Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Vítáme Vás! Veřejné zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24.10.2011.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Advertisements

Seminář k ukončování projektů FS Vzorové obsahy 10. června 2008 Praha RNDr. Alois Kopecký, ŘO FS Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.
1 Možnosti financování projektů v oblasti vodohospodářské infrastruktury v ČR A. Programy spolufinancované z EU: 1. Operační program životního prostředí.
Operační program Životní prostředí 2007 – 2013 Prioritní osa 6 Michal Slezák Odbor ochrany přírody, odpadů a EV Úsek řízení projektů SFŽP ČR.
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
ROZPOČTOVÁ SKLADBA Rozpočet obce představuje
Rozpočtové hospodaření obcí
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
Správa a distribuce dotací z fondů EU a státního rozpočtu ČR Tisková konference HVB Bank a České pojišťovny 3. října 2006.
Vodohospodářská zařízení Šumperk, a.s.
Soustava veřejných rozpočtů II.
Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu kraje Vysočina Pro rok 2008 vypsal ODSH dva dotační tituly: Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina.
Rozpočty územních samosprávných celků
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Výchova k občanství II. stupeň Název a číslo učebního materiálu.
Využití municipálních úvěrů ČMZRB a.s. na financování projektů podporovaných z evropských prostředků Prezentace na XI.celostátní finanční.
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Usnesení – bod 1. Usnesení č. 30/11/14-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje
Veřejná správa Ing. Jaroslava Syrovátková Financování obcí II.
Účetnictví pro ÚSC, PO a OSS
VYBRANÉ POSTUPY ÚČTOVÁNÍ ÚSC (2)
Organizační zabezpečení práva životního prostředí JUDr. Jana Dudová, Ph.D.
Praha 8. září 2015 NOVELA STAVEBNÍHO ZÁKONA Žofínské fórum.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Valná hromada Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice Svazek vodovodů a kanalizací Ivančice B.M. Kuldy 20, Ivančice IČ DIČ CZ
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín Registrační čísloCZ.1.07/1.5.00/ Označení DUMVY_32_INOVACE_Úč24.15 RočníkDruhý.
1 R ozpočet města Police nad Metují na rok Rozpočet 2015 Rozpočet je navrhován jako schodkový s celkovými příjmy, výdaji a financováním ve výši.
JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBEC KLY 2. srpna Jednání zastupitelstva obce Kly 2. srpna 2016  Jednání zastupitelstva bylo řádně svoláno a informace byla.
JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBEC KLY 21. června Jednání zastupitelstva obce Kly 21. června 2016  Jednání zastupitelstva bylo řádně svoláno a informace.
Kanalizace – kdy bude??? Povolovací, přípravný a realizační proces kanalizace Martin Exner, starosta obce Nová Ves Nová Ves
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Ministerstvo pro místní rozvoj Odbor politiky bydlení ---- Podpora výstavby technické infrastruktury.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Rozpočtové hospodaření obcí  Rozpočtové hospodaření územních samosprávných celků  rozpočtový výhled  rozpočtové provizorium  rozpočet 
D OMOUŠIC E Vypracoval: Jiří Stehlík; UČO Z ÁKLADNÍ INFORMACE : kraj (NUTS 3): Ústecký okres (LAU 1): Louny katastrální výměra: 15,27 km² počet.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2015  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
Pracovní schůzka ekonomů neškolských příspěvkových organizací
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 2/ /11/2010 Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Řízení investičních projektů DSZ DÚR DS ZBV RS DVZ DSP Systém Aspe.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Přerov Podmínky pro dopracování projektu (problémy, rizika)
Informace o konkrétních nedostatcích zjištěných MF při kontrolách hospodaření PO v rámci přezkoumání hospodaření JMK Pracovní schůzka s ekonomy neškolských.
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok Obecný úvod  Návrh státního rozpočtu na rok 2013 kapitoly 335 – Ministerstvo zdravotnictví je předkládán.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
Finanční záležitosti Pardubického kraje
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Kraje Vysočina
Rozpočet obce.
Veřejné finance Mgr. Oldřich Hájek.
Veřejné rozpočty Mgr. Oldřich Hájek.
Rozpočet obce Černovice
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2015
odbor politiky bydlení
Dotace Kraje Vysočina v oblasti vodního hospodářství
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
18. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Program Prevence před povodněmi I. až IV. etapa
Modelace úvěru BD Vánek
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Místní rozpočtové jednotky
Rozpočtové hospodaření obcí v roce 2019
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
Transkript prezentace:

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Vítáme Vás! Veřejné zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Zahájení – organizační zajištění 1

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Navržený pořad jednání 1

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 1.Zahájení – organizační zajištění. 2.Výsledek ověření zápisu z minulého zasedání ZO. 3.Projednání námitek členů ZO proti zápisu z minulého zasedání. 4.Souhrnná zpráva o vyřízení připomínek a dotazů. 5.Zpráva o činnosti finančního výboru ZO. 6.Zpráva o činnosti kontrolního výboru ZO. Navržený pořad jednání 1

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 7.Projednání rozpočtového opatření č. 7/ Projednání rozpočtového opatření č. 8/ Projednání záměru obce č. 3/2011 na prodej pozemku o výměře 23 m2, která bude přislučkována ke stavebnímu pozemku p.č. 398 v evidenci KN. 10.Projednání návrhu smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu mezi obcí Moravské Bráníce a společnosti E.ON distribuce, a.s., pro stavbu „Moravské Bránice, přípojka NN p. Odehnal“. Navržený pořad jednání 1

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / Projednání zástupce obce ve Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice. 12.Projednání směrnice č. 7/2011 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. 13.Zrušení usnesení č /2011 a projednání dodatku č. 1 ke smlouvě o vkladu majetku mezi Obcí Moravské Bránice a SVaK Ivančice. 14.Projednání dodatku č. 8 ke Zřizovací listině příspěvkové organizace obce ZŠ a MŠ Moravské Bránice. Navržený pořad jednání 1

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / Záležitosti organizační povahy: Informace o financování lékařské služby první pomoci zajišťované Nemocnicí Ivančice, p.o. Informace o smlouvě o dílo č. 32 mezi Obcí Moravské Bránice a Silvi Nova CS, a.s., na „Zpracování Lesního hospodářského plánu pro Obecní lesy Moravské Bránice“. Informace o smlouvě o dílo č. 71 mezi Obcí Moravské Bránice a Ing. Vincentem Strebeľ na „Zpracování žádosti o dotaci z Operačního programu Životní prostředí v rámci projektu - Energetické úspory ZŠ Moravské Bránice“. Navržený pořad jednání 1

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / Záležitosti organizační povahy: Informace o mandátní smlouvě č. 72 mezi Obcí Moravské Bránice a Ing. Vincentem Strebeľ na „Zpracování zadávací dokumentace a organizaci zadávacího řízení na dodavatele realizace projektu – Energetické úspory ZŠ Moravské Bránice“. Informace o „Zápise z dílčího přezkoumání hospodaření obce Moravské Bránice, okres Brno- venkov za rok Navržený pořad jednání 1

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / Záležitosti organizační povahy: Informace o dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo č. 71 mezi Obcí Moravské Bránice a Ing. Vincentem Strebeľem na „Zpracování žádosti o dotaci z Operačního programu Životní prostředí v rámci projektu - Energetické úspory ZŠ Moravské Bránice“. Informaci o finančním výsledku odprodaných podílových listů obce. Informace o finanční situaci obce. Navržený pořad jednání 1

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / Diskuse, připomínky, náměty a dotazy. 17.Ukončení zasedání. Navržený pořad jednání 1

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 1 Zahájení – organizační zajištění Hlasování o navrženém programu

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Výsledek ověření zápisu z minulého zasedání ZO 2

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Projednání námitek členů ZO proti zápisu z minulého zasedání 3

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Souhrnná zpráva o vyřízení připomínek a dotazů 4

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Zpráva o činnosti finančního výboru ZO. 5

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 6 Zpráva o činnosti kontrolního výboru ZO.

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 7 Projednání rozpočtového opatření č. 7/2011.

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 7 Rozpočtové opatření č. 7 na rok 2011 VÝDAJE §Pol.Název položkyRozdíl 1032Podpora ost. prod. činností - lesní hospodářství Lékařská služba první pomoci Péče o vzhled obcí a veřejnou zeleň Obecné příjmy a výdaje z finančních operací Poznámka: - převody na položkách dle potřeb obce - z § 3513 převedeno ,- Kč na § nebude se přispívat na LSPP - z § 3745 převedeno ,- Kča na § zvýšené náklady na les - v § 6171 z položky nespec. rezervy, převést částku 2.000,- Kč na položku neinv. transféry - přestupková agenda - navýšen § 6310 o Kč - ostatní finanční výdaje - ztráta z podílových listů

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Projednání rozpočtového opatření č. 8/

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 8 Rozpočtové opatření č. 8 na rok 2011 PŘÍJMY §Pol.Název položkyRozdíl 1211Daň z přidané hodnoty Ostatní neinvestiční přijaté transfery (průtoková) - pro ZŠ Odůvodnění: - pol průtoková neinvestiční dotace pro ZŠ a MŠ z Min. školství ve výši ,40 Kč ( Kč) - z pol převedeno Kč na pol. 4116

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 8 Rozpočtové opatření č. 8 na rok 2011 VÝDAJE §Pol.Název položkyRozdíl 1032Podpora ost. prod. činností - lesní hospodářství Ostatní záležitosti pozem. komunikací - chodníky, park Odvádění a čistění odpadních vod Předškolní zařízení - budova Základní škola - budova Neinvestiční transféry příspěvkovým organizacím Veřejné osvětlení Územní plánování Komunální služby a územní rozvoj - TKR Ochrana obyvatelstva Místní zastupitelské orgány

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 9 Projednání záměru obce č.3/2011 na prodej pozemku o výměře 23 m 2, která bude přislučkována ke stavebnímu pozemku p.č. 398 v evidenci KN.

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 9

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Projednání návrhu smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu mezi obcí Moravské Bráníce a společnosti E.ON distribuce, a.s., pro stavbu „Moravské Bránice, přípojka NN p. Odehnal“. 10

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 10

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Projednání zástupce obce ve Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice. 11

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Projednání směrnice č. 7/2011 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. 12

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Zrušení usnesení č /2011 a projednání dodatku č. 1 ke smlouvě o vkladu majetku mezi Obcí Moravské Bránice a SVaK Ivančice. 13

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Projednání dodatku č. 8 ke Zřizovací listině příspěvkové organizace obce ZŠ a MŠ Moravské Bránice. 14

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Záležitosti organizační povahy 15

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Informace o financování lékařské služby první pomoci zajišťované Nemocnicí Ivančice, p.o. 15

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / Informace o smlouvě o dílo č. 32 mezi Obcí Moravské Bránice a Silvi Nova CS,a.s., na „Zpracování Lesního hospodářského plánu pro Obecní lesy Moravské Bránice“.

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / Informace o smlouvě o dílo č. 71 mezi Obcí Moravské Bránice a Ing. Vincentem Strebeľ na „Zpracování žádosti o dotaci z Operačního programu Životní prostředí v rámci projektu - Energetické úspory ZŠ Moravské Bránice“.

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / Informace o dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo č. 71 mezi Obcí Moravské Bránice a Ing. Vincentem Strebeľem na „Zpracování žádosti o dotaci z Operačního programu Životní prostředí v rámci projektu - Energetické úspory ZŠ Moravské Bránice“.

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / Informace o mandátní smlouvě č. 72 mezi Obcí Moravské Bránice a Ing. Vincentem Strebeľ na „Zpracování zadávací dokumentace a organizaci zadávacího řízení na dodavatele realizace projektu – Energetické úspory ZŠ Moravské Bránice“.

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / Informace o „Zápise z dílčího přezkoumání hospodaření obce Moravské Bránice, okres Brno-venkov za rok 2011.

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / Informace o finančním výsledku odprodaných podílových listů obce.

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / Ztráta: Kč Počáteční stav: Kč Prodáno za: Kč Podílové listy obce (55%)

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / Podílové listy ČísloNázev PočátečníStavztrátaV r.2011celkovácelkový účtu stavk prodáno zaztrátazisk Pioneer Trust [Kč]UB , , , , , ZI GlobalRB , , , , , ING PATRIMONALČS , , , , ,51 Smíšené fondy Sa: , , , , ,880, ZI Aktien EurolandRB , , , , , DWS INTERVEST FONDRB , , , , , ING IIT [USD]ČS , , , , , ING Euro EquityČS , , , , ,92 Akciové fondy Sa: , , , , ,550, ING Flex Český fond peněž. trhu [Kč]ČS , , , ,940, ,94 Fondy peněžního trhu Sa: , , , ,940, , ESPA SELECT STOCKČS , , , , ,08 Fondy fondů Sa: , , , , ,080,00 celkem , , , , , ,94 41,01% 52,05% 57,71% 51,10% 73,77% 75,33% 87,41% 64,82% 75,33% 16,27% 56,22%

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / Informace o finanční situaci obce.

k

Závazky obce půjčka na výstavbu kanalizace ze SFŽP Kč dlužná částka ke dnešnímu dni je Kč obec splácí 4 x ročně částku Kč úroky (v roce 2011) – záleží na tom, kdy jsou placeny Kč Kč Kč Kč půjčka bude splacena v roce 2015 celkově bude zaplaceno v roce Kč

Zastavený majetek obce budova obecní úřadu ,80 Kč obecní garáže ,20 Kč lesní pozemky s porostem ,82 Kč celková hodnota zastaveného majetku ,62 Kč

Stav finančních prostředků na účtech k na BÚ ,15 Kč na BÚ, ze kterého se splácí kanalizace ,29 Kč investiční účet 6.180,00 Kč vedení u České spořitelny celkem ,44 Kč

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / 17 Diskuse, připomínky, náměty a dotazy 16

Zasedání zastupitelstva obce Moravské Bránice 24. říjen 2011 Bod / Ukončení zasedání DĚKUJEME ZA ÚČAST NA SHLEDANOU!