Koncept CSR na ČZU. Představení členů týmu  Monika Hezinová (ČZU)  Denisa Sládková (ČZU)  Štěpán Pospíšil (ČZU)  Dominika Petrová ( VŠE)  Filip Simon.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
IVIG 2008 Výsledky průzkumu informačního vzdělávání na VŠ v ČR v roce 2008 Zpracovala: Hana Landová, UK v Praze, ÚISK Prezentuje: Lenka Bělohoubková, VŠE.
Advertisements

Financování komunitních projektů Tento příspěvek vznikl při řešení grantu podpořeného Vzdělávací nadací Jana Husa Ing. Jana Krbová.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem - Aplikovaný výzkum prof. Jiřina Jílková Biomedicínský výzkum Ústí nad Labem, 23. května
1 Projekty 7. RP Petra Martináková, MSc RP – chystané výzvy Představení – Petra Martináková, MSc –Finanční manažerka projektu OP VK „Právo do praxe,
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
Představení PS Lesnictví a zemědělství
Přijímací řízení bakalářského studia
Projekt Infogram aneb P.I.V.O. žije. Eva Svobodová, IVIG 2008, Česká zemědělská univerzita v Praze Praha,
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
OBLAST 1: KOOPERACE VE VÝZKUMU A VÝVOJI Marek Junek Filozofická fakulta Univerzity Karlovy v Praze EVROPSKÁ KULTURNÍ STEZKA SV. CYRILA A METODĚJE.
S TIPENDIJNÍ PROGRAMY P D F MU. A SISTENTSKÉ ODBORNÉ ČINNOSTI NA KATEDRÁCH rozvoj odborných kompetencí studenta, které jsou součástí teoretického, ale.
Transfer technologií na Technické univerzitě v Liberci Pavel Němeček.
ArtParty uvádí. CM (Community Music ltd.) je nezisková organizace zaměřená na moderní hudbu. Sídlí v Londýně a úspěšně působí již od roku Cílem.
Pomáháme neziskovkám Významný projekt Olomouckého kraje
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
Nové metodické trendy udržitelnosti
Představení klubu manažerů
Environmentální vzdělávání, výchova a osvěta v Pardubickém kraji v roce 2010.
Gymnázium Děčín. StudentUčitelé Škola Rodiče ŠkolaRodiče Student.
Rozvoj praktické výuky studentů psychologie sociální pedagogiky a poradenství: Shrnutí činnosti dvouletého působení Akademického centra poradenství a supervize.
EVVO v Jihomoravském kraji 2010
vedoucí pracovní skupiny
Podpora informačního vzdělávání na ČZU v Praze: výsledky grantu PhDr. Hana Landová SIC ČZU v Praze IVIG 2005, Praha, 22.září.
EVVO v Královéhradeckém kraji. Situace na KÚ KHK a strategické dokumenty pracovníci EVVO – 1 úvazek na odboru životního prostředí, spolupráce s odborem.
CZ / /0045 Centrum podpory talentů České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická Agentura VEREMA, RLC, SofCon, WAGO, BAEL.
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
Komunitní a otevřená škola
Internetové poradenství na portálech e-Governmentu Jana Andrýsková, Jiří Hřebíček Provozně ekonomická fakulta, MZLU Brno.
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
Úvod Proč studovat informatiku?
Dana Zadražilová Fakulta mezinárodních vztahů VŠE v Praze Vzdělávání k udržitelnosti czech bcsd.
Česká zemědělská univerzita Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů Přijímací řízení - náhradní termín
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
prezentace1 Zaměstnavatelé v komunikaci se středními školami Jaroslava Raisová.
Modernizace výuky praktických dovedností studentů FZV a LF UP v Olomouci doc. PhDr. Jana Marečková, Ph.D. a kol. Tento projekt je spolufinancován Evropským.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
PRACOVNÍ SKUPINA NOVÉ METODICKÉ TRENDY UDRŽITELNOSTI
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza marketingového mixu firmy Agrotec a. s. Bakalářská práce Zuzana Schwarzová.
Návrh koncepce a implementace CSR Česká zemědělská univerzita Jan Burian - ČZU Lucie Ceplová - ČZU Tereza Dohnalová - UK Kateřina Klimentová - ČZU Tereza.
MINISTERSTVO OBRANY ČESKÉ REPUBLIKY. SYSTÉM VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI PRIMÁRNÍ PREVENCE RIZIKOVÉHO CHOVÁNÍ PERSONÁLU REZORTU MINISTERSTVA OBRANY Praha, červen.
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
Č ESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V P RAZE  Založena v roce 1906  6 fakult  studentů  Univerzita třetího věku Strategie CSR na ČZU  Výzkumná univerzita.
Metodický postup pro zavedení CSR do strategie vybrané veřejné vysoké školy Lucie Háková (ČZU) Lucie Susanyiová (ČZU) Anna Cibulková (UK) Lenka Bednárová.
DEPARTMENT OF HR MANAGEMENT UNIVERSITY OF ECONOMICS, PRAGUE | W. CHURCHILL Sq. 4 | Prague 3 | kp.vse.cz CSR jako součást výuky personálního managementu.
FIREMNÍ SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST SKUPINY ČEZ 5. prosince 2014 JUDr. Michaela Chaloupková, M B A člen představenstva ČEZ, a. s.
Prof. Ing. Vilém Podrázský, CSc. – představení kandidáta nar , Havlíčkův Brod, ČR, ženatý, bezdětný Zaměstnání, akademické funkce: 2003, 2006,
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
Aktualizace Strategie rozvoje Moravskoslezského kraje (SRK) Jednání pracovní skupiny č. 2 Návrh nové struktury specifických strategických cílů
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Zemědělský odbor při České vysoké škole technické v Praze 1920Vysoká škola zemědělského a lesního inženýrství při ČVUT v Praze 1952Vysoká škola.
Vize ve vědě a výzkumu TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Univerzita s kladným nábojem.
Pracovní příležitosti na SŽDC, trendy železniční profese
Přijímací řízení - náhradní termín
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Ostravská univerzita (1991 → )
Michaela Neuhöferová (UK) Michaela Nováková (UK) Ondřej Vršecký (ČZU)
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Setkání členů Řídícího výboru MAP SO ORP Beroun
Společensky odpovědné podnikání
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Stipendijní politika na ESF MU - přehled a strategie
VELETRH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ 2015 | ZAČNI S NEZISKOVKOU
Informace o projektu IKAP
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Transkript prezentace:

Koncept CSR na ČZU

Představení členů týmu  Monika Hezinová (ČZU)  Denisa Sládková (ČZU)  Štěpán Pospíšil (ČZU)  Dominika Petrová ( VŠE)  Filip Simon (UK)

Představení České zemědělské univerzity  Vznik v roce 1906  Nejstarší vysoká škola zemědělského zaměření v republice  Přibližně studentů, 1700 zaměstnanců (rok 2013)  6 fakult  Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů  Provozně ekonomická fakulta  Technická fakulta  Fakulta životního prostředí  Fakulta lesnická a dřevařská  Fakulta tropického zemědělství

Aktuální stav CSR na ČZU  Současnou situaci CSR na ČZU lze popsat jako podporu jednotlivých organizací a jednotlivců především formou poskytnutí prostorů a možností pro realizaci projektů.  Neexistuje jednotná strategie CSR, nejsou stanoveny priority  Není jednotná komunikace o CSR

Návrh koncepce CSR pro ČZU 1. Podpora dobrovolnictví a spolupráce s neziskovými organizacemi 2. Podpora studentských organizací a projektů

Podpora dobrovolnictví a spolupráce s neziskovými organizacemi (NO)  Záměr  Zapojit aktivně ČZU a studenty do řešení společenských problémů skrze projekty NO  Podpořit dobrovolnictví mezi studenty a zaměstnanci univerzity  Jak na to?  Vytvořit portfolio NO se kterými bude ČZU dlouhodobě spolupracovat  Ve spolupráci s neziskovkami nabízet studentům možnost psaní bakalářských a diplomových prací a zároveň praxi na projektech NO  Odborné konzultace a přednášky od pedagogů ČZU pro zaměstnance NO  Benefity pro zaměstnance, stipendia pro studenty

Podpora studentských organizací a projektů  Záměr  Vytvořit větší množství mimoškolních aktivit pro studenty skrze studentské organizace  Vytvoření příležitosti pro seberealizaci a další rozvoj studentů  Obohatit univerzitní život o nové vzdělávací, společenské, sportovní a jiné akce  Jak na to?  Grant na podporu činnosti studentských organizací a projektů  Materiální pomoc (místnosti, tisk, propagace)  Stipendia pro studenty

Děkujeme za pozornost