Placené a neplacené služby - Záleží na úrovni, umístění, velikosti, ale především na podnikavosti a snaze hotelového manažera. Placené Neplacené Zařaďte:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Technika cestovního ruchu Péče o hosta v ubytovacím zařízení
Advertisements

Milan Babický Štěpán Barák
Hotelová dokumentace Vypracovala: Bc. Eva Cejnková pro předmět HOP.
Marketingový výzkum v dopravě Autobusová linka Praha - Brno
PLÁNOVÁNÍ A STRATEGIE Management a marketing
Co vás tady čeká??? V 1.ročníku získáte základní informace o všech druzích dopravy.
Pro předmět: hotelový provoz Vypracovala: Bc. Eva Cejnková
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
SCHOLA SERVIS příspěvková organizace Olomouckého kraje.
Granty pro IT a jak jimi podpořit prodej Robert Šedivec.
Z pohledu studentů.  Obory jsou koncipované pro vzdělávání odborníků pro dopravní praxi  Znalosti evropského dopravního systému  Znalosti dopravního.
DRMS Forum září 2009 GORDIC řešení datových schránek organizace Bc. Pavel Prchal Ing. Vladislav Korecký.
Pojišťovnictví Charakteristika.
Cestovní kanceláře funkce CK – 1. zkoumání spotřebitelské poptávky
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Podnikání v cestovním.
Letecká doprava. + rychlost, úroveň, služby - cena?, střední a dlouhé vzdálenosti nahradila mezikontinentální lodní d. celý svět v dosahu 24 hodin.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci provozování sportovního centra ve Zlíně na Růmech (badmintonová hala) – schwinn cycling, alpinning,
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
Psychologie a její využití dnes. Teoretické obory: biologická psychologie obecná psychologie psychologie osobnosti psychopatologie sociální psychologie.
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:Marketing a řízení hotelu Název vyučovací oblasti: Marketingový plán hotelu Ročník / obor studia:III.
Portál veřejné správy Stav projektu, služby zajišťované Českým Telecomem Pavel Paták.
TECHNICKÝ ÚSEK HOTELU Náplň vedoucích pracovníků
Ing. Jaromír BERÁNEK MAKROEKONOMICKÉ SOUVISLOSTI V CESTOVNÍM RUCHU.
PÉČE O PRACOVNÍKY.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_HOP_134
stavby pro veřejné stravování a cestovní ruch
Areál HOTEL zámek BERCHTOLD Konferenční prostory.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S2_02.
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast: Marketingový mix hotelových a restauračních služeb Název vyučovací oblasti: Služby v hotelnictví.
Roční souhrnná zpráva o výsledcích kontrolních akcí provedených inspekcí práce za rok 2012 Mgr. Ing. Rudolf Hahn generální inspektor.
MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.
Činnost dopravní policie v roce Dopravní přestupky řidičů motorových vozidel Celkem řešeno řidičů motorových vozidel na místě uloženo.
 Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/  Číslo a název šablony  klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT  Číslo.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_19.
Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_ZADANKA_NA_INVENTAR_CATERING_PREZE NTACE_10 Název školyStřední.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S2_20.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S3_08.
Materiál je určen pro 4. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Aneb jak zveřejnit svoji stránku Pavel Beran, FCHI, 351.
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Společenská výchova – Zásady chování v ubytovacích zařízeních
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Prodejní a odbytová činnost ve stravovacích zařízeních
Organizační struktura hotelu
Stravovací úsek hotelu – Food And Beverage Management
7. Přednáška do předmětu Projektový management ve sportu FSpS MU
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Další písemnosti recepce
Ostatní nástroje marketingového mixu služeb
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Služby recepce.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Doprava a dopravní služby
Klasifikace hotelů a ubytovacích zařízení
Sortiment poskytovaných služeb v železniční dopravě; dopravní ceniny, tarify, slevy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana.
Určete, o které druhy skladů se jedná
Management a řízení hotelu
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Recepce Zařaďte služby: rezervace pokojů, přidělování pokojů, směnárenské služby, inkaso za ubytování, podávání informací, čištění obuvi, předávání pošty,
Postavení CR v hospodářství
V hotelnictví a cestovním ruchu
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Domovní elektrická instalace
Český dům Moskva Jiří Podhola.
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

Placené a neplacené služby - Záleží na úrovni, umístění, velikosti, ale především na podnikavosti a snaze hotelového manažera. Placené Neplacené Zařaďte: vyřizování vzkazů, donáška zavazadel pří příjezdu, buzení hostů, průvodcovské služby, podávání informací, doprava zavazadel mimo hotel, půjčování sportovních předmětů, zajišťování pochůzek pro hosty mimo hotel, opravy šatstva, pronájem bezpečnostních schránek, úschova zavazadel Donáška zavazadel Vyřizování vzkazů Buzení hostů Průvodcovské služby Podávání informací Doprava zavazadel mimo hotel Půjčování sport. předmětů Zajišťování pochůzek Opravy šatstva Pronájem bezpečnostních schránek Úschovna zavazadel

Zdroj: BERÁNEK, Jaromír; KOTEK, Pavel. Řízení hotelového provozu. Praha: Grada, 1996, ISBN