… do Česka přišel crowdfunding. Jak to začalo… „Máme s klukama kapelu, nemůžeš se zeptat ňákejch firem, jestli by nám nedali peníze? Dáme.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Uspech v podnikani Jak uplest z hovna bic
Advertisements

Sociální média pro eshopy: Hračka, nebo nové zisky?
Teď do Česka přišel crowdfunding. Princip crowdfundingu (skupinového financování) 1. Máte skvělý nápad, chybí vám ale peníze. Zaregistrujte.
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
… do Česka přišel crowdfunding. Co je a co není Hithit? Hithit není charita. Tu děláme pro dobrý pocit, na Hithitu nakupujeme a tím podporujeme.
Jak na to, aniž bychom se zničili
ADAPTAČNÍ KURZ aneb první společný krok s novou třídou „Jsme na jedné lodi“ září v Janově nad Nisou.
(Z knihy: Neal Donald Walsch Přijímání Boha)
Google spouští Vyhledávání v reálném čase globálně.
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
ZNAMENÍ 7 JEŽÍŠOVÝCH ZÁZRAKŮ O NĚČEM VÍC ALIANČNÍ TÝDEN MODLITEB 2014.
Aneb,,tohle už jen tak nauhádnete´´. Zadání úkolu Dnes Vám dáme tedy těžší Zemi Budeme od Vás požadovat pracování s atlasem,encyklopedií a učebnicemi.
Všem lidem na celém světě přeji…
KOFOLA PŮLLITROVKY 2012 KAMPAŇ NESLÝCHANÉ FESTIVALY.
Informace – vyhledávání informací
Evangelium všem dětem ČR Co pro to udělat, aby se dostaly do nebe? Naše děti tak rychle rostou...
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Jan Opatřil….
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
PROČ CHODIT NA MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN ?!
On-line reputation Adam Zbiejczuk (influencer.cz)
Cesta domů Rok 2011 očima čísel Valná hromada sdružení 2012.
„Máme tady jenom pět chlebů a dvě ryby." Ježíš řekl: „Přineste mi je sem." Společná modlitba Lidé, kterým jsi pomohl, ti možná nebudou vděční. Nevadí pomáhej.
PPC workshop Lukáš Pokorný RobertNemec.com. PPC audit Podle struktury účtu: kampaně, sestavy, slova, inzeráty První věc po převzetí účtu nebo při zjišťování.
RU měsíčně bez fulltextového vyhledávání Všechny kontakty na jednom místě ověřených firem a institucí produktů a služeb
Reklama na internetu zdarma ne všude je třeba platit Radek Volf |
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
PROČ BŮH STVOŘIL DĚTI (A NÁSLEDNĚ VNOUČATA). Pro ty z nás, kteří máme okolo sebe děti – ať už vlastní, nebo vnoučata, neteře, synovce, nebo studenty…
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Internet a jeho využití pro obchod Projekt SZIF. Popis a zaměření semináře Na tomto semináři se seznámíte s problematikou využití internetu a jeho různých.
Žákovská prezentace Školní dílo
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_245 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
aneb doučovací večery pro přátele
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: říjen.
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Informační a komunikační technologie 5.ročník
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
Nonogram, kódovaný obrázek
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Witam na prezentace Layoness. Chci vám ukázat jakým způsobem můžete dostavat peníze spět z vaších nákupů.
Prezentace určená k propagaci MGV
Absolventi na trhu práce
Masarykovo gymnázium Vsetín
Na dětské veletrhy s ODMAMINKY.CZ…. Podzimní dětské veletrhy 2015: 8. – 11. října PRAHA Letňany 8. – 11. října PRAHA Letňany 13. – 15. listopadu PRAHA.
1 Životní scénář aneb Naučte se žít v přítomném okamžiku.
PPC reklama pro B2B firmy Ing. Jana Žujová PPC specialist.
Vyhodnocení soutěže Fotograf expedice FotoApalucha 2015 Šumava – Prachaticko, Volary,
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Participace + intencionalita = podnětné vzdělávání Když se ze spotřebitelů stanou spolutvůrci Mgr. Silvie Čermáková Muzeum Vysočiny Jihlava.
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
Content marketing Hripsime Zohrabyan
Žákovský parlament – I. stupeň
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Tatínkovi bohužel holicí strojek po měsíci přestal fungovat, tak se radil s maminkou, co se s tím dá dělat. Ta si nebyla jistá, a proto zavolali.
Reklamace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lucie Barillová. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Dotační nabídka Fondu kinematografie
SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná Autor: Mgr. Eva Burdová
Využití sociálních sítí pro propagaci regionálních potravin
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.
Mnichovice Tour 2018 benefiční cyklistický závod v rámci projektu
MARKETING V NEZISKOVÉM SEKTORU
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Mnichovice Tour 2019 benefiční cyklistický závod v rámci projektu
SOCIÁLNÍ SÍTĚ JAKO PARTNER PRO NEZISKOVKY Gabriela Sedláčková
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Procvičování matematických řádu Více informací na webu: emagister.proweb.cz
Transkript prezentace:

… do Česka přišel crowdfunding.

Jak to začalo… „Máme s klukama kapelu, nemůžeš se zeptat ňákejch firem, jestli by nám nedali peníze? Dáme jim logo na desku…“ „Děláme na prvním ročníku úplně největšího festivalu v Čechách, sháníme teď hlavně peníze, aby to byla fakt bomba…“

KDO: Nesourodá, ale odhodlaná skupina lidí, která řídí desítku dalších firem PROČ: Pomoct na svět skvělým věcem, které nás baví. …a nebaví nás poslouchat výmluvy, že něco nejde, protože na to nejsou peníze.

Co je a co není Hithit? Hithit není charita. Tu děláme pro dobrý pocit, na Hithitu nakupujeme a tím podporujeme. Hithit je eshop s neexistujícím zbožím …zatím neexistujícím Hithit je předprodejní síť. … nejdřív zaplať, pak dostaneš dárek nebo zážitek

Princip crowdfundingu (skupinového financování) Máte skvělý nápad, chybí vám ale peníze. Zaregistrujte se na Hithit.cz. Připravte poutavou prezentaci projektu a atraktivní strukturu odměn. Stanovte si reálnou částku, kterou můžete za 45 dní od fanoušků vybrat. Mluvte o projektu na Hithit.cz s co nejvíce lidmi. Propagujte projekt všemi prostředky, abyste vybrali cílovou částku. Vyberte peníze! Když se v termínu nepovede vybrat cílovou částku, Hithit.cz všechny peníze vrátí odkud přišly. Realizujte svůj nápad a odměňte přispivatele.

Projekt může být cokoliv: knížka, klip, album, festival, aplikace, film, sportovní akce, školní potřeby….

Napsat dobře svůj projekt je klíč. Buďte originální, ale uvěřitelní. Mluvíte k chytrým lidem, kteří vás chtějí podpořit.

Není neúspěšné kategorie! Hithit funguje pouze rok, ale již pomohl na svět mnoha projektům. Komu se daří? Hudba 64% Film 55% Výt. umění 47% Knihy 60% Komunita úspěšnost 100% 5 z 5 Komunita úspěšnost 100% 5 z 5

Aby projekty uspěly, bojujeme za ně, propagujeme je. Média mají Hithit ráda!

Odkazy z webů a sociálních sítí = vaše práce Vstup na homepage = naše společná práce Vyhledávání = práce Googlu

Hodně štěstí s vaším projektem na Hithit.com Aleš Burger, lovec projektů I I CZK Hithit.com existuje jeden rok a 3 měsíce. Za tu dobu uveřejnil přes dvě stovky projektů a rozdal přes 7 miliónů korun