Majetkové pojištění jinak BEZPEČNÝ DOMOV Pojištění budov, bytů, chalup a domácností.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
FINANČNÍ GRAMOTNOST MAJETKOVÉ POJIŠTĚNÍ. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
Advertisements

Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
Pracovní právo. Pohovor
Finanční gramotnost: Rizika a jak se proti nim zabezpečit.
Pojištění Jihomoravského kraje a Brno.
Ing.Lenka bombera piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_11_INOVACE_EKO40 Název školy.
PŮJČOVNA KOL A KOLOBĚŽEK Informační centrum města Kyjova Ing. Dita Hojačová Tel.:
Factoring partnerem exportu Jak úspěšně exportovat do Turecka FKB – Radim Pospíšil Praha 24. října 2012.
Odvětví pojištění - přehled Petr Mrkývka. Odvětví pojištění Odvětví životních pojištění Odvětví neživotních pojištění viz příloha zákona o pojišťovnictví.
Pojišťovnictví Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Švejdová. Dostupné z Metodického portálu cz, ISSN: ,
PRŮZKUM TRHU základy. 1. Odběratelé (zákazníci) Dotazníky nejdůkladnější způsob zjišťování potřeb, názorů a zvyklostí zákazníků.
Pojištění nemovitostí, pojištění movitých věcí, doplňková připojištění a kritéria pro výběr pojišťovny.
FINANČNÍ GRAMOTNOST POJIŠTĚNÍ - ÚVOD. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název:VY_62_IVOVACE_3402_PaN POJIŠTĚNÍ Téma: Pojem F. G._ POVINNÉ A NEPOVINNÉ POJIŠTĚNÍ.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_9_INOVACE_EKO52 Název.
Anotace: Prezentace je určena pro žáky 9. ročníku, slouží k výkladu učiva Který druh bydlení je nejlepší a jeho výhody a nevýhody Období: září – prosinec.
Živnostenské právo Jan Pospíšil Karolína Růžičková.
Cestovní náklady podnikatele a zaměstnance. Paušální cestovní výdaje  Podnikatel si může do nákladů započítat paušální odpočet 5000 Kč/měs. na jedno.
Anotace: Materiál je určen pro 1. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “technologie“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u jiných.
DUM - Digitální Učební Materiál TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU OBČANŮ. Pojištění odpovědnosti:  Pojištění odpovědnosti za škodu občana  Pojištění za škodu způsobenou při výkonu povolání.
Pojistný trh nabídka a poptávka po pojistných produktech investování prostředků technických rezerv.
Veřejná podpora, veřejné zakázky (příklady z praxe) Ing. Josef Žid.
Cestovní pojištění Západočeská univerzita
Situace na trhu práce v JmK a veřejná služba
Pojištění vozidel.
PŘEDSTAVENÍ Pojistných smluv UNIQA
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Allianz pojišťovna, a. s. Novinky MBI.
Pracovně právní vztahy
Pojištění bydlení.
Elektropříslušenství
Majetkové daně Michal Radvan.
Kód vzdělávacího materiálu:
Příjmy z kapitálového majetku
Vízum a vízové služby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN.
Posouzení nákladů na pojištění společnosti AUTODOPRAVA GAIER s.r.o.
NÁLEŽITOSTI OBCHODNÍHO DOPISU 1
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
Ing.Lenka Bombera Piskačová
Sportovní liga ZŠ v plavání – technické řešení Ing. Ondřej Dovalil
GE Money Bank.
RIZIKO.
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
Obec Pstruží pro občany
RIZIKO.
STÁTNÍ FOND ROZVOJE BYDLENÍ
rok 2013 rok 2014 rok 2015 rok 2016 rok 2017 Zjištěno celkem TČ 1790
Hlavatý 4.B – Cestovní ruch
1.
Základy podnikání živnostenské podnikání, postup při ohlášení živnosti
Seminář pro žadatele výzvy č. 79 a 80 IROP
Zrušena možnost platit složenkou
Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje
Právo sociálního zabezpečení
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Celkový počet trestných činů v Kolíně v letech 2016/2017/2018 vždy od 1.1. do 28.2.
Celkový počet trestných činů v Kolíně v letech 2013/2014/2015/2016/2017 vždy od 1.1. do
Celkový počet trestných činů v Kolíně v letech 2013/2014/2015/2016/2017 vždy od 1.1. do 30.4.
Celkový počet trestných činů v Kolíně v letech 2013/2014/2015/2016 vždy od 1.1. do
Daň z nemovitých věcí 28. listopadu 2018 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
– pojištění ve financování
Celkový počet trestných činů v Kolíně v letech 2016/2017/2018 vždy od 1.1. do 31.5.
Celkový počet trestných činů v Kolíně v letech 2016/2017/2018 vždy od 1.1. do
Daňové přiznání k dani z příjmů PO
SLUŽBY RENOMIA BENEFIT PRO ČLENY OS KOVO
Sociální a dostupné byty
Druhy pojištění BPP114C – Bankovní a pojišťovací právo
Transkript prezentace:

Majetkové pojištění jinak BEZPEČNÝ DOMOV Pojištění budov, bytů, chalup a domácností

2 jednoduše, srozumitelně PČ stanovujeme podle m 2 obytné plochy – jediný údaj pro stanovení ceny PČ stanovena pojistitelem, klient nenese riziko podpojištění Bez rozlišování stavebních tříd, povodňových zón, variant Odstranění limitů na sport, elektroniku, vše do výše hlavní PČ Pojištění na nové ceny bez spoluúčasti Stačí bezpečnostní zámek pro všechny PČ Bezpečný domov – majetkové pojištění jinak

3 krytí zdarma v základní ceně Odpovědnost Občanská odpovědnost s celosvětovou platností Odpovědnost z držby nemovitosti Podnikatelská činnost (do 1/3 obytné plochy) Vedlejší budovy (např. garáž) do 50 m 2 Varovné SMS před nepřízní počasí Asistenční služby Budova ve stavbě na 1 rok zdarma Bezpečný domov – majetkové pojištění jinak

4 Příklady pojištěných rizik na maximální limit Budova, byt a domácnost požár, výbuch, kouř, úder blesku, pád letadla náraz neznámého vozidla vichřice, krupobití, tíha sněhu pád skal, lavin, pád stromů voda z potrubí, škody mrazem rozbití skla z jakékoli příčiny imploze, rázová vlna způsobená nadzvukovými letadly Domácnost krádež (vloupáním, vandalismus) přímý, nepřímý úder blesku plné znění viz pojistné podmínky

5 Příklady dodatkových limitů Domácnost vloupání do osobního automobilu v ČR 1% z PČ cestovní zavazadla Kč zneužití telefonu Kč škody na mraženém zboží Kč osobní věci dětí studujících v Evropě Kč rozbití skla All risk náhradní ubytování do 12 měsíců Kč / den občanská odpovědnost s celosvětovou platností 3mil. Kč plné znění viz pojistné podmínky

6 Příklady dodatkových limitů Budova, byt ztráta vody z důvodu pojištěného nebezpečí Kč odpovědnost za škodu Kč vandalismus Kč osobní auto v garáži z příčiny požáru Kč náhradní ubytování do 12 měsíců Kč / den náklady na odklizení, demolici, demontáž, vyčištění do 15% z PČ zachraňovací náklady do 15 % z PČ plné znění viz pojistné podmínky

7 Možnosti sjednání 1.on – line : nutný tisk smlouvy z programu, podpis klienta přihlášení : jméno: adresa obchodníka, heslo: xxxx 2. on – line : bez nutnosti tisku smlouvy a podpisů, ihned překlopeno do našeho systému přihlášení: a) online.ergo.cz/pojisteni-majetku/index.php?p=set b) online.ergo.cz/pojisteni-majetku/index.php?p=set-detailed číslo: ad a) získatelské číslo makléře, ad b) navíc osobní číslo obchodníka 3. v našem programu Ergonaut off - line 4. v papírové podobě Bezpečný domov – majetkové pojištění jinak

8 SMLOUVA uzavíraná on-line Webová adresa s možností přihlášení obchodníka:

9 SMLOUVA uzavíraná v programu ERGONAUT

10 SMLOUVA uzavíraná na papírovém formuláři

11 Majetkové pojištění BEZPEČNÝ DOMOV ERGO pojišťovna, a.s. Děkuji za pozornost  