Statistický průzkum - Maso. Zeptali jsem se celkem 25 náhodných žáků ZSST Město na následující otázky… Máte rádi maso? Jaké maso preferujete? Máte rádi.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NÁZEV ŠKOLY:ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Ludmila Faiková NÁZEV: VY_32_INOVACE_04_ Německý jazyk 7.-9.r. TEMA: Gern, am liebsten.
Advertisements

Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
STATISTIKA KDE NAKUPUJEŠ? Magdalena Sklenářová VIII.D Adriana Lakosilová VIII.D Alžběta Běhávková VIII.D.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Mgr. Andrea Brogowská Název prezentace (DUMu): Pohybová soustava II. Tematická oblast: Biologie člověka (1. ročník Krajinář)
Člověk a svět práce Příprava pokrmů Úprava vajíček Autor: Mgr. Zdeněk Šebestík Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, příspěvková organizace.
Brigáda Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Bc. František Vlasák, DiS. Název materiálu: VY_52_INOVACE_F7.Vl.33_Prumerna_rychlost_graficke_znazorneni.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Životospráva rodiny.
SVÍČKOVÉ ŘEZY TOURNEDOS Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: svíčkové řezy, tournedos,
Využití ovoce v kuchyni
Přírodopis – 8. ročník, Vylučovací soustava
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví
Název školy: Základní škola a mateřská škola,
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA NEDOMICE, okres Mělník
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 9– OBRÁZEK V POWERPOINTU 2 Název školy:
Název vzdělávacího materiálu
TVORBA A UŽITÍ TABULKY Mgr. Alena Ščuková
EU_12_sada1_19_Inf_Excel_1_Šeb
Růžencová slavnost Albrecht Dürer
Název školy: Speciální základní škola,Louny Poděbradova640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Erika Pospíšilová Název materiálu: VY__32_INOVACE_14_IV_Z9_Argentina.
Název vzdělávacího materiálu
VY_32_INOVACE_08_Přírodověda_ 5.ročník_ 03_Soustava dýchací
AUTOR: Mgr. Ladislava Kobzová
Popis výukového materiálu Název: PowerPoint
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Francová Alena
Název školy: Speciální základní škola,Louny, Poděbradova 640,příspěvková organizace Autor: Mgr.TAŤÁNA RADIMSKÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_02_III.Vu_DOMÁCÍ.
Písně a jejich vývoj Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Renáta Jehličková Název: VY_32_INOVACE_09_C_11_PÍSNĚ A JEJICH VÝVOJ Téma:
Název školy: Speciálnízákladníškola,Louny Poděbradova640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Erika Pospíšilová Název materiálu: VY__32_INOVACE_04_IV_Z6_pohyby_země.
AUTOR: Mgr. Marcela Šašková NÁZEV: VY_32_INOVACE_4B_13
Následující hra je složena ze 4 otázek, které nám dovolí vás kvalifikovat jako "profesionála". Otázky nejsou příliš obtížné, proto se nesnažte podvádět.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Tomáš.
Název projektu: Učíme obrazem Šablona: III/2
NÁZEV: VY_32_INOVACE_25_20_Z7_Skála TÉMA: Česko – Test regiony
Procvičení a upevnění učiva
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
Název školy:. Základní škola Netvořice. Autor:. Olga Marková. Název:
Přírodní krajiny - test
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla
Autor: Mgr. Anna Dyková Název: VY_12_INOVACE_35_Přímá řeč
Obhajoba diplomové práce
Obhajoba diplomové práce
Obhajoba bakalářské práce
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Název školy: ZŠ a MŠ Unkovice, příspěvková organizace
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Tomáš.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Tomáš.
Název školy: ZŠ HUSOVA 276, PODBOŘANY, OKRES LOUNY
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_M_06_Hra 3 TEMA: Hra 3
VY_32_INOVACE_02_PŘV_ROSTLINY
Následující hra je složena ze 4 otázek, které nám dovolí vás kvalifikovat jako "profesionála". Otázky nejsou příliš obtížné, proto se nesnažte podvádět.
Statistika Březinová, Buksa, VIII.C.
Název školy: Speciální základní škola, Louny,
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3B_06
Beseda se s paní spisovatelkou Světlanou Glaserovou
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Škola: Základní škola Trávníky Otrokovice, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název výukového materiálu: Otáčení Země + Poledník.
TIBETSKÝ TEST OSOBNOSTI
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Olga.
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Olga.
Qui bono? Aneb co získá a co ztratí rodič a dítě plošným testováním
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
AUTOR: Mgr. Marie Benabdelmalek NÁZEV: VY_32_INOVACE_2A_20
Využití metody oční kamery ve vzdělávání ve fyzice
Transkript prezentace:

Statistický průzkum - Maso

Zeptali jsem se celkem 25 náhodných žáků ZSST Město na následující otázky… Máte rádi maso? Jaké maso preferujete? Máte rádi maso studené? Na jaký způsob máte své maso rádi? Zde jdou výsledky…

Máte rádi maso? OdpovědiHodnotyR.Č. Ano1664% Spíše ano416% Spíše ne416% Ne14%

Jaké maso preferujete? OdpovědiHodnotyR.Č. Vepř.416% Hov.416% Kuř.936% Zvěř.312% Jiné520%

Máte rádi maso studené? (Nejdříve tepelně upravené a vložené do ledničky.) OdpovědiHodnotyR.Č. Ano416% Spíše ano520% Spíše ne520% Ne728% Jak kdy416%

Na jaký způsob máte své oblíbené maso rádi? OdpovědiHodnotyR.Č. Pečené312% Na pánvi312% Fritované520% Dušené312% Grillované1040% Jinak14%

BONUS

Děkujeme za pozornost. A NEJEZTE BLAFY! Martin Húsek Roman Dvouletý Marek Bereznaj VIII.C