Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Cíle projektu Zkvalitnění spolupráce Jihočeské univerzity se středními školami při výuce přírodovědných a technických oborů. Zkvalitnění komunikace a spolupráce.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Cíle projektu Zkvalitnění spolupráce Jihočeské univerzity se středními školami při výuce přírodovědných a technických oborů. Zkvalitnění komunikace a spolupráce."— Transkript prezentace:

1 Cíle projektu Zkvalitnění spolupráce Jihočeské univerzity se středními školami při výuce přírodovědných a technických oborů. Zkvalitnění komunikace a spolupráce mezi učiteli středních škol s odbornými pracovníky JU. Uspořádání letních akademických kurzů pro středoškolské studenty Uspořádat soustředění nejlepších studentů biologie před mezinárodní biologickou olympiádou. Rozvoj dalších mimoškolních aktivit, které povedou k rozvoji zájmu o studium technických a přírodovědných oborů.

2 Cíle projektu 1. Zkvalitnění spolupráce Jihočeské univerzity se středními školami při výuce přírodovědných a technických oborů. Tento cíl byl splněn realizací výstupu č. 3 – Aktivity Youth clubu, výstupu č. 7 – Vytvoření nabídky a realizace dvou typů exkurzí a výstupu č. 8 – Vytvoření vzdělávacích materiálů na zkvalitnění výuky a vzdělávání v krajinné ekologii.

3 Cíle projektu 2. Zkvalitnění komunikace a spolupráce mezi učiteli středních škol s odbornými pracovníky JU. – Tento cíl byl splněn realizací výstupu č. 4 – Uspořádání Botanického víkendu pro středoškolské učitele, výstupu č. 7 – Vytvoření nabídky a realizace dvou typů exkurzí a výstupu č. 8 - Vytvoření vzdělávacích materiálů na zkvalitnění výuky a vzdělávání v krajinné ekologii.

4 Cíle projektu 3. Uspořádání letních akademických kurzů pro středoškolské studenty – Tento cíl byl splněn realizací výstupu č. 1. – Uspořádání letních akademických kurzů a výstupu č. 2 – Uspořádání letních kurzů „Letní krajinná ekologie“.

5 Cíle projektu 4. Uspořádat soustředění nejlepších studentů biologie před mezinárodní biologickou olympiádou. Tento cíl byl splněn realizací výstupu č. 6 - Uspořádáním soustředění v Horské Kvildě.

6 Cíle projektu 4. Rozvoj dalších mimoškolních aktivit, které povedou k rozvoji zájmu o studium technických a přírodovědných oborů. Tento cíl byl naplněn v rámci výstupu č. 5 – Etologická škola, výstupu č. 8 – Vytvoření vzdělávacích materiálů na zkvalitnění výuky a vzdělávání v krajinné ekologii, výstupu č. 9 – Rozšíření nabídky SOČ, výstupu č. 10 – Prezentace výsledků na odborném fóru, zabývajícím se vzděláváním středoškoláků a publikační činnost projektu

7 Cíle projektu 4. Rozvoj dalších mimoškolních aktivit, které povedou k rozvoji zájmu o studium technických a přírodovědných oborů. Tento cíl byl naplněn v rámci výstupu č. 5 – Etologická škola, výstupu č. 8 – Vytvoření vzdělávacích materiálů na zkvalitnění výuky a vzdělávání v krajinné ekologii, výstupu č. 9 – Rozšíření nabídky SOČ, výstupu č. 10 – Prezentace výsledků na odborném fóru, zabývajícím se vzděláváním středoškoláků a publikační činnost projektu


Stáhnout ppt "Cíle projektu Zkvalitnění spolupráce Jihočeské univerzity se středními školami při výuce přírodovědných a technických oborů. Zkvalitnění komunikace a spolupráce."

Podobné prezentace


Reklamy Google