studium: OP (prezenční) bakalářské studium: EKINF (prezenční a kombinované) bakalářské studium: FINMA (prezenční a kombinované) navazující magisterské studium: OP (prezenční) navazující magisterské studium: SPEU (prezenční a kombinované) navazující magisterské studium: EKINF (prezenční) tel.: Renata Pigošová bakalářské studium: OP (kombinované) bakalářské studium : ŘEP (prezenční) bakalářské studium: SPVS (prezenční a kombinované ) navazující magisterské studium: OP (prezenční a kombinované) navazující mag. studium: ŘEP (prezenční a kombinované) tel.: Mgr. Zuzana Strachotová bakalářské studium: ÚFŘP (kombinované) navazující magisterské studium: ÚFŘP (kombinované) rozvrhy tel

Garanti studijních oborů Obchodní podnikání – doc. Ing. Antónia Štensová, Ph. D. Řízení a ekonomika podniku – doc. Ing. Darja Holátová, Ph. D. Účetnictví a finanční řízení podniku – doc. Ing. Jindřiška Kouřilová, CSc,. Ekonomická informatika – doc. Ing. Ladislav Beránek, CSc. Finanční a pojistná matematika – doc. RNDr. Tomáš Mrkvička, Ph. D. Strukturální politika EU pro veřejnou správu – doc. Dr. Ing. Dagmar Škodová Parmová Strukturální politika EU a rozvoj venkova – doc. Ing. Eva Cudlínová, CSc.

Pedagogičtí poradci Obchodní podnikání – Mgr. Vladimír Dvořák Řízení a ekonomika podniku – Ing. Monika Březinová, Ph. D. Účetnictví a finanční řízení podniku – Ing. Jaroslav Svoboda, Ph. D. Ekonomická informatika – Ing. Ludvík Friebel, Ph. D. Finanční a pojistná matematika – PhDr. Marek Šulista, Ph. D. Strukturální politika EU pro veřejnou správu – Ing. Petra Pártlová, Ph. D. Strukturální politika EU a rozvoj venkova – Ing. Petra Pártlová, Ph. D.

Průběh studia Průběh studia je dán: podmínkami kreditního systému studia seznamem vypsaných přednášek, seminářů a cvičení v daném akademickém roce. Náležitosti průběhu studia: Studijní a zkušební řád Jihočeské univerzity v Č. Budějovicích Studijní a zkušební řád požadavky zapsaných předmětů, které jsou uvedeny v publikaci „Informace o studiu na Ekonomické fakultě JU“ (tzv. „magentová kniha“)magentová kniha www studijního oddělení vizualizace předmětů a studijních plánů – webovský portál STAGuwebovský portál STAGu

Kde se budeme potkávat?

Den otevřených dveří 2014 Pozvěte své mladší spolužáky ze střední školy 17. ledna 2014 areál JU Čtyři Dvory – Bobík, pavilon F

Den otevřených dveří 2014 Co by měl vědět student nastupující do 1. ročníku (studenti dostali při zápisech, web) web Průvodce prvákaPrůvodce prváka (sice trochu zastaralý, ale stále platí)

Sledujte dění v oblasti studia www stránky fakulty - sekce StudentiStudenti jednorázové změny výuky: Aktuální změny k výuce z kateder