OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. – 9.3.2014.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cestovní ruch Luhačovické Zálesí
Advertisements

23. – Představení 2. ročníku veletrhu Chytré bydlení Šetrné budovy Smart technologie Poradenské centrum Odborný seminář Šetrné budovy Odborný.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
INVEX 2008 Mezinárodní veletrh informačních a komunikačních řešení pro rozvoj podnikání.
Bc. Pavla Kusáková1 Trojanovice Aktivity, úspěchy a projekty v TO Beskydy-Valašsko Konference MSK -Dovolená a region Ostrava.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Letní turistická sezóna 2007 Cestování Čechů po českých regionech Rostislav Vondruška Ředitel CzechTourism.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
SEDM STROMŮ A.S. KAMPUS PALACE PREZENTACE KOMERČNÍCH PROSTORŮ.
Volnočasové projekty a EU financování
Evropská výstavy patentů a vynálezů Konaná u příležitosti Průmyslového veletrhu Ostrava 24. –
Cestovní ruch: zákon pro posílení oboru i ekonomiky ČR Jitka Fatková ředitelka odboru cestovního ruchu Tisková konference MMR 24. červen 2010.
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Produktové novinky 2011.
Prezentace turistické oblasti
Územní a hmotné podmínky rozvoje cestovního ruchu ČR - DSO Tato distanční studijní opora vznikla v roce 2005 z velké většiny jako praktický dílčí výstup.
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
Marketingové aktivity ke zvýšení povědomí o domácím cestovním ruchu.
POZNÁMKA: Pokud chcete změnit obrázek na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
POSTAVENÍ OBCÍ PO ROCE 1989 Mgr. Radko Martínek Senátor PČR Mgr. Radko Martínek Senátor PČR Mezinárodní konference k meziobecní spolupráci 28.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
Projekt sociálně-ekonomický rozvoj Hradce Kralové VNG-GST-projekt ve spolupráci měst Hradec Kralové (CZ) aArnhem (NL) Mezinárodní konference Praha, 16.
Stezka technických atraktivit
Autor: Mgr. Vanda Malurová Datum: června 2012
Ostrava – co jsme udělali, co chystáme pro návštěvníky? Odbor ekonomického rozvoje Ing. Helena Ochmanská Statutární město Ostrava odbor ekonomického.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí. TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 15. – 17. října 2009 TIPSPORT ARENA Jeronýmova 570/22, Liberec 7.
Vývoj příjezdového cestovního ruchu za 1. až 3. čtvrtletí 2007 v České republice Tisková konference v rámci veletrhu MADI 6. listopad 2007 Výstaviště Letňany.
Didaktické metody pro výuku cestovního ruchu na školách.
Regionální konference v MSK
Akční plán 2012 marketingové strategie rozvoje CR turistické oblasti Ostravsko VIZE: Zkvalitnění a rozšíření nabídky cestovního ruchu TO Ostravsko CÍLE:
Jana Kočová Jana Vítková.  Přilákání turistů do města  Karta zlevní pobyt turistům  Rozšíří možnosti pobytu  Zvedne návštěvnost památek.
STOJAN TEREZA NA CD/DVD/mini DV
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
Projekt Destinační management MSK - možnosti spolupráce.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
KROMĚŘÍŽ zkušenosti z programového období
Destinační management TO Poodří - Moravské Kravařsko Konference Kunín 9. června
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION
Projekt 2 -Studie vybrané destinace v cestovním ruchu se zaměřením na sportovní aktivity 1)Rozdělení studentů do dvou až tříčlenných týmů 2)Výběr destinace.
Setkání informačních center Zlínského kraje Valašské Klobouky
Možnosti sledování konkurenceschopnosti destinací turismu na úrovni regionů a míst Monika Palatková Výroční konference ATIC ČR Turistická informační centra.
Dovolená a region, lázeňstvíJiří Šimon 4. března 2016.
VELETRH MSV & IMT 2016 Termín: až mezinárodní strojírenský veletrh 10. mezinárodní veletrh obráběcích a tvářecích strojů.
Cíl  Rozvoj pěstitelských výstav Floria a jejich přestěhování z Věžek do Kroměříže  Navázat na tradici zemědělských výstav v Kroměříži  Rozšířit výstavnické.
Podpora obcí s rozšířenou působností z ROP Střední Morava v programovém období Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
 Nádvoří  Letecké motory  Realizace expozice textilní výroby  Realizace expozice řemesel s vazbou na region  Drobné výstavní.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
statutární náměstkyně hejtmana
59. mezinárodní strojírenský veletrh
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Program rozvoje cestovního ruchu JMK ANALYTICKÁ ČÁST
Prioritní osa 2 Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc
PROJEKT "START" - speciální nabídka pro podnikatele
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
turistická oblast v srdci Čech
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
Veletrh a konference cestovního ruchu Výstaviště České Budějovice
KONGRESOVÝ CESTOVNÍ RUCH
Výstava BETON a 23. listopadu 2017
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Transkript prezentace:

OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. –

OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Ostravské výstavy,a.s. -obchodní společnost statutárního města Ostravy. Činnost společnosti je zaměřena zejména na : organizování výstav a veletrhů, kongresy a konference správu majetku statutárního města Ostravy: – Výstaviště Černá louka – Městečko miniatur – MINIUNI – Slezskoostravský hrad – Městská tržnice – Pohádkový sklep strašidel Turistické atraktivity, které spravují Ostravské výstavy se v posledních letech drží v TOP 20 nejnavštěvovanějších turistických atrakcí v České republice.

Veletrh DOVOLENÁ a REGION historie 16. ročník veletrhu cestovního ruchu Dovolená a Region 2013 si udržel svou vysokou úroveň a je odborníky z oblasti cestovního ruchu řazen na přední místa v České republice z hlediska přínosu pro rozvoj cestovního ruchu.

Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. – Pro rozšíření nabídky návštěvníků našeho veletrhu, obzvláště pak proto že návštěvníci vyhledávají ve větší míře než v minulých letech možnost trávení svého volného času v českých a moravských turistických destinacích a vzhledem k tomu, že informační centra mají největší a nejucelenější přehled o turistických atraktivitách a aktivitách v daném regionu, připravili jsme pro následující rok 2014 speciální nabídku pro prezentaci právě informačních center

Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. – Jednak je to prezentace aktivní, to znamená, že zástupci informačního centra budou aktivně ve svém výstavním stánku, který se skládá z výstavního prostoru 2 x 1,5 m, 4 ks výstavního panelu Octanorm, límce včetně názvu vystavovatele, 1 stolu a 2 židlí. Cena za tuto expozici je 2000,- Kč bez DPH na celou dobu výstavy. Tato nabídka je časově omezena do

Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. – Prezentace statická, Prezentace je pouze materiály a grafickým pojetím výstavního panelu. Nabídka se skládá z 1 m 2 výstavní plochy, 1 ks výstavního panelu s policí nebo se stojany na prospekty. Cena za tuto prezentaci je 1000,- Kč bez DPH na celou dobu výstavy. Tato nabídka je časově omezena do

Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. – Děkuji za pozornost! Kontakt: Dan Tyleček Ostravské výstavy, a.s. Výstaviště Černá louka Ostrava 1 Tel: