Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad vnitřních obkladů,.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Keramické obklady a dlažby.
Advertisements

Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, oblast podpory 1.5 Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zvyšování.
POZEMNÍ STAVITELSTVÍ III cvičení
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Hoblování a druhy hoblíků
SÁDROKARTONY Použití:- příčky - podhledy - suché podlahy
POZEMNÍ STAVITELSTVÍ III cvičení
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
Obklady stěn a stropů Mají praktický, hygienický a estetický význam.
STAVEBNICTVÍ Dřevěné konstrukce a stavby Obklady STA3
Patt - TOPAKUSTIK Martin Kohout.
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
Podlahy a podlahové konstrukce.
TDI – Sádrokartonové příčky
Konstrukce otočných a posuvných vrat
Výroba rámů a podnoží Vlastní konstrukci rámu tvoří sestava vlysů, spojených různými konstrukčními spoji do obvodově uzavřených tvarů, nejčastěji pravoúhlých.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: RADEK KLAPUCH Název materiálu: VY_32_INOVACE_03_TECHNOLOGIE.
Název materiálu: VY_32_INOVACE_02_UPEVŇOVACÍ PRVKY_Z2
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad hlubinných základů.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky poruch panelových staveb.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky jednotlivých střech a jejich.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad podlahových krytin, druhy dlažeb.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad podlahových krytin, druhy dřevěných podlah.
STAVEBNÍ TRUHLÁŘSTVÍ Zdvojená okna a eurookna. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky šikmých střech vaznicových.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje montáž sádrokartonu pracovní postup při půdní vestavbě.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 12Číslo.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad technologie osazování dřevěných zárubní.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, příspěvková organizace STAVBA DOMU/ DUM/ VYDMUCHOV/ OWCZARZOVÁ/ ČLOVĚK A PŘÍRODA/ 015 Autor:
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky bourání postupným rozebíráním.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad kreslení stropů s rovným podhledem a zavěšených.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad lešení pro zdění a vnitřní omítky.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky střešních plášťů a druhů krytin.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky oprav obkladů a dlažeb.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů plastů a jejich použití.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů tepelných izolací a materiálů.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje popis obložení stěn a montáž pracovního postupu.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje popis obložení stropu a montáž pracovního postupu.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad druhů mazanin, jejich úpravy, lité podlahy.
Fasádní obklady Ing. Miloslava Popenková, CSc. FASÁDNÍ OBKLADY dělení KONTAKTNÍ (lepené) BEZKONTAKTNÍ (zavěšené odvětrávané)
Vytápění Větrání. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu:
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad postupu při provádění hydroizolace.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad podlahových krytin, druhy povlakových podlah.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad technologie zateplování staveb a povrchových.
FRÉZOVÁNÍ Co je to frézování a jak se rozděluje? mechanická třísková operace otáčejícím se nástrojem plošné tvarové sousledné nesousledné.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých materiálů pro izolace proti.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 2. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
STAVEBNÍ TRUHLÁŘSTVÍ Materiály na okna
Svlakové dveře CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_TP_14
podlahy CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_ZP_16 Ing. Josef Kůra
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
VY_32_INOVACE_ Izolace-zákl. informace.
Výpočet spotřeby materiálu Porotherm
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Povrchové úpravy vnějších omítek
Další způsoby izolací proti zemní vlhkosti
STAVEBNÍ TRUHLÁŘSTVÍ Jednoduchá a dvojitá okna
Obklady vnější CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_ZP_15
Výroba zásuvek Rozdělení zásuvek
Řešení cihelných vazeb porotherm
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Ploché střechy dvouplášťové
Transkript prezentace:

Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad vnitřních obkladů,.

Účel vnitřních obkladů – estetický, hygienický, izolace vody, vodní páry. Použití v koupelnách, sprchách, kuchyních, laboratořích, dílnách, skladech, provozovnách.

listela inzerto bonbáto

mozaika

1.Otázka: Co je to bombáto? 2.Otázka: Co je to listela? 3.Otázka: Co je inzerto? 4.Otázka: Latě jakého průřezu se používají k připevnění dřevěných obkladů? 5.Otázka: Vyjmenuj druhy připevnění dřevěných obkladů. 1.Otázka: Co je to bombáto? 2.Otázka: Co je to listela? 3.Otázka: Co je inzerto? 4.Otázka: Latě jakého průřezu se používají k připevnění dřevěných obkladů? 5.Otázka: Vyjmenuj druhy připevnění dřevěných obkladů. Použité zdroje: zdroje autora

1Obkladačka páskového typu s reliéfní dekorací s různým profilem, svým povrchem 2Obkladačka páskového typu, obvykle bohatě zdobená, se odlišuje vzorem a rozměry. 3Prvek zdobený uprostřed obkladačky 4Latě o průřezu 50 x 32 mm 5Na sraz, na polodrážku, na péro a drážku nebo na drážky s vloženým pérem 1Obkladačka páskového typu s reliéfní dekorací s různým profilem, svým povrchem 2Obkladačka páskového typu, obvykle bohatě zdobená, se odlišuje vzorem a rozměry. 3Prvek zdobený uprostřed obkladačky 4Latě o průřezu 50 x 32 mm 5Na sraz, na polodrážku, na péro a drážku nebo na drážky s vloženým pérem