PŮJČOVNA KOL A KOLOBĚŽEK Informační centrum města Kyjova Ing. Dita Hojačová Tel.: 602 155 679

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Skupina 1 Vize přestane být snem… KONCEPCE REVITALIZACE MĚSTA AŠ.
Advertisements

Revitalizace zámeckého návrší v Litomyšli. PROGRAM Projekt v rámci IOP Projekt v rámci IOP Národní podpora využití potenciálu kulturního dědictví Národní.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Marketing. nástroje marketingu mix 5P product – produkt product – produkt price – cena (prodej) price – cena (prodej) place – distribuce (pozice) place.
TRINS Transportní informační a nehodový systém UNIPETROL RPA, s.r.o. Litvínov SCHP ČR Praha 23. března 2016.
CENTRUM SPOLEČNÝCH SLUŽEB - ŘÍČANY. CENTRUM SPOLEČNÝCH SLUŽEB  Navázání na meziobecní spolupráci  Školství  Sociální služby  Odpadové hospodářství.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION
BIKE SHARING PRO BRATISLAVU. Bike Sharing z pohledu uživatele: -občané Bratislavy i turisté budou moci využívat bike sharing co by součást veřejné dopravy.
Kulatý stůl II. Nový Šaldorf-Sedlešovice MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů.
STŘEDNÍ ŠKOLA ODBORNÉ UČILIŠTĚ HORNÍ SLAVKOV KOUNICE 613 tel.:
Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní.
Informace fyzických a právnických osob na Portálu veřejné správy Ing. Pavel Tesař, projektový manažer odbor eGovernmentu
Víceúčelové sportovní centrum Na Chobotě Aktualizace studie proveditelnosti
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
Workshop dne prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Spadá se tedy i rovnost mužů.
Nástroje a prostředky CCR VM k podpoře cestovního ruchu Ing. Zdeněk Urbanovský Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Výroční konference cestovního.
Strategické dokumenty, řízení, plánování a směřování Jihočeského kraje Ing. Luboš Průcha vedoucí oddělení regionálního rozvoje KÚ JčK.
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Prostředí internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/27 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Zahájení tvorby Komunitního plánu sociálních služeb pro město Žatec Mgr. Petr Antoni Dne
Projekt „Předcházení a postih projevů extremismu při hromadných akcích“
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_9_INOVACE_EKO52 Název.
Cestovní ruch dostupný všem. 1) Rekonstrukce/vybudování odpočívadel, center služeb pro turisty a hygienického zázemí pro pěší, cyklisty a handicapované.
Seminář na MZ Bezpečnost zdravotních služeb - současná priorita MZ MUDr. Markéta Hellerová Ministerstvo zdravotnictví.
Sekce pro školy a neziskovky Gabriela Kaločová
Sběr bioodpadů Příluky a Fügnerovo nábřeží Technické služby Zlín, s.r.o. Ing. Jakub Černoch ředitel Únor 2016.
Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 1 Krajský úřad Ústeckého kraje.
1 Komentované prohlídky města Poskytovatel: Horácké muzeum a informační centrum Prohlídka města zahrnuje centrum Nového Města, dva historické sklepy a.
Ministerstvo vnitra ČR, leden 2012 Centrální nákup v resortu MV.
MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů
Zdravé město J I L E M N I C E Fórum, 11. dubna 2013.
Systém vzájemného sdílení mezi občanem a obcí
Zákon o obcích 128/2000 Sb. + znění pozdějších předpisů
Přednášející: Ing. Ivana Jágriková
Co je program CEF? Nástroj pro propojení Evropy (Connecting Europe Facility – CEF) je zaměřen na poskytování finanční pomoci Unie na transevropské sítě.
DOPRAVNÍ HŘIŠTĚ ODRY seminář Krajský úřad Zlínského kraje Mgr. Jan Skalka MěÚ Odry,
„Váš kraj, Váš rozpočet“
Členská schůze MAS Nepomuk,
Programový rámec: Integrovaný regionální operační program
Realita zahraničního náboru
Tišnovská lukostřelnice pod Klucaninou Spolek Odyssea Tišnov
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Odborná praxe v Německu
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Základní formy prodeje
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
DĚTskÉ SKUPINy Podpora implementace dětských skupin Reg. č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/ Lenka Pejchalová Olomouc,
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
Obec Pstruží pro občany
Podpora rozvoje venkova v ČR
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Turistická informační centra na Vysočině
Podpora zaměstnanosti na místní úrovni: odpovědné zadávání
Střední průmyslová škola Ostrov
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska - druhé největší sdružení v ČR ( ) členů - založeno 1990 Základní poslání a cíle Sdružení:
A co dál - aneb jak spolupracovat a komunikovat spolu i bez projektů
Hodnocení informačního střediska
Zpráva o činnosti Renata Schejbalová
kam vlastně směřujeme ??? 
Zařízení služeb provozované SŽDC a jí poskytované služby
Rodinná politika v Olomouci 2015
Online databáze pro ohrožené rodiny a děti v ORP Chrudim SÍŤ POMOCI A PODPORY na Chrudimsku V RÁMCI PROJEKTU EFEKTIVNÍ ŘÍZENÍ SÍTĚ SLUŽEB PRO OHROŽENÉ.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
KINO ASTRA Vypracovali: Petr KALOuda Veronika OčAdlíková
(hlášení místního rozhlasu)
Současná situace na trhu s byty konkrétně v Drážďanech
Dotace pro jednotky SDH obcí
Transkript prezentace:

PŮJČOVNA KOL A KOLOBĚŽEK Informační centrum města Kyjova Ing. Dita Hojačová Tel.:

ZÁKLADNÍ INFORMACE PRONÁJEM KOL A KOLOBĚŽEK TURISTŮM A MÍSTNÍM OBČANŮM PRONÁJEM KOL A KOLOBĚŽEK TURISTŮM A MÍSTNÍM OBČANŮM - rozšíření služeb pro turisty a místní občany PŮJČOVNU PROVOZUJE INFORMAČNÍ CENTRUM PŮJČOVNU PROVOZUJE INFORMAČNÍ CENTRUM - zřizovatelem a provozovatelem informačního centra je Město Kyjov - zřizovatelem a provozovatelem informačního centra je Město Kyjov PŮJČOVNA JE SOUČÁSTÍ INFORMAČNÍHO CENTRA PŮJČOVNA JE SOUČÁSTÍ INFORMAČNÍHO CENTRA - nachází se ve dvorním traktu budovy informačního centra na Svatoborské 26 PŮJČOVNA JE SOUČÁSTÍ TZV. CYKLOZÁZEMÍ PŮJČOVNA JE SOUČÁSTÍ TZV. CYKLOZÁZEMÍ - dvorní trakt poskytující komplexní zázemí pro cykloturisty

VZNIK PŮJČOVNY areál půjčovny a úschovny kol vybudován v roce 2008 areál půjčovny a úschovny kol vybudován v roce 2008 provoz zahájen v květnu 2009 provoz zahájen v květnu 2009 areál postaven v rámci projektu „Aktivní Kyjov – blíž turistům i obyvatelům“ – projekt na podporu cestovního ruchu areál postaven v rámci projektu „Aktivní Kyjov – blíž turistům i obyvatelům“ – projekt na podporu cestovního ruchu celý projekt financován z EU – ERDF, ROP Jihovýchod celý projekt financován z EU – ERDF, ROP Jihovýchod

SLUŽBY PŮJČOVNY půjčovna a úschovna kol a koloběžek – k dispozici 16 kol (dámská, pánská, horská, treková), 3 kola pro děti, dětské cyklosedačky, 4 koloběžky půjčovna a úschovna kol a koloběžek – k dispozici 16 kol (dámská, pánská, horská, treková), 3 kola pro děti, dětské cyklosedačky, 4 koloběžky zastřešené, odstavné místo pro kola a zavazadla, místnost pro uschování kol a zavazadel zastřešené, odstavné místo pro kola a zavazadla, místnost pro uschování kol a zavazadel zastřešené posezení zastřešené posezení pro cca 25 osob pro cca 25 osob miniopravna a servis – miniopravna a servis – základní nářadí, kompresor, základní nářadí, kompresor, montážní stojan, hustilka, montážní stojan, hustilka, cyklolékarnička cyklolékarnička bezbariérové sociální zařízení bezbariérové sociální zařízení certifikace „Cyklisté vítáni“ certifikace „Cyklisté vítáni“

INVESTICE DO ZAHÁJENÍ PROVOZU vybudování areálu - cca 4 mil. Kč vybudování areálu - cca 4 mil. Kč kola – 12 kol Kč kola – 12 kol Kč vybavení (lavice, odpadkové koše, nábytek,...) – cca Kč vybavení (lavice, odpadkové koše, nábytek,...) – cca Kč příslušenství (přilby, zámky, stojany, nářadí, …) příslušenství (přilby, zámky, stojany, nářadí, …) INVESTICE BĚHEM PROVOZU servisování kol – do Kč/rok servisování kol – do Kč/rok obnova vybavení (nová kola, přilby apod.) – do Kč/rok obnova vybavení (nová kola, přilby apod.) – do Kč/rok údržba areálu (opravy, zeleň apod.) – Technické služby údržba areálu (opravy, zeleň apod.) – Technické služby energie (voda, elektřina) energie (voda, elektřina)

CO JE TŘEBA VYŘÍDIT PŘED ZAHÁJENÍM PROVOZU? vyřízení živnosti dle zákona č. 455/1991 Sb. – volná živnost vyřízení živnosti dle zákona č. 455/1991 Sb. – volná živnost příprava dokumentů (ceník, smlouva o pronájmu, provozní řád) příprava dokumentů (ceník, smlouva o pronájmu, provozní řád) POSKYTNUTÍ SLUŽBY obsluhují pracovníci IC obsluhují pracovníci IC sepsání Smlouvy o pronájmu sepsání Smlouvy o pronájmu časová náročnost různá časová náročnost různá - dle požadavků klienta - dle požadavků klienta DOBA PRONÁJMUCENA 6 HODIN/0,5 DNE100 Kč/KOLO 1 DEN200 Kč/KOLO 1 TÝDEN600 Kč/KOLO KAŽDÝ DALŠÍ DEN100 Kč/KOLO vratná kauce Kč/kolo vratná kauce Kč/kolo v ceně přilba + zámek + nářadí v ceně přilba + zámek + nářadí rodinné slevy 50 % rodinné slevy 50 %

DOKUMENTY K POSKYTNUTÍ SLUŽBY

VYUŽÍVANOST PŮJČOVNY půjčování závislé na počasí půjčování závislé na počasí provoz půjčovny: květen – říjen provoz půjčovny: květen – říjen v průměru 18 kol/měsíc v průměru 18 kol/měsíc nejvíce kol se půjčuje v srpnu nejvíce kol se půjčuje v srpnu

TRŽBY Tržby z pronájmu kol v roce 2015 duben600 Kč květen1 800 Kč červen2 700 Kč červenec4 900 Kč srpen6 900 Kč září7 100 Kč říjen1 000 Kč CELKEM Kč

PROPAGACE SLUŽBY tisk a média – články, tiskové zprávy tisk a média – články, tiskové zprávy prezentace na webových stránkách prezentace na webových stránkách letáčky letáčky multifunkční využití areálu – kulturní akce, dětský koutek multifunkční využití areálu – kulturní akce, dětský koutek zastávka v rámci prohlídek města zastávka v rámci prohlídek města

KDO VYUŽÍVÁ SLUŽEB CYKLOPŮJČOVNY? nejvíce tuzemští návštěvníci, hodně také zahraniční turisté nejvíce tuzemští návštěvníci, hodně také zahraniční turisté místní – dětské sedačky, dětská kola apod. místní – dětské sedačky, dětská kola apod. velká poptávka po dětském vozíčku a přídavné tyči velká poptávka po dětském vozíčku a přídavné tyči CYKLOPŮJČOVNA V DALŠÍCH LETECH připravujeme online rezervaci kol a koloběžek připravujeme online rezervaci kol a koloběžek na webových stránkách IC na webových stránkách IC udržování standardu poskytovaných služeb udržování standardu poskytovaných služeb reakce na požadavky klientů – nákup např. elektrokol, tandemových kol apod. reakce na požadavky klientů – nákup např. elektrokol, tandemových kol apod. do budoucna by byla zajímavá spolupráce s ostatními IC v regionu, která také provozují půjčovnu – možnost vrácení kola kdekoliv v regionu do budoucna by byla zajímavá spolupráce s ostatními IC v regionu, která také provozují půjčovnu – možnost vrácení kola kdekoliv v regionu

DĚKUJI ZA POZORNOST