KTV PRŽNO Duben 2016. Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č. 723 303 237.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Advertisements

Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Červen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Červenec Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Spolu si pomáháme, společně se vzděláváme aneb místně zakotvené učení v praxi Závěrečné setkání škol -ŠUŽ - Praha dne Projekt - Úprava okolí.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Infokanál obce Vigantice Aktualizováno:
KTV PRŽNO Prosinec Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Dětské dopravní hřiště Hřiště bylo vybudováno Statutárním městem Teplice v roce 2007 Hřiště bylo vybudováno Statutárním městem Teplice v roce 2007 Náklady.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Přijímací řízení pro školní rok 2010/2011 Přijímací řízení pro školní rok 2010/2011 Seminář výchovných poradců základních a středních škol okresu Semily.
Životický portál Od 21. prosince 2015 do 31. prosince 2015.
Sběr bioodpadů Příluky a Fügnerovo nábřeží Technické služby Zlín, s.r.o. Ing. Jakub Černoch ředitel Únor 2016.
Úřední hodiny Obecního úřadu Březnice: Tel: Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek –
Infokanál obce Vigantice Aktualizováno:
 Projekt Pohádkový rok je zaměřen na klasické české pohádky, známé i méně známé.  Cílem je vzbudit v dětech větší zájem o čtení, zájem o pohádky, aby.
ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2016/2017 část I. - Přihláška na SŠ
zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd :
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
Chytré snižování skládkovaného odpadu
KTV PRŽNO Červen 2017.
Zdravé město J I L E M N I C E Fórum, 11. dubna 2013.
Zákon o obcích 128/2000 Sb. + znění pozdějších předpisů
Infokanál Obce Březnice
KTV PRŽNO Září 2015.
KTV PRŽNO Červen 2016.
Platformy projektu KAP LK
KTV PRŽNO Březen 2017.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO Květen 2017.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
KLUB ZDRAVÍ KDY: každé pondělí od 10 – 11 hodin
V sobotu 25.března 2017 se konalo v hospodě
Matouš Bořkovec, ZŠ Mikoláše Alše
KTV PRŽNO Říjen 2015.
Pracovní porada Pracovní list.
Limuzský sedmiboj smíšených dvojic Přihláška
KTV PRŽNO Červenec 2017.
VÁZÁNÍ ADVENTNÍCH VĚNCŮ
Den otevřených dveří, Denní stacionář Domino Vás srdečně zve na
Pracovní porada Pracovní list.
Zveme Vás na 4. ročník turnaje v badmintonu smíšených párů
KTV PRŽNO Listopad 2017.
Obec Pstruží pro občany
Ovlivněte podobu metropolitního plánu
Infokanál Obce Březnice
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
INFOkanál Pržno PROSINEC 2017.
KTV PRŽNO Březen 2018.
Infokanál obce Vigantice
Přijímací řízení 2018.
INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná.
KTV PRŽNO Únor 2018.
Dny nad Prahou výzva MMR, podprogram Podpora obnovy a rozvoje venkova
KTV Pržno Červenec 2018.
Jeseníky – Lázně Lipová – Penzion Pod Sněhulákem
Infokanál obce Vigantice
Vítá vás nový PowerPoint
KTV PRŽNO Leden 2018.
KTV PRŽNO Duben 2018.
KTV Pržno Červenec Srpen 2018.
Odborová organizace Dolu Jan Šverma, pořádá wellness zájezd do
Na čem stojí Zažít město jinak
KTV Pržno Červen 2018.
Infokanál Obce Březnice
Transkript prezentace:

KTV PRŽNO Duben 2016

Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně na administrátora prezentací, starostu Petra Provozovatelem televizního programu KTV Pržno je TKR Jašek, s.r.o., Nádražní 628, Rožnov pod Radhoštěm, IČ Orgánem dohledu nad provozováním televizního vysílání je Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, Praha.

Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů v dubnu Klub seniorů - dubnové pozvánky Ukliďme Pržno – ukliďme Česko Klub seniorů – pozvánka na celodenní zájezd

Dubnoví oslavenci V dubnu oslaví svá výročí a jubilea tito spoluobčané: paní Ludmila Herotová85 let pan Vlastislav Matýsek60 let pan Stanislav Chrápek60 let pan Jaroslav Fiedor55 let pan Milan Vajda55 let pan Zdeněk Matysek50 let pan Petr Hrabovský50 let Vážení a milí oslavenci, přejeme Vám hodně zdraví, štěstí, klidu a pohody do dalších let. OÚ Pržno

Svoz odpadů v dubnu Sklo – ve čtvrtek dle vytíženosti Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 6. a Děkujeme za zodpovědný přístup při třídění odpadů. OÚ Pržno

Úklidová akce se uskuteční dne Zaměříme se na úklid znečištěných lokalit v obci. Ochranné pomůcky a pytle budou připraveny, stejně tak i motivační občerstvení. Sraz účastníků bude v 7.50 na hřišti SK Pržno. Předpokládaný konec akce: hod. opět na na hřišti SKP, kde proběhne vyhodnocení akce. Přidáte se? Ukliďme Pržno – ukliďme Česko

Klub seniorů – dubnové pozvánky Setkání - Výbor Klubu seniorů zve své členy na pravidelné setkání s přednáškou o zdraví, které se bude konat v pondělí 4.dubna 2016 od hod v sále Občanského centra Pržno. Pozvánka do kina – Filmové představení Bio senior ve Frýdlantu n. Ostravicí se koná ve čtvrtek od hodin. Přesné datum konání bude zveřejněno v dubnovém Mikroregionu. Výlet do Klopuše – Místní malý výlet do Klopuše se uskuteční ve čtvrtek 14. dubna 2016 v hodin. Součástí bude návštěva výstavy panenek a kočárků. Vstupné 50,- Kč. Sraz ve hodin před bývalým obecním úřadem.

Klub seniorů – pozvánka na zájezd Klub seniorů pořádá celodenní autobusový zájezd do Čech pod Kosířem. Uskuteční se v pátek 20. května Odjezd je naplánován na 7.00 hodin z parkoviště u kostela, další zastávka Dolní konec Pržno. Cena zájezdu činí: 200,- Kč pro členy klubu, ostatní platí 250,- Kč. V ceně zájezdu jsou dva vstupy do muzea a oběd. Dopravu hradí Obec Pržno. Přihlášky přijímají: p. Marie Janošcová, p. Zdeňka Zemanová