Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
H. Hanžlová AKTION Česká republika – Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Katarína Matusová.
Advertisements

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Modernizace a inovace vzdělávacího programu diplomovaná dentální hygienistka Modernizace a inovace vzdělávacího programu diplomovaná dentální hygienistka.
- vše pro úspěšný nábor nových řidičů 1 REGIONÁLNÍ SEKTOROVÁ DOHODA ÚSTECKÝ KRAJ v oblasti autodopravy, výchovy a vzdělávání.
Dětské umění překonává hranice. Principy přeshraniční spolupráce projektu Možnost poskytnutí širší nabídky oborů i v případech, kdy by pro školu (samostatně)
PRIORITNÍ PROJEKTY LIBERECKÉHO KRAJE V OBLASTI VZDĚLÁVÁNÍ PRO OBDOBÍ 2014+
Výzva č. 29 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání Mgr. Zuzana Plecitá PhDr. Eva Chvalinová,
INTERREG V-A AT-CZ Listopad 2015 Informace pro Pracovní skupinu/regionální kolegium pro cestovní ruch při RSK JMK.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Název prezentace Podpora vědy a výzkumu v Moravskoslezském kraji 2010 Ing. Zuzana Bardoňová Datum:
„Propojení teoretické a praktické přípravy budoucích pedagogických pracovníků na UP“ KULATÝ STŮL K PEDAGOGICKÝM PRAXÍM Přírodovědecká fakulta.
Registrační číslo projektu:CZ.1.07/3.2.04/ Název projektu:Inovace do praxe Název a číslo globálního grantu:Podpora nabídky dalšího vzdělávání v.
Projekt práce s nadanými studenty Drahomíra Pavelková, Alena Kolčavová Zlín,
Cíle a činnost SUUK. KDO JSME? o Největší studentská organizace na UK o Zastupujeme 32 spolků UK ze 17 fakult Univerzity Karlovy o Naší hlavní činnosti.
Podnik ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední odborná.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
SETKÁNÍ ZAMĚSTNANCŮ FHS proděkanka pro celoživotní vzdělávání a praxe FHS Anna KRÁTKÁ – tel.:
Vnější vztahy na FHS Lenka Drábková. Financování VVŠ 2012; Ukazatel K Kvalita a výkon Vědecký výkon fakulty VŠ (započítané body RIV; normovaný počet citací;
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
INDIVIDUALIZACE VZDĚLÁVÁNÍ A ŠVP Vzdělávání ředitelů středních škol Kraje Vysočina Téma: Prezentuje: Ing. Josef Crha, ředitel SŠT Žďár nad.
FULBRIGHTOVA STIPENDIA
Informační a poradenské centrum ZČU
Dokument KAP MSK - obsah
Dětský domov a Základní škola Liptál
Platformy projektu KAP LK
PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ
VÝZVA 2.2 – VYSOKOŠKOLSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ
Členská schůze MAS Nepomuk,
EVALUACE v OP RLZ PaedDr. Jaromír Krejčí Mgr. Jana Ostrýtová MŠMT.
OSOBNÍ A PROFESNÍ PŘÍNOS STUDIJNÍCH NÁVŠTĚV
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Implementace Krajského akčního plánu Jihočeského kraje I
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
Cíle projektu Zkvalitnění spolupráce Jihočeské univerzity se středními školami při výuce přírodovědných a technických oborů. Zkvalitnění komunikace a spolupráce.

KAP, 25. září 2017, Krajský úřad SK
Inspirace pro přípravu projektů do Operačního programu
Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR)
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Program celoživotního učení Comenius
Vzdělávací projekt v prostředí příspěvkové organizace kraje
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Talentcentrum – rozvíjíme talentované žáky SŠ a ZŠ společně
MBA Executive – úvodní informace
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
Vzdělávání Lokální partnerství Liberec Magistrát města Liberec, 1. březen 2017 Prezentace / akce se koná v rámci projektu "Inkluzivní a kvalitní vzdělávání.
Vzdělávání v Praze Hlavní město Praha podporuje řadu projektů s cílem zvýšit kvalitu vzdělávání zaměření na instituce zřizované Hlavním městem Praha pomoc.
Co dělá Olomoucký kraj pro podporu polytechnického vzdělávání?
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Krajský metodický kabinet ZEMĚDĚLSTVÍ A CHOVATELSTVÍ
Možnosti studia techniky a technických projektů na fakultách ZČU
Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů
Centralizované rozvojové projekty 2017
Krajský metodický kabinet STROJÍRENSTVÍ
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Aktuální informace o projektu IKAP
2. setkání platformy: .d Tvorba Školské inkluzivní koncepce Libereckého kraje Manažer aktivit projektu: Bc. Jakub Lang
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI ŠKOLY ZAPOJENÉ DO PROJEKTU MOV
Úvodní přednáška pro 1. ročník
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Akční plán - plánované společné aktivity
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Vzdělávání a příprava na digitální budoucnost z pohledu Statutárního města Liberec Mgr. Šárka Prachařová.
Transkript prezentace:

Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o studium i pedagogy SŠ na základě sledování kvality absolventů a jejich adaptibility na trhu práce. Inovace předmětového kurikula akreditovaných programů s ohledem na potřeby praxe – rozšíření o praxe, stáže, studijní pobyty a exkurze.

Nabízíme všem účastníkům projektu Zvýšení mezioborové spolupráce na úrovni fakult, vysokých škol a praxe; Rozšíření o ICT prvky ve výuce; Podpora mobility studentů v rámci studia; Diverzifikace odborných praxí; Zvýšení soft-skills kompetencí studentů;

Partneři projektu Liberecký kraj České vysoké učení technické v Praze Fakulta strojní Asociace textilního – oděvního – kožedělného průmyslu

Liberecký kraj Zajistil praxe 18 studentům oboru Aplikovaná Geografie Téma praxe: Střední školy Libereckého kraje v datech a mapách: porovnání SŠ dle prostorového rozmístění žáků a kategorií vzdělávání Výstup: Podklad pro výroční zprávu o stavu a rozvoji vzdělávací soustavy Libereckého kraje za školní rok 2010/2011, dílčí podklad pro přípravu Dlouhodobého záměru vzdělávání a rozvoje vzdělávací soustavy Libereckého kraje

PRAXE FAKULTA PŘÍRODOVĚDNĚ-HUMANITNÍ A PEDAGOGICKÁ Nabízíme: Učitelské praktikum Průběžná praxe 1 pro ZŠ/SŠ Průběžná praxe 2 pro ZŠ/SŠ Souběžná praxe 1 stupeň Specializační praxe Průběžná pedagogická praxe Souvislá praxe pro ZŠ/SŠ Souvislá pedagogická praxe Řízená odborná praxe

PRAXE FAKULTA TEXTILNÍ Nabízíme studenty FT na praxi důraz na zvýšení kvality praxí příprava rozsáhlé databáze spolupracujících podniků možnost finanční podpory lektorů praxí finanční podpora studentů (ubytování, doprava)

STÁŽE FAKULTA TEXTILNÍ - Stáže v rámci programu ERASMUS - Spolupráce při vypracování závěrečných prací - Spolupráce při výzkumných činnostech - Exkurze - Vypracování absolventských prací - Setkání s odborníky - Nabídky volných pracovních míst

PLÁNOVANÉ AKCE FAKULTA TEXTILNÍ PODZIM 2011 Seminář „Marketingové výzkumy“ pořádaný ve spolupráci s výzkumnou společností STEM/MARK Seminář „Problematika zkušebnictví v textilní výrobě“ pořádaný ve spolupráci s Textilním zkušebním ústavem JARO 2012 Seminář „Soft – skills kompetence“ - problematika empatie, komunikativnosti, sebekritičnosti, schopnosti prosadit se, či vést tým a dalších Více informací o termínu, místě a náplni seminářů:

WEBOVÁ PREZENTACE PROJEKTU

DOTAZNÍK ABSOLVENTŮ - šetření připraveno za účelem zkvalitnění vzdělávacího systému - poskytnutí zpětné vazby a následné inovace předmětových osnov akreditovaných programů budoucích studentům Technické univerzity v Liberci - dotazník je možno vyplnit: 1)on-line v rámci webové prezentace 2)v tištěné formě a zaslat zpět klasickou poštou 3)pomocí u

Kontakt: Technická univerzita v Liberci Fakulta textilní Studentská Liberec Za organizační tým: Ing. Iveta Vyskočilová Ing. Veronika Šafářová

DĚKUJEME ZA POZORNOST