PRO PSY ● VODÍTKO Podrobný popis Samonavíjecí vodítko s 5m popruhem. Small do 20kg hmotnosti psa Medium do 35kg hmotnosti psa Navíjecí vodítka Flexi poskytují.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak měřit hlavu psa pro výrobu náhubku na míru
Advertisements

typologie obytné stavby 1.roč.APS FAST 4. Přednáška ČLÁNKY NORMY
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
P Ř I R O Z E N É S U Š E N Í Ř E Z I V A
Jack russel teriér.
Křeček Džungarský.
Tel , Fax ☺ ☺ DISAM SAFETY, s.r.o., HAVÍŘOV, Podlesí, Aloise Jiráska.
Z předmětu: Základy konstruování pro FAV (Model č.344)
Psí útulek Vítejte ve světě psů.
CRAZY SHOP Jste vítáni!.
Koš snů- domácnost Jednotlivé části jsou vyklápěcí – snadná výměna pytlů na odpad. Odpad se vhazuje výklopnými dvířky. Uvnitř jednotlivých částí by měly.
Fyzika Účinky síly.
Disky Martin Klejch 3.B.
K R B O V É V L O Ž K Y.
Jak bych vyučoval o krkavcovitých ptácích.
Nabídka odpadkového koše
PORTUGALSKÝ PODENGO MALÝ (Podengo Portuguese pequeno)
Atlas psů Iveta Nováková 8.A rok 2008.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Název Recyklace PET Šablona CZ.1.07/1.4.00/    Poř.číslo 8
BORDER KOLIE Hedvika Kočendová R1.A kellyamuninka.blog.cz.
Řezání na kotoučových pilách
ČÁSTI ANALOGOVÝCH MĚŘICÍCH PŘÍSTROJŮ
Yorkšírský teriér. Stručný popis Země původu: Spojené království Výška: 20 – 24 cm Váha: max. 3,1 kg Barva: černá, stříbrná, stříbrno-modrá Venčení: každé.
Lukeš 9.B. Lama Známá jako,,Velbloud Jižní Ameriky,, V posledních 40 letech se Lama šíří do celého světa jako chovny dobytek Výskyt:Peru,Vysoké Andy,Bollivie.
Frézování – tvarové Slouží k výrobě drážek, žlábků a profilů i pro zhotovování dřevěných spojů. Obrábějí přímé i zakřivené díly ze dřeva, dřevěných materiálů.
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
konektory z nerezové oceli úhel 50X50X38
Řezání na pásových pilách
my.cz Název školy Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Luboš Bělohrad Název šablony.
 Oblečky  Kosmetika  Doplňky  Kurzy fiktivní firma.
Krkavec velký Vytvořil: Jiří Burda
Název materiálu: VY_32_INOVACE_07_GEODETICKÉ PRÁCE NA STAVBÁCH 2_Z1
Nabídka reklamních předmětů Teleskopický monopod na selfie, max 110cm se spouští Popis Teleskopická selfie tyč s maximální délkou 110 cm. Disponuje tlačítkem.
Čtyřkolka Arctic Cat Prowler HDX 700i Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje.
2.5 BluRay a HD DVD BluRay  rozměrově stejné jako CD  vlnová délka 405 nm – modrý laser umožňuje zmenšit pit a rozteč stop  záznamová vrstva.
SAVCI Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/ Vypracovala: Soňa Koukalová ZŠ a MŠ Mladoňovice
VLK OBECNÝ Tereza Mičkova 8.A. OBSAH Zařazení Jak vypadá ? (obecné informace) Rozdíly mezi psem a vlkem Zajímavostí Obrázky Zdroje.
Compact Disc CD Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního města Prahy.
FV71_FV SÁČKOVÝ vysavač freespace evo
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
CP14_CP SÁČKOVÝ vysavač CAPTURE
Příprava místnosti a slavnostní tabule
PŘÍKLADY NA JEDNOTKY PŘEVODY JEDNOTEK
Hiblerův zábal v praxi Ladislav Sieger 2006.
PRP – PARNÍ CENTRUM IRON VISION
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření listopad 2012
Prodloužený držák na monitor s vertikálním upevněním
TIF2800/1 – napařovací ŽEHLIČKA IRONflow
KATALOG PROPAGAČNÍCH PŘEDMĚTŮ
PRB – PARNÍ CENTRUM IRON VISION
PRB 2500B 011 – PARNÍ CENTRUM IRON VISION
Jednotky délky, hmotnosti, obsahu
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
CCBS 6184WH/1 187 Volně stojící kombinovaná chladnička
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
DOMÁCÍ SPOTŘEBIČE F34522CZ FRITÉZY COOL-ZONE TECHNICKÁ DATA COOL-ZONE
PROVĚRKY Převody jednotek (délka, obsah, objem, hmotnost, čas)
LCD monitor Nikola Kodetová\1.L.
Popis: kruhový odznak dvoustranný, ražený z tombakového kovu s povrchovou úpravou napodobující staré stříbro o průměru 40mm a tloušťce 2mm; odznak je zavěšen.
Kolářová, Marková, Pecha 8.B
VELKÁ ODKLÁDACÍ PLOCHA I NA PARNÍ CENTRUM
Kuchyň Pokoj 1 Pokoj 2 Pokoj obývací Zeď – nechat (100 mm)
Bílý švýcarský ovčák. Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi.
Hiblerův zábal v praxi Ladislav Sieger 2006.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jaroslav Bartl Číslo
Domácí mazlíčci Základní škola a Mateřská škola Kateřinice, okres Vsetín projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu: VY_12_INOVACE_01_03_Člověk a příroda.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Hygienické zázemí Ing. arch. Milada Baumanová, Ph.D.
Boeing Dreamliner.
Transkript prezentace:

PRO PSY ● VODÍTKO Podrobný popis Samonavíjecí vodítko s 5m popruhem. Small do 20kg hmotnosti psa Medium do 35kg hmotnosti psa Navíjecí vodítka Flexi poskytují Vašemu psovi potřebnou volnost výběhu. Díky brzdícímu systému, který je možno ovládat jednou rukou, máte Vašeho psa vždy pod kontrolou

cestování ● PŘEPRAVKA Podrobný popis Plastová přepravka pro psy i kočky s odnímatelným boxem na chovatelské potřeby. Homologováno pro transport psů a koček letadlem, lodí, autem.. Dělitelný plastový box pro bezpečnou přepravu zvířat. Vhodný do auta, vlaku, letadla, na výstavu apod. Lze dokoupit kolečka, kovovou přepážku. Při odejmutí vrchní části lze využít též jako pelíšek na spaní.

Pro volné chvilky ● HRAČKA Podrobný popis Hračka spletená z bavlněných vláken. Při kousání přirozeným způsobem čistí zuby. S mátou pro svěží dech.

Jistota musí být! ● Záchranná vesta ● Podrobný popis ● Plavací vesta na psa. ● 5 velikostí. ● délka vesty: ● XS - 26 cm ● S - 36 cm ● M - 44 cm ● L - 54 cm ● XL - 65 cm

PÍT SE MUSÍ! ● MISKA Podrobný popis Keramická miska černá s motivem kostí.

PRO KOČKY ● Postroj pro kočky Podrobný popis Nylonový postroj k upoutání do bezpečnostního pásu auta. Nastavitelný 20-50cm, barva červená.

Odpočinek ● Kukaň ● Podrobný popis ● Plyšová kukaň 40 x 35 x 35cm, barva béžovo-bílá.

Pro volný čas ● Hračka Podrobný popis Velikost 13 cm

venčení!samo a rychle! ● Dvířka Podrobný popis Plastová dvířka magnetická bílá s průhledným flapem. Celková velikost 24 x 25 cm Velikost flapu 17 x 18 cm Jsou určeny pro kočky do hmotnosti 7 kg a maximální výšky od břicha ke kohoutku 15 cm. Lze zvolit 4 varianty otvírání dvířek: *otevřeno ven, *otevřeno dovnitř, *otevřeno oběma směry, *zavřeno. Magnet průměru cca 1 cm umístíte kočce na obojek (obojek součástí dvířek) a ona si při průchodu sama dvířka otevře.

PRO PTACTVO ● Klec Podrobný popis Klec pro kanáry, andulky, pěnkavy a malé ptáky. Velikost: 60,9 x 38,1 x 87,6 cm, tloušťka horizontálních drátů 1,6 mm, tloušťka vertikálních drátů 2,6 mm, vzdálenost mezi dráty 10,7 mm. Snadno rozebiratelná klec s průhledným plastem ve spodní části k lepšímu udržování čistoty. Je vybavena krmítky, koupelnou a bidýlky. Ve spodní čásrti má úchyty pro snadné přenášení a krmítka se doplňují vysunutím šuplíku, na kterém jsou umístěny. Klece Vision se v případě potřeby snadno skládají i transportují.

Volný čas ● Kroužky Podrobný popis Hračka z akrylu, kroužek + 3 kolečka, délka 30 cm