Pozvánka platí pro tebe, tv ů j realiza č ní tým, trenéra a rodinu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fotbal. Jmenuji se Petr Šmíd a pocházím z malebné vesnice Klobou č ky, ale te ď pobývám n ě jakou dobu v D ě tském Domove v Uherském Ostrohu. Navšt ě.
Advertisements

 (asi 1250 – 24. srpna 1290)  nejvýznamn ě jší p ř edstavitel krumlovské v ě tve č eského šlechtického rodu Vítkovc ů  druhorozený syn Budivoje z Krumlova.
a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
Jak vyhrát nad pochybnostmi Bůh může skrze Tebe udělat o hodně více, než jsi si schopen uvědomit či představit, ALE nesmíš pochybovat !!! • Pochybnosti.
Technika,tak jak ji vidím já…
Výjezd Morava II aneb ŠÍLENSTVÍ POKRAČUJE Morava II aneb šílenství pokračuje Termín: 12. – 14. března 2010 Místo konání: Velké Pavlovice a Bořetice Foto.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Máte doma malou Kvitovou, pořípadě malého Berdycha? Přijďte se přihlásit do tenisového klubu Ovečky Petry.
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Přeji Ti sílu všech živlů
Tato pps je určena pamětníkům, kteří si ještě pamatují, ale i těm, kteří si už nepamatují. Stejně tak i dalším, kteří si sice ještě pamatují, ale.
Chybí Ti něco super? Něco super?;-). Křesadlo & Pětatřicátníci present V – Z – ZV – Z – ZV – Z – ZV – Z – Z Večer Zvrhlé Zábavy.
Pozvánka Floristický minikurz v Plumlově 5. až 7. května 2012 Pořádá Moravskoslezská pobočka České botanické společnosti ve spolupráci se základní organizací.
Jak na úspěšné projekty Ivana Brabcová
Srdce z lásky darované.
Bowling- turnaj dvojic Zveme vás na bowling Turnaj jednotlivců a dvojic pro pracovníky SPŠ Trutnov Ve čtvrtek 8.dubna 2010 od 15 hodin do 17 hodin Pasáž,
Láska a její kouzlo.
DEX (alias Alf) … aneb má cesta z útulku Kralupy nad Vltavou do nového domova.
Jsou v ž ivot ě chvíle, kdy nám p ř ítomnost druhého velmi chybí, a stále by jsme jej cht ě li mít p ř i sob ě.
-NCN II- …akce podruhé. Zveme Vás na druhý ro č ník, ji ž tradi č ní zále ž itosti NCN – Nau č se, co neznáš, tentokrát s podtitulem,,Akce podruhé‘‘
BOWLINGOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ – Liberec. Ubytování: v penzionu Jitka v Šimonovicích na předměstí Liberce (už ho máme vyzkoušený)
Cestovní kancelář SUPER-IN
S E N E K A R A D Í Nevyhnutelné snášej s klidnou myslí.
„Den Země v Národní rezervaci Rejvíz“ – „Dětský den 2009“
Proč Sport nebyl Super Norbert Gulevič a Lukáš Marvan.
HrušCup 2008 – pravidla petanque 1. Pétanque se hraje s ocelovými koulemi a s dřevěnou kuličkou zvanou ”košonek.” Hází se z kruhu o průměru cca 50 cm.
Nebe plný hvězd 1. Příteli pohleď, na nebe plný hvězd,
Milý č loví č ku…. Ur č it ě se najde n ě kdo, koho máš opravdu rád…
Vypráví se vtip: Katecheta se zeptá dětí v náboženství: „Děti je to chlupaté, má to dlouhý ocas a skáče to po stromě, co je to?“ Malý Jenda se ujme.
Dobrodru ž ství za č alo a my jsme se poprvé podívali na hotel Mosta ř, kde jsme m ě li bydlet celé t ř i dny.
Holasovice - Velké Heraltice Jak jsme prohráli …
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
M I S E Slovo, které se stalo tělem A Slovo se stalo tělem a přebývalo mezi námi. Spatřili jsme jeho slávu, slávu, jakou má od Otce jednorozený Syn,
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Meluzíni, Meluzínky, Meluzíňata – bývalí, současní i budoucí dříve než na nás přijde zimní spaní je tu zase hradní hraní LP 2009 Od pátku 30. října do.
NOVÁ RODINNÁ SOUTĚŽ.  Logo soutěže PODROBNÉ INFORMACE O HERNÍM SYSTÉMU 1) ZÁKLADNÍ ČÁST:  Přihlášení hráči se spravedlivě spolu utkají systémem každý.
Tenisová škola na ZŠ Květnového vítězství
SBOR JAROMĚŘ VÁS ZVE NA. VOLEJBALOVÝ TURNAJ KDY: KDE: hřiště u sboru Jaroměř ZAČÁTEK: v 9 hod ve sboru STARTOVNÉ: 20Kč CO SE BUDE DÍT????-
KAMARÁD NewFoton.
Anglie / Školní studijní  V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém.
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
Milá spolužačko, milý spolužáku! Vzpomeneš si ještě na doby, kdy jsme byli všichni na jedné lodi?
pocházejí z církevní kampaně Nechť jsou Ti povzbuzením.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Chorvatsko Chorvatsko ostrov Murter Poznávací a pobytový kurz pro žáky 8. – 9. ročníku.
SPORTOVNÍ AREÁL MÍROVÁ SE VÁM JIŽ OD 1. KVĚTNA 2011 OTEVÍRÁ NABÍZÍME...
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Stran č ice, okres Praha - východ AUTOR: RNDr.Ivana Ř ehková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ R18_ Slovní úlohy s procenty TEMA:
SPOLEČNÁ AKCE STMOU - RENTEL. SPOLEČNÁ AKCE STMOU - RENTEL Představení projektu: - projekt je na období 1 roku - všichni členové mohou využívat bezplatně.
-Slune č ní soustava je pojmenována podle SLUNCE -Soustavu tvo ř í 8 planet, více ne ž 3 trpasli č í planety, p ř es 150 m ě síc ů a další menší t ě lesa.
Vydělávej peníze on-line prostřednictvím investice do reklamních bannerů!  KAŽDÝ PÁTEK VÝPLATY - VÝBĚR OD 20 EURO !  ZISKY + REFERÁL PROVIZE + ZHODNOCENÍ.
SUŠENKOVÝ SALÁM (Melisa) 22/01/15 | Recept | IrákIrák
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
Ahoj! Tak jsem slyšel, že chceš studovat na gymplu? Ano, rád bych, ale mám strach z přijímacích zkoušek z matiky!
Popisuje: Vojtěch Zedek
KTV PRŽNO Březen 2017.
Otakar Mestek, Michal Blažej
Písecké středisko „ STÍNADLA“ za podpory rodinné firmy „GENOVESE Corp
ÍTĚZNÁ PÁLKA TURNAJ VE STOLNÍM TENISE ˇ O B E C V Í T E Z N Á
Limuzský sedmiboj smíšených dvojic Přihláška
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Za celý tým vedoucích a instruktorů
POZVÁNKA na tenisový turnaj ** čtyřher mužů **
PAŘÍŽ A ROUEN s jazykovým kurzem
Dovolujeme si Vás pozvat na Bowlingový turnaj O pražský pohár 2017
VAŠE VOLBA MŮŽE ZACHRÁNIT ŽIVOT
Wales 2019 Průvodce registrací pro studenty
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Tábor 2019 Horosedly.
Transkript prezentace:

Pozvánka platí pro tebe, tv ů j realiza č ní tým, trenéra a rodinu.

Ji ž 9. ro č ník !!! 2016

Informace o pobytu a turnaji dále … Vidím to naprosto jasně, ale je to hodně zvláštní …. Vidím, že bomby k lajnám co se hrály dosud už letos k vítězství stačit nebudou. Vítězové budou hrát nový progresivní tenis, bomby na lajny a smeče z každé pozice. A přesto vidím, že vítěz bude, no jak to říci …… spíš takový ….. mamlasovitý typ ….. No ale bomby k lajnám jsou bomby k lajnám.

Info o resortu, kde si u ž ívaly ji ž ř ímské legie naleznete na adrese - Turnaj se koná května 2016 (středa – neděle) Vchod do hotelu

Pro rýpaly up ř esním, papání je gratis grilování na kurtu, chlastání je gratis hruškovice, pivo, co kdo donese a pí…ní je gratis jen po p ř echozí dohod ě. Loni se nám podařilo takto famózně ugrilovat pašíka. Byly sice nervy s přípravou (pašík nechtěl jet s námi, ale nakonec jsme ho ukecali) a výsledek stál za to. No ale z čeho jsem byl úplně nejvíc vyvalený bylo to, kolik se do Vás vlezlo hruškovice. Budu muset asi vézt cisternu. Pašík 46 kg, věk necelý rok, svobodný, bez závazků.

Ve č tvrtek sraz na kurtech v 9.00 hodin kdo p ř ijde pozd ě – platí veselý tácek pro všechny. TAK BACHA !!! SýkoraKudrna Je fakt, že některé zápasy nejsou úplně vyrovnané. Nedivím se KUDRNOVI, že mě loni uplácel ať nemusí hrát. Bohužel nabídl málo a musel na kurt.

Ceny z ů stavají stejné – tak ž e hotel euro, bungalovy 38 euro a holidayhauses 36,55 euro. Apartmány nejsou. Jinak sauny, vstupy do termál ů, slevy na d ě ti atd. stejné jako loni. GRAND HOTEL PRIMUS Do hotelu majitelé investovali a ten prodělal rozsáhlou rekonstrukci. No a to jsou apartmány 6 hodin poté co se nám Láďa rozčílil.

Mo ž ná ž e u ž na hotelu opravili vlá č ek a n ě kam nás vyvezou. Je pravdou, že ne každému se náš zpěv líbil. Požitá hruškovice totiž naučila zpívat každého. Místní obyvatelé

Citát: Chybovat v tenise je lidské. Hodit prohru na parťáka je ještě lidštější. Váš Pepan Když chceš vyhrát musíš být urputný. Tak to je – věř mi. Projevíme čest poraženým – ať lépe snášejí prohry. Jako vždy vyhlásíme koňskou cenu

Počet míst je omezen. Přihlášky k účasti se uzavírají 15. března Nahlaste prosím tedy svou případnou účast, počet účastníků, Vaše preferované ubytování a pokud pojedete s dětmi tak jejich věk. Kdo dřív přijde, ten dřív mele.

Vlezné pro nové účastníky turnaje činí 30 litrová bečka piva. Což je 75 euro NA TURNAJ Pokud se rozhodnote nám pomoci (třeba i bednou tatranek) dejte nám prosím vědět. Telefonicky nebo na . Předem Díky