Toto jsem já a tuto školu jsem si zvolila Lenka Hlavatá.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vznik a funkce bank. Co to vlastně banka je? Instituce, poskytující finanční služby Základní činnost – shromažďování volných peněžních prostředků Umožňuje.
Advertisements

V roce 2014 se slaví 50. výročí školního stravování. Začalo se rozvíjet ale už po 2.světové válce a snahou bylo zlepšit zdraví dětí po válečném strádání.
Název vzdělávacího materiálu Vypracoval: Ing. Jméno Příjmení, měsíc 2013 Název školy Obchodní akademie a Střední odborné učiliště Veselí nad Moravou Název.
PROJEVY ŽIVOTA ŽIVOČICHŮ - TEST Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
EU_62_A_sada 1_03_M_Vznik peněz_Pol Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Ing. Jana Poliačíková Anotace Materiál.
Poznej, kde lyžuji Uhádněte, ve kterých horách lyžař lyžuje dříve, než dorazí do cíle. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ, T. G. MASARYKA 4 Pracovní právo.
Zvířata na farmě Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Soňa Dvořáková Název: VY_32_INOVACE_13_B_13_Zvířata na farmě Téma: Člověk.
Vztahy a pravidla soužití - škola. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport,
Jaro na statku FARMÁŘ A JEHO PRÁCE. Čtyři roční období.
Tento výukový materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám. Základní škola a Mateřská škola Veřovice, příspěvková organizace Kód materiálu:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Hrabová, okres Šumperk, příspěvková organizace AUTOR : Eva Vysoudilová NÁZEV : VY_32_INOVACE_14_Pes domácí.
Spolupráce Policie ČR s Orgánem sociálně právní ochrany dítěte při řešení problematiky domácího násilí Krajské ředitelství Policie ČR Jihomoravského.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Jiřina Homolová Název DUM: VY_32_Inovace_ Slova neohebná Název sady: Český jazyk 6. ročník Číslo.
Přijímací řízení pro školní rok 2012/2013 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Čím chci být, až vyrostu Patrik Plaček.
Podstatná jména hromadná, pomnožná, látková
  AUTOR: Mgr. Jaromíra Stropková
Test Čtvrtek, 2.3..
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
PŘÍRODOPIS 8. ROČNÍK VY_52_INOVACE_04_01_ žlázy s vnitřní sekrecí.
VY_32_INOVACE_19- Kočka domácí Přírodověda - 4. ročník
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Lenka Špillerová Název materiálu: VY_32_INOVACE_3-13_ PALEOLIT Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Modrý drak Glaucus Atlanticus
Ing.Lenka Bombera Piskačová
Když slova nestačí Prezentace.
Tématický celek : ROZMANITOST V PŘÍRODĚ II .
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_36_ Domácí zvířata
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Lumír.
SLOVESNÝ ZPŮSOB Autor prezentace: Mgr. Jaroslava Zámostná
NÁZEV: VY_32_INOVACE_25_20_Z7_Skála TÉMA: Česko – Test regiony
Mgr. Jitka Vlková VY_32_INOVACE_20_02_vyjmenovaná slova
DRAVÍ VAČNATATCI AUSTRÁLIE
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
SPOLEČNÉ ZNAKY živočichů (výklad)
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 5: Spojování zvířat
Název školy: Základní škola Dobříč, okres Plzeň - sever, příspěvková organizace Autor: Mgr. Anna Dyková Název: VY_12_INOVACE_27_Přídavná jména přivlastňovací.
Téma: Pravopis podstatných jmen II.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Tématický celek : ROZMANITOST V PŘÍRODĚ II .
SAN MARINO VY_32_INOVACE_07
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_12
Autor: Mgr. Vladimíra Dvořáková
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Příbor, Dukelská 1346,příspěvková org.
HOSPODÁŘSKÁ ZVÍŘATA.
Datum: Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
PRO ZÁJEMCE O FOTOGRAFOVÁNÍ
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
VY_32_INOVACE_1/20A-ICT/PE/ON
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_M_06_Hra 3 TEMA: Hra 3
Poznatky ze života zvířat
ŠABLONA III/2 Čtení s porozuměním
Český jazyk 2 Vlastní jména - úvod.
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
Šablona 32 VY_32_INOVACE_03_22_JAN AMOS KOMENSKÝ
AUTOR: Mgr. Jitka Křížková, MBA NÁZEV: VY_32_INOVACE_1C_11
Dopravní prostředky A jejich řidiči.
Základní škola a Praktická škola Dvůr králové nad Labem
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Věta se skládá ze slov Název školy
Transkript prezentace:

Toto jsem já a tuto školu jsem si zvolila Lenka Hlavatá

Proč chci studovat… Tuto školu bych chtěla studovat, protože mě baví starat se o zvířata všeho druhu. Sama jsem doma měla psa i papouška a starat se o ně bylo náročné zabralo to hodně času, ale byli to mí přátelé. Také navštěvuji útulek v Kralupech nad Vltavou kde venčím psy spolu s mým mladším bratrem a moc mě to baví

Školy nutné k veterinářství Střední škola veterinární v Praze, která pro budoucí povolání připravuje veterinární techniky. Později možno jít na Vysokou školu kde získáte titul MVDr. A jedinou školou kde je možné získat je Veterinární a farmaceutická univerzita v Brně.

Něco málo o veterináři… Péči o zvířata zajišťují veterinární lékaři a veterinární technici, státním orgánem ČR, který zaštiťuje veterinární péči, je Státní veterinární správa České republiky. Veterinární lékaři zajišťují také kontrolu hygieny masa, mléka a dalších potravin živočišného původu a chrání státní hranice před zavlečením nákaz.

Historie veterinářství Nejstarší zvěrolékařská písemná památka je Kahunský rukopis, staroegyptský, hieroglify psaný text z 19. století před naším letopočtem. Pojednává o nemocích psů, hovězího dobytka ryb a ptáků i o způsobech léčby těchto nemocí. Rozvoj medicíny v antice přinesl spoustu nových poznatků, které se uplatňovaly i ve zvěrolékařství. Hippokratés z Kósu se zabýval příčinami nemocí a také srovnávací anatomií, jejímž skutečným zakladatelem se stal Aristoteles.

Zdroj Wikipedie otevřená encyklopedie Encyklopedie pes