SPOLU na Č ZU,,Přetváříme teoretické znalosti do praxe přímo v areálu ČZU“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
„Záchrana prírodného dedičstva v česko – slovenskom prihraničí“ Operační program přeshraniční spolupráce ČR -SR.
Advertisements

Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji Úvodní seminář k projektu Pardubice
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Česká zemědělská univerzita v Praze Fakulta lesnická a environmentální
Dobrovolnická činnost v Domově Sue Ryder Příklad dobré praxe
Desatero problémů Chrudimi Vybudovat venkovní tělocvičnu v centru města vybudování venkovní tělocvičny u AFK pro všechny generace plánovací setkání.
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Problematika systému přípravy učitelů a stav výuky tělesné výchovy na vysokých školách Materiál pro 21. zasedání předsednictva Rady vysokých škol dne 20.
Eko-info centrum Ostrava občanské sdružení založeno v roce 1999 Hlavní cíle v oblasti: ochrany životního prostředí a udržitelného rozvoje ochrany životního.
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
Horizontální témata EU
1 Vážení studenti, vítejte v atraktivním studijním oboru Podnikání a management v životním prostředí.
RODINNÉ A MATEŘSKÉ CENTRUM VSETÍN, občanské sdružení SLUNÍČKO
Návrh a realizace modulového systému dalšího vzdělávání učitelů v MSK Magdalena Chmelařová Opava 2008.
Historie a budoucnost technického vzdělávání
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.
Spolupráce střední školy se sociálními partnery Ing. Jiří DLAPAL.
POSOUZENÍ VLIVU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Podklady k posouzení vlivu akce z hlediska vlivu na životní prostředí (EIA) dle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování.
Projekt MISTER Military and Industrial SiTes Reuse Opětovné využití vojenských a průmyslových areálů.
Univerzita Karlova v Praze Pedagogická fakulta Ústav profesionálního rozvoje pracovníků ve školství (od října 2001) ředitelka: PhDr. Jana Kohnová Ústav.
3. Celofakultní pedagogická konference1 Zapojení předních odborníků z praxe na Ekonomicko- správní fakultě Masarykovy univerzity.
2. infoschůzka.
Knihovna společenských věd TGM v Jinonicích Společné zařízení Centra pro otázky životního prostředí UK, Fakulty humanitních studií UK, Fakulty sociálních.
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
1 Ing. Krajíček Jan Jak dál v zapojení odborníků z praxe Jak dál v zapojení odborníků z praxe Mezinárodní odborný seminář PRAXE A.
1 Poplatky spojené se studiem a stipendia (nejen) na MU.
E-learning na Pedagogické fakultě MU z hlediska potřeb studentů a učitelů Tamara Váňová, KAJ PdF MU.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Kvalita ve vzdělávání - kvalita VŠ. Co je to kvalita? Kvalitou (vzdělávacích procesů, vzdělávacích institucí, vzdělávací soustavy se rozumí žádoucí (optimální)
Modernizace výuky praktických dovedností studentů FZV a LF UP v Olomouci doc. PhDr. Jana Marečková, Ph.D. a kol. Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Liberec Ing. Ida Svobodová Aktivity projektu Intenzifikace tříděného sběru v Libereckém kraji pro rok 2008.
Koordinátoři Fakulty elektrotechnické Západočeské univerzity.
Jana Půlpánová Envirostyl s.r.o ,
Návrh koncepce a implementace CSR Česká zemědělská univerzita Jan Burian - ČZU Lucie Ceplová - ČZU Tereza Dohnalová - UK Kateřina Klimentová - ČZU Tereza.
RE-USE MANAGEMENT V BRNĚ Mgr. Veronika Singrová Odbor životního prostředí Magistrát města Brna.
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
Most, 24. ledna 2008 Univerzita půl třetího věku Závěrečný seminář Mgr. Jaroslava Barbara Sporková
Č ESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V P RAZE  Založena v roce 1906  6 fakult  studentů  Univerzita třetího věku Strategie CSR na ČZU  Výzkumná univerzita.
Koncept CSR na ČZU. Představení členů týmu  Monika Hezinová (ČZU)  Denisa Sládková (ČZU)  Štěpán Pospíšil (ČZU)  Dominika Petrová ( VŠE)  Filip Simon.
MA-G 21 Konference pro podnikatelský sektor Náměšť nad Oslavou 15. října 2012 Petr Holý.
Žákovská samospráva “Žák není nádoba, jež se má naplnit, ale pochodeň, která se má zapálit.“ - Sokrates ŠKOLSKÝ PARLAMENT.
Ekonomické souvislosti studijního směru AP Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního.
HANTÁLY a.s. řeší otázku třídění a likvidace biologicky rozložitelného komunálního odpadu ( BRKO) již od roku Společně s Dobrovolným svazkem obcí.
Metodický postup pro zavedení CSR do strategie vybrané veřejné vysoké školy Lucie Háková (ČZU) Lucie Susanyiová (ČZU) Anna Cibulková (UK) Lenka Bednárová.
Seminář Svazu měst a obcí České republiky , Praha Úloha architekta při rozvoji města Ing. arch. Marek Janatka, Ph.D.
Akční plán podpory zdraví Nemocnice Pelhřimov, p.o. Pavlína Fridrichovská, DiS. Podzimní škola WHO – HPH, 12. – , MZČR Praha.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
STUDIE NAKLÁDÁNÍ S BIOLOGICKY ROZLOŽITELNÝMI ODPADY VE MĚSTĚ VSETÍN.
Seminář Managementového centra. Program 17:30Otevření místnosti, přivítání 18:00Představení řečníků, program a úvod Mgr. Záboj Hrázský 18:15 Promítání.
Chytrý Jihomoravský kraj ?
ŘÍZENÍ OBCHODU Katedra managementu Ing. Patricia Jakešová
Ostravská univerzita (1991 → )
Společenská odpovědnost a školy
Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Nástroje podpory uživatelů
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Studijní obor Fyzioterapie
Ing. Luděk Sosna, Ph.D. Odbor Strategie Ministerstvo dopravy
Pravidla citování v absolventské práci
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
ANALÝZA TÉMA: “ODPADY“ ANALÝZA OTÁZKY ANALÝZY KDO ZJIŠŤUJE
Specializační studium pro dobrou praxi EVVO na školách
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Zapojení JMK do kampaně „Dost bylo plastu“
Transkript prezentace:

SPOLU na Č ZU,,Přetváříme teoretické znalosti do praxe přímo v areálu ČZU“

Naše projekty: SPOLU na BRKO – Ing. Anna Tvrdíková absolvent SPOLU na KOŠE – Ing. Jana Půlpánová TF SPOLU na VÝSADBU – Ing. Miloš Möhwald FAPPZ Blešák na ČZU LUG-a-MUG REUSE IT! na kolejích Dále pořádáme různé semináře a přednášky,,Účastníme se dění v kampusu ČZU a reprezentujeme univerzitu i mimo něj“

SPOLU na KOŠE vedoucí projektu Ing. Jana Půlpánová Projekt zahrnuje: tvorba informačních samolepek na odpadkové koše průzkum košů – zjišťování nejčastějších chyb při třídění odpadu, využívání lisů na PET lahve, posouzení rozmístění košů na směsný a tříděný odpad, návrh a realizace nápravných opatření tvorba,,Manuálu třídiče“, který je určený pro studenty ubytované na kolejích návrh a realizaci,,Třídících center“ na fakultách pořádání semináře O odpadech na ČZU

Iniciativa: LUG-a-MUG na ČZU Předcházení vzniku odpadu z jednorázových kelímků na nápoje,,to go“ – nápoje z automatu, bister Komunikace s vedením univerzity a firmou Delikomat – nejsou příliš vstřícní Vlastní univerzitní hrnky Sleva z ceny nápoje do vlastního hrnku

SPOLU na BRKO vedoucí projektu Ing. Anna Tvrdíková  Projekt sběru a zpracování biologicky rozložitelných odpadů  Umístění 4 odlišných kompostérů v areálu kolejí ČZU  Slouží jako studijní pomůcka v rámci výuky předmětů s odpadovou tématikou  Překopávání kompostu a péče o kompostéry

SPOLU na VÝSADBU vedoucí projektu Ing. Miloš Möhwald projekt výsadby jedlých a chutných nenáročných druhů stromků méně známého ovoce v areálu ČZU

SPOLU na VÝSADBU CÍLE PROJEKTU  Živý areál kampusu ČZU obohacený o gastronomickou dimenzi  Pozitivní vztah studentů k místu studia (aneb láska prochází žaludkem)  Zdravý životní styl studentů ČZU  Estetické a biologické hodnoty areálu  Propagace živé univerzity – jako místa příjemného a ideálního prostředí pro odpočinek a studium

Blešák na ČZU Předcházíme vzniku odpadů SPOLU na ČZU Blešák navazuje na úspěšný sběr věcí na kolejích ČZU, který probíhal celé léto v rámci iniciativy REUSE IT! Kromě environmentálního hlediska má tento projekt i sociální pozitiva Spolupráce s charitativní organizací Diakonie Broumov – nerozebrané věci a oblečení jsme věnovali Diakonii Nejen pro přírodu ale pro lidi…

SPOLU na Č ZU Máme vizi UDRŽITELNÉ A SPOLEČENSKY ODPOVĚDNÉ UNIVERZITY „Přetváříme teoretické znalosti do praxe přímo v areálu ČZU“

Těšíme se na spolupráci!! SPOLUnaCZU