Moderní nástroje komunikace a jejich využití Jiří Vanke Ondřej Čermák.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
OLE-onlinelearning Studium odkudkoli a kdykoli
Advertisements

Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Propagace a reklama na facebooku
Sociální sítě Ondřej Herman.
Sociální sítě.
Děti vyrůstají v podstatě online. Na síti se dokáží skvěle orientovat, často lépe než rodiče. Není divu, počítač mají doma, ve škole a někteří i v mobilu.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
BOJUJ SE ŠIKANOU! Tento materiál vznikl za finanční podpory EU prostřednictvím programu Daphne. Za obsah je zodpovědný příjemce podpory The BB Group a.
Název: Bezpečné chování na internetu DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_19
Bezpečnost na internetu
Školení zaměstnanců web + intranet v Praze.
Regionální knihovna Karviná na Facebooku Praha listopad 2010.
Základní informace o bezpečnosti na internetu +práce se soubory PREVIEW VYUČOVACÍHO PROJEKTU.
INTERNETOVÁ BEZPEČNOST
Jan Horna HorMart s.r.o. web2-0.cz web2-0.cz Sociální sítě aneb jak je využít pro vaši značku.
On-line reputation Adam Zbiejczuk (influencer.cz)
!NÁSTRAHY INTERNETU! Kyberšikana sociální sítě
Využití internetu a sociálních sítí v lesní pedagogice Jiří Dolejší
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
9.Komunikace.
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Využití sociálních sítí k rychlému přenosu informací Mgr. Jan Vetchý Mediální konzultant, společnost SOVA NET, s.r.o
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_246 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
DĚTI VE SVĚTĚ MÉDIÍ Úvod Média jako potrava pro duši naše cíle: 1) umět děti ochránit před tím, co jim škodí.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Sociální sítě.
Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování.
1. Pokud mě někdo na chatu požádá o sdělení adresy a telefonu  Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje 
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
MARKETINGOVÝ MIX.
 Podle řady nezávislých zdrojů se sociální sítě staly nejčastější aktivitou na internetu, čímž sesadily pornografii. A to je pravděpodobně jen začátek.
Kyberšikana Cyberbulling.
Sociální sítě Štěpán Hýža.
Pro vlastní bezpečnost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New start)
Kyberšikana.
CO O FACEBOOKU (FB) NEVÍTE
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Sociální sítě Sociální síť, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem ovlivňují. Sociální síť není tvořena na základě zájmů, vazeb nebo z podobných.
Juščáková Anastázie 9.A. Co to je „Facebook“ ? je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli,
Sociální sítě v našem životě Umíte používat Facebook?
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
Josef Bělehrádek, DiS Možnosti usnadnění a efektivnější práce v aplikaci Acta Publica.
TWITTER Sociální sít ě. Co to je TWITTER? Sociální síť Funguje na principu tzv.mikroblogu Vedle Facebooku patří k nejpopulárnějším sítím na světě Uživatelé.
1 Jak si zabezpečit profil na Facebooku. 2 Zabezpe č ení profilu na Facebooku Na Facebooku klikni na ikonku Účet (vpravo nahoře) a vyber si možnost Nastavení.
Oblíbený předmět Public Relations Koudelová Lenka, 1.A.
Zahrajte svůj part pro lepší internet Bezpečnost online …aneb bavte se a diskutujte s dětmi o problémech online D en bezpečnějšího internetu 2016.
Přátelství a internet Lenka Hlavatá. Skype Skype je konečně opravdu dokonalý nástroj pro telefonování po internetu. Umožňuje bezplatně telefonovat z jednoho.
FACEBOOK. CO JE FACEBOOK? - společenský webový systém - komunikace mezi uživateli - přeložen do 68 jazyků -V roce 2010 vznikl americký film The Social.
Kyberšikana – co s tím?. Zamyslete se, co všechno se o vás může někdo cizí dozvědět z internetu?  Jméno?  Věk?  ?  Telefonní číslo?  Adresu.
Inf Sociální sítě Facebook. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
4. P – Promotion – komunikace Jde o komunikaci se zákazníkem. Pro komunikaci firma obvykle volí tzv. princip AIDA. A – Awareness (upoutání pozornosti),
Anotace: Prezentace je určena žákům 5. ročníku, slouží k seznámení žáků s internetem, jeho nejčastější používání, varování před některými nástrahami a.
IKT SOCIÁLNÍ SÍTĚ Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Název společnosti Produkty a služby
Aplikace marketingového mixu na vybraný podnik
Sociální sítě a jejich rizika Adéla Kotrlová
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
VY_32_INOVACE_22_Sociální_sítě
Využití sociálních sítí pro propagaci regionálních potravin
PROČ JSEM SI VYBRAL … Za týden to bude jeden rok od doby, kdy jsem se zaregistroval na facebook.Důvod proč jsem se na něj zaregristroval je takový: používám.
Bc. Nikol Fišerová, DiS., Bc. Šárka Mrázková
SOCIÁLNÍ SÍTĚ Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Eva Foltýnová, Anna Čapková
Jak lze využívat internet
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_21-09
MARKETING V NEZISKOVÉM SEKTORU
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Propagace, reklama VY_32_INOVACE_41_831
SOCIÁLNÍ SÍTĚ JAKO PARTNER PRO NEZISKOVKY Gabriela Sedláčková
Reklama na sociálních sítích
Transkript prezentace:

Moderní nástroje komunikace a jejich využití Jiří Vanke Ondřej Čermák

Co je to sociální síť?  Služba na internetu  Udržování komunikace s dalšími lidmi  Největší sociální síť - Facebook

Je Facebook opravdu jenom pro mladé?  Facebook dnes používá zhruba 4 miliony Čechů  Motivace  „Je skvělé, že se na Facebooku lidé k fotkám vyjadřují a lajkují je, je to živější, než když jsem snímky dostávala em.“ Majka (60)

A co tam vlastně dělají?  Spojení se spolužáky (práce na školních projektech)  Kontakt s kamarády a rodinnými příslušníky

Můžete sledovat svou oblíbenou společnost

A být v kontaktu…

Funkce Facebooku To se mi líbí – tlačítko, které stisknete, když se vám příspěvek líbí Sdílet – tlačítko, které stisknete, když se chcete podělit o příspěvek s vašimi přáteli Komentář – pokud-li se chcete vyjádřit k tématu, tak k příspěvku napíšete komentář

Stránka (angl. Page)  Speciální forma „profilu“ na Facebooku vyhrazená a určená k propagaci firem, organizací, značek a produktů  Svůj zájem sledovat vyjadřujete tím, že kliknete na „To se mi líbí

Skupina (angl. Group)  Hodně se podobá jakýmsi „kroužkům“  Je určená pouze pro nějaký okruh uživatelů/přátel, který zakladatel zvolí

Zeď (angl. Wall)  Je to společný prvek pro Profil, Stránku i Skupinu  Na Zdi se totiž objevují statusy přátel, fanoušků, či členů  Na Zeď někoho jiného můžete přispívat

Zazvonil zvonec a billboardům je konec  Nikdy nevíte, kdo uvidí váš billboard  S reklamou na internetu je to ovšem jinak…

Kyberšikana  Zneužití soukromých fotografií  Pomluvy a nenávist  NEZÁMĚRNOST – v některých případech si agresor neuvědomuje, že ubližuje, nepozná, že vtip už přestal být vtipem

Marketing na Facebooku  Facebook a sociální sítě neslouží jen k zábavě, ale slouží také k propagaci  Čím dál tím víc se do reklamy na Facebooku investuje a firmy začínají chápat, že reklama na sociálních sítích je mnohem efektivnější, než po starém způsobu (noviny, televize, rádio)  Bavíme se zde v řádech miliard dolarů – Za minulé čtvrtletí byl příjem 2,02 miliardy USD

Jedenáctero bezpečnosti na sociálních sítích 1.Nezveřejňovat osobní údaje 2.Nesdílet fotky 3.Bezpečně se odhlašovat 4.Měnit přihlašovací údaje nebo mít bezpečnější hesla 5.Nepřidávat si lidi pouze kvůli počtu 6.Přidávat si pouze dobře známé lidi 7.Číst si pravidla užívání 8.Rozlišovat virtuální a reálný život 9.Nastavovat sdílení 10.Nebýt závislý na sociálních sítích; nespamovat 11.Nedávat na Facebook všechny informace

Pověst  Hodnocení je neměnné, správce stránky jej nemůže smazat ani upravit  Usnadňuje rozhodování potencionálních zákazníků Firmy sleduji profily svých zaměstnanců  Chování na sociálních sítích může být rozhodujícím faktorem přijetí/nepřijetí zaměstnance