Výstava CERN 2016. Mgr. Jiří Gruntorád Vedoucí oddělení marketingu a cestovního ruchu Jihočeského kraje. 10 let praxe v médiích – rozhlas (Hitrádio Faktor),

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ekologická výchova v Zoo Ostrava
Advertisements

Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ Národní konference kvality 2014 Hradec Králové Kompetence.
MOŽNOSTI FINANCOVÁNÍ PROJEKTOVÝCH ZÁMĚRŮ V NOVÉM PROGRAMOVACÍM OBDOBÍ EU
Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/
 Význam inovací pro rozvoj společnosti  Postavení ČSVTS v inovacích  Dosavadní zkušenosti v této oblasti.
DOTAČNÍ POLITIKA MĚSTA PLZNĚ V OBLASTI KULTURY
Problémy fyzikálního vzděláváníJ.Burešová HST Problémy fyzikálního vzdělávání HST at CERN Ženeva 2.− Jana Burešová.
Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Popularizace výsledků VaV – aktivity Útvaru vnějších vztahů.
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
Máme šanci tvořit svůj život rukama CZ.1.07/1.2.27/
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
Prezentace turistické oblasti
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Řešení projektu UNIV 2 KRAJE v Libereckém kraji Krajská konference UNIV 2 KRAJE – Liberec.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Vysoké školy a Národní politika výzkumu a vývoje a její realizace Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ II. přednáška Doc. Ing. Růžena KRNINSKÁ, CSc. Zemědělská fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Implementace EQAVET v ČR
Uvidíme mikroskopickou černou díru, která se narodí a hned zase vypaří??? CERN, LHC, ATLAS, ALICE … lhc.avcr.cz Nový obří urychlovač částic.
Brno–město pro rodiny Projekt ANIMA PLUS CZ Inovativní opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání Mgr. Lenka Zemanová.
Rekordní počet přihlášených obcí v Královéhradeckém kraji - 50 Hodnotitelská komise10 členů Termín návštěv obcí – Čas na jednu obec90.
Evropa: obyvatelstvo VY_52_INOVACE_ Čap-Z 7.,8.43 Mgr. Kosík Lukáš Anotace: Evropa: obyvatelstvo Vzdělávací oblast: Z 8.ročník Autor: Mgr. Kosík.
Česká republika: poloha, historický vývoj a obyvatelstvo a sídla
Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání GAUDEAMUS 2015/2016 Zasedání přípravného výboru veletrhu 31. března 2015 FIT VUT, Brno Zasedání.
Síť EUROPE DIRECT Úkolem informační sítě EUROPE DIRECT je šířit informace a doporučení týkající se politik EU a aktivně podporovat diskuze o Evropské.
NÁSTROJE LOKÁLNÍHO a REGIONÁLNÍHO ROZVOJE
Interaktivní centrum poznání - cesta ke konkrétní expozici v NTM Víme, co chceme Víme, jak to udělat Máme kolegy, kteří jsou ochotni přispět Máme studenty,
1 Popularizace Jiří Dolejší, Jiří Rameš, Stanislav Němeček, Vladimír Wagner… nejen ÚČJF MFF UK Tyto aktivity se dějí v korelaci s popularizací v rámci.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. SCICOM – BASIC RNDr. Anna Matoušková, Ph. D.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
PREZENTACE STŘEDNÍCH ODBORNÝCH ŠKOL JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V OC OLYMPIA BRNO Brno
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Projekt Destinační management MSK - možnosti spolupráce.
S POLUPRÁCE PŘESHRANIČNÍCH REGIONŮ V OBLASTI VZDĚLÁVÁNÍ projektový záměr Evropská územní spolupráce (EUS), INTERREG V-A AT-CZ.
Projekt Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Libereckém kraji PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI Leoš Křeček.
© Berman Group. Strategický plán a tvorba koncepce rozvoje města Písku do roku 2025 Komise pro strategický rozvoj Vyhodnocení nadřazených koncepčních.
VY_32_INOVACE_17_22_HOSPODÁŘSTVÍ EVROPY ŠABLONA 32.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
MUZEOEDU.CZ jako společná platforma edukačních pracovníků muzeí a galerií Mgr. Pavla Vykoupilová PERSPEKTIVY ČESKÉ MUZEJNÍ EDUKACE 10. – 11. května 2016.
THE GRASSROOTS WOMEN´S INTERNATIONAL ACADEMY SÍŤ MATEŘSKÝCH CENTER o.s. Pečeť kvality Rut Kolínská
Název projektu: Rozvoj technického vzdělávání v Jihočeském kraji Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Projekt 3D planetárium, Techmania Plzeň.
Seznámení s multimediálními ukázkami na podporu vzdělávání v technických oborech Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro analýzy.
Vytvoření společné platformy podpory technického vzdělávání se zapojením všech stupňů vzdělávání, zaměstnavatelů a dalších subjektů.
Aktivity na podporu středního odborného školství v JMK
SLUŽBY KRAJSKÉ VĚDECKÉ KNIHOVNY V LIBERCI z hlediska technického vybavení Dana Petrýdesová.
Zažijte autentický jihočeský venkov
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Firemní klima jako nástroj HR marketingu
Švýcarsko Open presentation.
Rekonstrukce Horského hotelu a televizního vysílače Ještěd
Veletrh a konference cestovního ruchu Výstaviště České Budějovice
ZAHRANIČNÍ EXKURZE Jaro 2012.
Praxe Rotenburg 2013.
10. ročník Veletrhu odborného vzdělávání
Podpora technického vzdělávání v Kraji Vysočina
Velehrad - Centrum kulturního dialogu západní a východní Evropy
Zasedání RSK
Složení centra. Složení centra Cíl: síť - spolupráce Proškolení pedagogů pro práci s nadanými Identifikace. Tvorba struktury práce s nadanými na škole.
Transkript prezentace:

Výstava CERN 2016

Mgr. Jiří Gruntorád Vedoucí oddělení marketingu a cestovního ruchu Jihočeského kraje. 10 let praxe v médiích – rozhlas (Hitrádio Faktor), televize (Česká televize – Dobré ráno, ČS Miss Aerobic). Praxe– interní, externí komunikace a marketing, event management, HR a copywright.

CERN Evropská organizace pro jaderný výzkum se sídlem v Ženevě. Je známa též pod zkratkou CERN. Vznik – 1954, ČR – Hadronový urychlovač LHC.

Fakta o výstavě: Jihočeský kraj se na několik měsíců stane populárně- vědeckým centrem střední Evropy. Jednání – 3 roky, mnoho subjektů, např. VŠTE ČB. Jedinečná interaktivní putovní výstava mapující vznik vesmíru od bodu nula až po současnost, částice, záhady vesmíru, ale i zapojení techniky v každodenním životě. Druhé město východního bloku (Varšava), kde se výstava bude konat. Ženeva, Barcelona, atd. Konference SEDEC (KOMISE PRO SOCIÁLNÍ POLITIKU, VZDĚLÁVÁNÍ, ZAMĚSTNANOST, VÝZKUM A KULTURU)

Výstava: 1)Vznik a vývoj vesmíru 2)Částice 3)Záhady vesmíru 4)CERN – LHC (velký hadronový urychlovač) 5)Základní výzkum v každodenním životě

Fakta o výstavě v Českých Budějovicích Termín: – Místo: Výstaviště České Budějovice –pavilon B4. - drobné stavební úpravy Očekávaná návštěvnost: návštěvníků. Cílová skupina: ZŠ, SŠ, VŠ a veřejnost – ČR, ale i z Rakouska, Německa.

Fakta o výstavě v Českých Budějovicích Rozvoj vztahu k technickému vzdělávání. Kromě komentovaných prohlídek i bohatý doprovodný program – např. zábavná fyzika, přednášky o všem kolem fyziky, techniky, atd. Jobfairs – stánek, celý den v návaznosti na návštěvu VŠ, SŠ, prezentace firmy, atd.

Fakta o výstavě v Českých Budějovicích

Děkuji za pozornost!