NOVÁ KOMUNIKAČNÍ PLATFORMA JIHOMORAVSKÝCH PAMĚŤOVÝCH INSTITUCÍ Brněnská pobočka České archivní společnosti Jiří Dufka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
20. května 2009 Prague Gate, Praha – Chodov II. konference Českého institutu manažerů informační bezpečnosti.
Advertisements

RegCat (souborná databáze regionálních informací) Spolupráce knihoven v Uherském Hradišti Iveta Mátlová Seminář knihoven paměťových institucí Zlínského.
PERSONALISTIKA PRAKTICKY
Spolupráce na venkově a další rozvoj metody LEADER v JMK výstupy setkání zástupců MAS JMK Milotice
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Aktuální stav opatření V.2 zřízení Celostátní sítě pro venkov Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Jak změnit obecní knihovnu v informační centrum obce Metodický návod výstup z projektu Knihovna – informační centrum obce.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
Celostátní síť pro venkov
STRATEGIE KOMORY PODNIKŮ KOMERČNÍ BEZPEČNOSTI ČR 2014/2015.
Možnosti celoživotního vzdělávání pro knihovníky
Profesní organizace, nadace a neziskové organizace.
Rozvoj kvalifikované pracovní síly v ČR. Obsah prezentace Představení Agentury CzechInvest Regionální kanceláře Aktivity pro podporu rozvoje kvalifikované.
RegCat (souborná databáze regionálních informací) Spolupráce knihoven v Uherském Hradišti Iveta Mátlová Seminář knihovníků muzeí a galerií Brno,
Zelený kruh – střešní organizace českých ekologických NNO Alena Dodoková Kateřina Ptáčková.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Prezentace Centra MU pro klinicky orientovaný výzkum kvality života (CEQOL) Marek Blatný PSU AV ČR & PSU FF MU Tomáš Kepák KDO FN Brno & LF MU Brno, 21.
Valná hromada ČESKÁ SPOLEČNOST AKTUÁRŮ.
Komise v roce 2008 Seminář IVIG, 25. září 2008 Ludmila Tichá, ČVUT v Praze Fakulta strojní, Ústřední
Od partitur k rybářství Můj profesní život – představujeme silné osobnosti z řad NIP Vladimíra Bendová Akademická knihovna JU Pobočka při Fakultě rybářství.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
Informace o Sekci veřejné správy ČIIA Ing. Šárka Kavková.
Spolupráce knihoven paměťových institucí ve Zlínském kraji Jan Kaňka | Krajská knihovna Františka Bartoše Zlín.
Oborová brána TECH tech.jib.cz Seminář „Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? “ Praha, NTK PhDr. Lenka Hvězdová.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
21 dobrých důvodů pro dobré knihovny – Příspěvek Goethe-Institutu k odbornému dialogu a k výměně mezi knihovníky ve Střední a Východní Evropě a v Pobaltí.
K postavení muzejních knihoven Jarmila Okrouhlíková Knihovna UPM
Komunikace se členskými organizacemi Kateřina Vondrášová pro
Aktivity Sdružení automobilového průmyslu v oblasti vzdělávání Předkladatel: Jiří Černý, viceprezident TPCA Czech a viceprezident AutoSAP 75. zasedání.
Občanské Sdružení EpiStop vytváří platformu pro setkávání, spolupráci a aktivní činnost všech skupin a osob, které mají vztah k lidem s epilepsií (pacientů,
Centrum pro prezentaci kulturního dědictví Národní muzeum Informační portál eMuzeum.
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP“ ve složení: Ing. Jahn Martin,
Proč být členem profesní tlumočnické organizace?
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP “ ve složení: Ing. Jahn Martin,
Činnost komise IVIG v roce 2003 CPVŠ 2003, Hradec Králové, Ludmila Tichá
SLOŽENÍ PŘEDSTAVENSTVA Ivan Plicka předseda Pavel Hnilička 1. místopředseda Jaroslav Šafer 2. místopředseda.
Valná hromada AVOŠ, Mgr. Martina Kaňáková NÚV.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Projekt ERNIE Moravská zemská knihovna Mgr. Jan Lidmila.
Koncepce rozvoje regionálních funkcí v Jihomoravském kraji v letech Porada ředitelů pověřených knihoven JMK, Mgr. Adéla Dilhofová.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Komise knihovníků muzeí a galerií AMG ČR Jihomoravský kraj Judita Matějová, Moravská galerie v Brně.
„JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ KONFERENCE „JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ Karlovy Vary 8. Února 2016.
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
FB – dobrá praxe Podněty a inspirace z MZK (poděkování Jaroslavě Dvořákové) a Jablonného v Podj. (poděkování Daně Zpěvákové) a dalších knihoven.
Středisko podpory poradenských služeb Národní vzdělávací fond, o.p.s. Opletalova Praha 1 Ing. Zuzana Freibergová
MUZEOEDU.CZ jako společná platforma edukačních pracovníků muzeí a galerií Mgr. Pavla Vykoupilová PERSPEKTIVY ČESKÉ MUZEJNÍ EDUKACE 10. – 11. května 2016.
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
Sekce Větrné mlýny v rámci Kruhu přátel Technického muzea v Brně Ing. Doubek Jan.
Regionální hospodářská komora Zlínského kraje Projekty přeshraniční spolupráce Kroměříž
Vít Richter (využití podkladů kol. P. Mazáčové a L. Nivnické)
Informační zdroje v zoologii Zoological resources of information
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
Společné setkání „minitýmů“
Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav
Česká národní koalice pro digitální pracovní místa
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
PSB_999 Seminář studentské psychologické organizace
Celostátní síť pro venkov
ORP a NNO Petr Holý.
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Dobré příklady z praxe aneb Jak to chodí u nás
7. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Stod
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
Setkání těžařů Seč, Hotel Jezerka,
Transkript prezentace:

NOVÁ KOMUNIKAČNÍ PLATFORMA JIHOMORAVSKÝCH PAMĚŤOVÝCH INSTITUCÍ Brněnská pobočka České archivní společnosti Jiří Dufka

Česká archivní společnost profesní spolek archivářů a archivářek podporuje spolupráci mezi archivy spolupracuje s Archivní správou MV pořádá exkurze, přednášky, semináře, archivní konferenci vydává vlastní publikace provozuje web, rozesílá pravidelné zpravodaje s aktuálními informacemi člení se do odborných a studentských sekcí, vytváří regionální pobočky

Brněnská pobočka ČAS snaha o mimoarchivní přesah komunikační platforma jihomoravských paměťových institucí často společný předmět zájmu (kniha, úřední dokument, grafický list, mapa) a rozdílný způsob práce sdílení dobré praxe (sebe)vzdělávání – nejen odborná témata, ale i obecné kompetence (marketing, komunikace s veřejností) exkurze, tematické přednášky, workshopy neformální setkávání

Plán pro rok tematické exkurze aktivní spolupráce s Brněnskou studentskou sekcí ČAS 1 zahraniční exkurze, seznamovací setkání s rakouskými a se slovenskými kolegy spolupořádání archivních čtvrtků, nové tematické impulzy vytvoření webových stránek archivní ples 2017

Brněnská pobočka ČAS a knihovny archivní knihovny; knihy v archivních fondech úřední dokumenty v knihovnách sdílení dobré praxe v odborných i obecných činnostech společné výstavy přednášky webové prezentace sdílení studentských stážistů a stážistek

Jak se zapojit přijďte ve čtvrtek na ustavující valnou hromadu (16:00, brněnská Nová radnice) napište na zeptejte se přímo nabízíme:  členství ve „velké“ ČAS  členství v pobočce („přispívající členství“)  informační servis