Vybavení školy  Počítačová učebna pro výuku výpočetní techniky a technické dokumentace v programech AUTOCAD a INVENTOR.  Sportovní hala a hřiště.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Odborné učiliště KELČ. Studijní obory  Zahradnické práce  Pečovatelské služby  Strojírenské práce - zaměření Zámečnické práce  Zednické práce  Prodavačské.
Advertisements

Obchodní akademie a VOŠ Valašské Meziříčí Středoškolské studium – OA, VSČ, IT Vyšší odborná škola – IT v podnikové praxi Bakalářské studium – denní i distanční.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
STŘEDNÍ ŠKOLA ODBORNÉ UČILIŠTĚ HORNÍ SLAVKOV KOUNICE 613 tel.:
Vítejte na Dni otevřených dveří Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity 18. ledna 2013.
BEZPEČNOST JEŘÁBOVÉ DOPRAVY Při konstrukci a provozu jeřábů musí být přísně dbáno na zásady bezpečnosti, aby nebyl ohrožen život a zdraví osob a zabránilo.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 30 Anotace.
Práce, výroba ZÁKLADY EKONOMIKY. NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA: III/2 VZDĚLÁVACÍ.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 39 Anotace.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_9_INOVACE_EKO28 Název.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 38 Anotace.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada31 AnotaceDrážkový.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ, T. G. MASARYKA 4 Pracovní právo.
Anotace: Materiál je určen pro 1. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “technologie“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u jiných.
Možnosti čerpání MAS v rámci jednotlivých OPERAČNÍCH PROGRAMŮ MAS STŘEDNÍ POVLTAVÍ z. s.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada31 AnotaceZpůsoby.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 38 Anotace.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Josef Gorčík Název šablonyVY_32_INOVACE SPV Název DUMuSTZ U Stupeň a typ vzděláváníStřední.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 21 AnotaceDruhy,
INDIVIDUALIZACE VZDĚLÁVÁNÍ A ŠVP Vzdělávání ředitelů středních škol Kraje Vysočina Téma: Prezentuje: Ing. Josef Crha, ředitel SŠT Žďár nad.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001
Střední průmyslová škola elektrotechnická, Praha 10, V Úžlabině 320
Střední rybářská škola a Vyšší odborná škola vodního hospodářství
Anotace Seznámit žáky s fungováním školství v ČR. Popsat jednotlivé stupně a možnosti přechodu z nižšího na vyšší stupeň. Výukový materiál.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Čas, kdy si musím vybrat, co dál…
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Obchodní akademie Náchod
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Střední odborné učiliště Horní Slavkov, příspěvková organizace
Technické vzdělávání, vyučovací prostředky, technická muzea.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Odborné učiliště Chroustovice
Prospěchová stipendia
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Programování a simulace CNC strojů I.
Název: VY_32_INOVACE_VVP_8A_14F Škola:
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Rovnání a ohýbání.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Obráběcí CNC centra VY_32_INOVACE_39_794
Strojní obrábění – Praktická úloha 5
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Měření v dílenské praxi
Strojní obrábění – Praktická úloha 3.
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Technická Evidence Zdravotnických Prostředků 1
Krajský metodický kabinet STROJÍRENSKÉ MECHANIKY
A jako ASISTENT PhDr. Jitka Kendíková
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
VY_52_INOVACE_I–03–03 Název a adresa školy:
Stavba strojů a zařízení
ASISTENT PEDAGOGA V MALOTŘÍDNÍ ŠKOLE
STŘEDNÍ ŠKOLA POLYTECHNICKÁ OLOMOUC, ROOSEVELTOVA 79
Řezání vnějších závitů
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Název školy Střední škola obchodně technická s. r. o. Číslo projektu
Stavebně truhlářská výroba
Setkání kariérových poradců Teplice –
Setkání kariérových poradců oblasti Louny, Most a Chomutov
Transkript prezentace:

Vybavení školy  Počítačová učebna pro výuku výpočetní techniky a technické dokumentace v programech AUTOCAD a INVENTOR.  Sportovní hala a hřiště s umělým povrchem. travování v nové moderní jídelně.

Podmínky k přijetí ke studiu na Středním odborném učilišti SSplnění povinné školní docházky. ZZdravotní způsobilost. VVýstupní hodnocení ze základní školy. VVýběrové řízení dle prospěchu bez přijímacích zkoušek.

Učební obory SStrojní mechanik OOpravář zemědělských strojů OObráběč kovů HHutník

Studijní obor PProvozní technika

Praktická výuka na SOU je realizována v dílnách ŽÁCI JSOU VEDENI K aaplikování teoretických poznatků v praxi oověřování a rozšiřování odborných znalostí rrozvíjení profesních dovedností oochraně zdraví a bezpečnosti při práci zkušenými pedagogy

23-51-H/01 Strojní mechanik Stupeň vzdělání: -s-střední vzdělání s výučním listem. Délka a forma studia: -3-3 roky, denní studium. Název vzdělávacího programu: Zámečnické a svářečské práce

Strojní mechanik - způsob ukončení a certifikace: zzávěrečná zkouška vvysvědčení o závěrečné zkoušce a výuční list ZZK , případně ZK ruční svařování obalenou elektrodou nebo svařování v ochranné atmosféře ZZK – ruční svařování plamenem a řezání kyslíkem.

Strojní mechanik – absolvent: rručně zpracovává kovové a nekovové materiály oobsluhuje základní obráběcí stroje oovládá tváření a tepelné zpracování kovů ččte technickou dokumentaci a rozumí technologickým postupům rrozumí mechanizmům strojů oopravuje a renovuje stroje.

Strojní mechanik – absolvent: pprovádí údržbu strojů a zařízení rručně svařuje obalenou elektrodou ssvařuje v ochranné atmosféře rručně svařuje plamenem pprovádí řezání kyslíkem

Strojní mechanik – uplatnění absolventa Opravář v různých opravárenských podnicích. Strojní zámečník na údržbě strojů a zařízení. Provozní zámečník a montér ve výrobě ocelových konstrukcí a staveb. Možnost dvouleté maturitní nástavby v oboru Provozní technika.

41-55-H/01 Opravář zemědělských strojů Stupeň vzdělání: -s-střední vzdělání s výučním listem Délka a forma studia: -3-3 roky, denní studium Název vzdělávacího programu: Opravář zemědělských strojů

Opravář zemědělských strojů - způsob ukončení a certifikace: ŘŘidičské oprávnění B,C ZZK , případně ZK Ruční svařování obalenou elektrodou nebo svařování v ochranné atmosféře ZZK – Ruční svařování plamenem a řezání kyslíkem

Opravář zemědělských strojů - absolvent: ddiagnostikuje poruchy prozkoumáním závad s použitím měřících přístrojů sstanovuje způsob opravy oobsluhuje základní obráběcí stroje pposuzuje stupeň opotřebení a funkční způsobilost součástí pprovádí montáže a demontáže zařízení a jejich opravy nnastavuje a seřizuje stroje a zařízení.

Opravář zemědělských strojů - absolvent: řřídí motorová vozidla skupiny B a C rručně svařuje obalenou elektrodou ssvařuje v ochranné atmosféře rručně svařuje plamenem pprovádí řezání kyslíkem.

Opravář zemědělských strojů - absolvent: zzhotovuje a renovuje jednotlivé součásti ssvařuje při opravách strojů a zařízení oorientuje se v technické dokumentaci a samostatně zhotovuje výrobky sstanovuje vhodný způsob údržby a ošetření a provádí ji.

Opravář zemědělských strojů – uplatnění absolventa ZZemědělské opravárenství a servisní služby. OOprava, výroba a renovace součástí. ÚÚdržba a seřizování strojů a zařízení. HHodnocení provozní spolehlivosti zemědělské techniky a motorových vozidel pomocí diagnostických zařízení.

Opravář zemědělských strojů – uplatnění absolventa  V příbuzných strojírenských provozech, lesním hospodářství, dopravě, stavebnictví, případně v dalších oblastech, kde se vyskytuje opravárenská problematika. AAbsolvováním speciálních kurzů může obsluhovat složitější zemědělské stroje a zařízení.

23-56-H/01 Obráběč kovů Stupeň vzdělání: -s-střední vzdělání s výučním listem Délka a forma studia: -3-3 roky, denní studium Název vzdělávacího programu: Obráběč kovů

Obráběč kovů - způsob ukončení: ZZávěrečná zkouška. VVysvědčení o závěrečné zkoušce a výuční list.

Obráběč kovů - absolvent: sseřizuje a obsluhuje konvenční obráběcí stroje sseřizuje a obsluhuje číslicově řízené obráběcí stroje sseřizuje, obsluhuje a udržuje stroje, zařízení a výrobní linky v oblasti obrábění.

Obráběč kovů - absolvent: sseřizuje příslušné nástroje a sestavuje jednoduché řídící programy zzhotovuje technologické postupy výroby strojních součástí, ovládá materiály oovládá technologie obrábění kovových i nekovových materiálů.

Obráběč kovů - absolvent: zzná nastavování řezných nástrojů, jejich upínání a předepisuje správné řezné podmínky oovládá měření běžnými i speciálními měřidly oovládá principy soukromého podnikání a související legislativní normy.

Obráběč kovů - uplatnění absolventa SSeřizování, obsluha a údržba obráběcích strojů, zařízení, výrobních linek a obráběcích center. MMůže si doplnit úplné střední vzdělání studiem dvouleté maturitní nástavby v oboru PROVOZNÍ TECHNIKA.

Hutník Stupeň vzdělání: -s-střední vzdělání s výučním listem Délka a forma studia: -3-3 roky, denní studium Název vzdělávacího programu: Hutník

Hutník - způsob ukončení: ZZávěrečná zkouška. VVysvědčení o závěrečné zkoušce a výuční list. ZZK , případně ZK ruční svařování obalenou elektrodou nebo svařování v ochranné atmosféře. ZZK – ruční svařování plamenem a řezání kyslíkem.

Hutník – absolvent: oobsluhuje a řídí tažné a svařovací linky nnastavuje, seřizuje a provádí jejich běžnou údržbu pprovádí drobné opravy linek rručně svařuje obalenou elektrodou ssvařuje v ochranné atmosféře rručně svařuje plamenem pprovádí řezání kyslíkem.

Hutník – uplatnění absolventa OObsluha a údržba tažných a svařovacích linek. MMožnost provádění svářečských prací na území celé ČR. MMožnost dvouleté maturitní nástavby v oboru Provozní technika.

23-43-L/506 Provozní technika Stupeň vzdělání: -ú-úplné střední vzdělání Délka a forma studia: -2-2 roky, denní studium Ukončení studia: -m-maturitní zkouška Podmínky přijetí: -a-absolvování tříletého učebního oboru strojírenského zaměření

Provozní technika - absolvent MMá možnost přijetí na VOŠ nebo VŠ. OOvládá zhotovování technické dokumentace ve strojírenství v programu Autodesk Inventor a AutoCADu. OOvládá technologické postupy výroby strojních součástí a metrologie. VVyzná se v montážích, údržbě a opravách strojů a zařízení.

Úspěchy našich studentů

1. místo v soutěži svářečů 2008

Soutěž národního kola OZS místo

1. místo v soutěži TRUHLÁŘ Junior 2009 Praktická zkouška spočívala ve zhotovení výrobku dle zadání

2. místo v soutěži svářečů 2009

5. místo v celorepublikové soutěži KOVO Junior 2009

Práce našich studentů

Řetězová kola

Rohatka

Hřídel

Jeřábová kladka

Hřídel CNC

Kladka

Vačka

Víko