Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/26.09654 Aktualizace dne: 13.1.2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Činnost jednotek požární ochrany při povodních
Advertisements

Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí Preventivně informační odbor Policejní prezidium ČR.
KRIZOVÝ ŠTÁB MĚSTA HRANIC
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Kontaktní a koordinační centra
SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Bolatice
Krajský úřad Vysočina, ul. Žižkova 57, Jihlava
Organizační členění ÚO
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Základní škola Bučovice, Školní 711 Číslo a název operačního.
OCHRANA OBYVATEL ZA MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTÍ
Krizové řízení Krizovým řízením se rozumí souhrn řídících činností věcně příslušných orgánů zaměřených na: - analýzu a vyhodnocení bezpečnostních.
Letecká záchranná služba
Obec - jednotka PO zřizovaná obcí plk. Ing. Hynek Marák ředitel odboru IZS a služeb HZS Zlínského kraje říjen 2007.
Traumatologický plán ÚSZS
 V souladu s Koncepcí vzdělávání v oblasti krizového řízení, schválenou usnesením Bezpečnostní rady státu ze dne 16. listopadu 2004 č. 14 a Plánem hlavních.
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ Aktualizace dne:
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
„Evropská územní spolupráce“ „Evropská územní spolupráce“ mezi Svobodným státem Sasko a Českou republikou, JUDr. Milan Babičík.
Ekonomický úsek Tisková konference KŘP.
Hraniční kontrola předmětů na vnějších hranicích spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Roční zpráva o stavu požární ochrany Kraje Vysočina za rok 2014.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Taktické postupy a organizace řízení českých záchranných složek integrovaného záchranného systému na místě mimořádné události Plk.Ing.Martin Sviták Náměstek.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Roční souhrnná zpráva o výsledcích kontrolních akcí provedených inspekcí práce za rok 2012 Mgr. Ing. Rudolf Hahn generální inspektor.
Kamerové systémy na území MČ Praha 11 1.Městský kamerový systém hl. města Prahy 2.Kamerový systém MČ Praha 11 3.Multifunkční dohledové centrum 4.Vzdálená.
Národní základna humanitární pomoci Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor.
1 Název projektu: Pořízení trolejbusů MDPO, a.s..
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Letecká technika pro záchranné práce v IZS CZ.1.06/3.4.00/ Projekt je spolufinancován z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v.
Národní základna humanitární pomoci Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor.
Obnova HW a koncových stanic v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Modernizace mobilního monitorovacího prostředku projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Kontaktn í a koordinačn í centra Krajsk é ředitelstv í policie Jihočesk é ho kraje.
Narušení bezpečnosti. OBSAH: Vymezení základních pojmů vážících se k narušení bezpečnosti Řízení bezpečnosti území Nástroje veřejné správy využitelné.
Úprava systému cizinecké policie a vytvoření relevantního datového fondu pro ROB Projekt spolufinancovaný Evropskými fondy prostřednictvím Integrovaného.
Obnova infrastruktury SIS II - 2. etapa (záložní centrum) projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
1 FINANCOVÁNÍ JSDHO Ing. Marta Spálenková vedoucí oddělení krizového řízení.
Rozšíření informačního systému OBZOR projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Mobilní kontaktní a koordinační centra.
ÚVOD: Činnost správních orgánů a obcí, právnických a podnikajících fyzických osob v IZS (3)
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá Autor: Mgr. Vilkusová Anna Název: VY_32_INOVACE_17_Integrovaný záchranný systém Číslo a název klíčové.
Projekt lokalizační a záznamová zařízení LZZ - policejní vozidla nového tisíciletí Praha, 12. února 2009.
Záchrana pohřešovaných osob - pátrací akce v terénu STČ – 07/IZS Zdolávání mimořádných událostí.
MUDr. Marek Slabý předseda AZZS ČR. Zdravotnická záchranná služba je zdravotní službou dle zákona č. 372/2011 Sb. o zdravotních službách, v jejímž rámci.
Integrovaný záchranný systém České republiky – Ústeckého kraje
Dotace Jihomoravského kraje Vodní záchranné službě Českého červeného kříže 10. srpna 2011.
Zvýšení kapacity, dostupnosti a efektivnosti systému SIS II spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Rozšíření funkcionalit systému ZC-CIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
FINANCOVÁNÍ JSDHO Ing. Marta Spálenková
Diskové pole SIS II - záložní centrum projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Prázdniny vyhodnocení plk. Ing. Tomáš LERCH.
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí
Předávání údajů o cestujících leteckými dopravci Policii České republiky projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice.
Obnova infrastruktury SIS II před spuštěním do rutinního provozu - 1. etapa projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější.
Obnova HW (serverová část) v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Přehled o činnosti a výsledcích útvarů služby pořádkové policie za 1
Program Prevence před povodněmi I. až IV. etapa
Policejní prezidium ČR I. náměstek policejního prezidenta plk. Mgr
Moderní technika a technologie Policie ČR CZ.1.06/3.4.00/
Program spolupráce SN – CZ
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ projekt je realizován z Evropské unie, Evropského.
Seminář pro žadatele ke 2. výzvě MAS z IROP MAS Podhostýnska, z. s
Integrovaný regionální operační program – IROP
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Transkript prezentace:

Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ Aktualizace dne:

Obsah prezentace Základní informace o projektu Důvody realizace Cíle projektu Výstupy projektu (pořizovaná technika) Aktuální informace o stavu projektu Kontaktní údaje

Základní informace o projektu Rozpočet projektu: Kč Dotace z fondů EU IOP (85%) Kč Spolufinancování projektu (15%) Kč Realizace do: 30. listopadu 2015 Indikátor výstupu: 711 kusů Území působnosti: celá ČR, vyjma hl. m. Prahy Identifikační číslo: CZ.1.06/3.4.00/ Registrační číslo SMVS: 114V Projekt je realizován z fondů EU z Integrovaného operačního programu (IOP), oblast podpory 3.4 – „Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik“.

Důvody realizace Rozsáhlé živelné pohromy a jiné mimořádné události, s rozdílnou mírou intenzity a vzniklých škod, jsou v posledních letech v různých oblastech i ročních obdobích, opakujícími se jevy dopadajícími na celé území ČR. Povodně patří mezi nejrozsáhlejší mimořádné události, které s sebou nesou zásadní dopad na životy, zdraví a majetek a v neposlední řadě i na poškození krajiny. Snaha o zvýšení rychlosti a efektivity zásahu IZS (Policie ČR je jedna ze základních složek) jako celku, (poskytnutí pomoci veřejnosti) při záchraně osob, jejich života, zdraví a majetku.

Cíle projektu Cílem projektu je zlepšení reakce na mimořádné události, zejména povodně, a řešení krizových situací Policií ČR za pomoci moderní odolné techniky a technologického vybavení, umožňující efektivnější, rychlejší a bezpečnější zásah v místech postižených mimořádnou událostí, provádění záchranných prací, evakuací a průběžného monitorování bezpečnostní situace. Naplnění hlavního cíle projektu povede ke snížení ztrát na životech a škod na majetku v rámci mimořádných událostí, zvýšením možností nasazování příslušníků a speciálních útvarů Policie ČR v postižených oblastech a na záchranné a likvidační práce. Současně s tím se zvýší akceschopnost a mobilita sil a prostředků Policie ČR pro okamžitý a účinný zásah.

Výstupy projektu (pořizovaná technika) Gesce ŘSPP 1Terénní vozidla (4x4) do lehce prostupných oblastí150 ks 2 Terénní vozidla (4x4) do těžce prostupných oblastí50 ks 3 Speciální dopravní prostředky (s adaptéry pro provoz na sněhu) čtyřkolky 46 ks 4 Služební motorová vozidla mikrobusy do 10 osob125 ks 5 Služební motorová vozidla minibusy do 30 osob78 ks 6 Služební motorová vozidla autobusy nad 30 osob10 ks 7 Nízkoponorné čluny včetně podvozku10 ks 8 Pracovní prámy včetně podvozku15 ks 9 Kajutové čluny6 ks

Výstupy projektu (pořizovaná technika) Gesce OSPČV 1Speciální potápěčské vozidlo (dodávkové vozidlo 4x4) typu crafter1 ks 2Dýchací přístroj s uzavřeným okruhem Rebreather8 ks 3Celoobličejová maska8 ks 4Sonar2 ks 5Podvodní robot s kamerovým systémem (ROV)2 ks 6Podvodní skútr pro transport potápěčů6 ks 7Detektor kovů6 ks 8Nafukovací člun s motorem1 ks 9 Speciální nákladní vozidlo s kontejnerem s mobilní dekompresní komorou 1 ks 10Kontejner ISO pro nouzové přežití (IZS nasazení)1 ks 11Kontejner ISO pro převoz materiálu1 ks 12 Nafukovací stan IZS pro 26 lidí (s příslušenstvím a přívěsným vozíkem) 1 ks

Výstupy projektu (pořizovaná technika) Gesce ŘSDP 1 Speciální vozidla pro monitoring reálných hrozeb105 ks Gesce OKTE/OKT 1 Speciální vozidla do terénu s mobilní laboratoří76 ks Gesce PYRO 1 Speciální nákladní vozidlo pro přepravu nebezpečného materiálu (ADR) 1 ks Gesce OO PP 1 Systém pro přenos videosignálu z vrtulníku1 ks

Aktuální informace o stavu projektu Realizace veřejných zakázek: Ke dni bylo vysoutěženo a bude možné podepsat smlouvy: -Terénní vozidla (4x4) do lehce a těžce prostupných oblastí ( Kč) -Mikrobusy v policejním provedení a automobil nákladní skříňový ( Kč) -Speciální vozidla pro monitoring reálných hrozeb ( Kč) -Speciální výjezdová vozidla pro skupiny kriminalistických techniků ( Kč) -Služební motorová vozidla autobusy nad 30 osob ( Kč) -Pracovní prámy včetně podvozku ( Kč) -Vymezená část 2 ze zakázky na čtyřkolky „Oblečení“ ( Kč) -Sonary - speciální technika pro práci pod vodní hladinou ( Kč)

Kontaktní údaje Ing. Jan Mosler manažer projektu Policejní prezidium České republiky Finanční odbor tel.: plk. Mgr. Pavel Osvald ředitel projektu Policejní prezidium České republiky ředitel pro podporu výkonu služby tel.: