Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Popis: kruhový odznak dvoustranný, ražený z tombakového kovu s povrchovou úpravou napodobující staré stříbro o průměru 40mm a tloušťce 2mm; odznak je zavěšen.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Popis: kruhový odznak dvoustranný, ražený z tombakového kovu s povrchovou úpravou napodobující staré stříbro o průměru 40mm a tloušťce 2mm; odznak je zavěšen."— Transkript prezentace:

1 Popis: kruhový odznak dvoustranný, ražený z tombakového kovu s povrchovou úpravou napodobující staré stříbro o průměru 40mm a tloušťce 2mm; odznak je zavěšen na průvlečné stuze (57x38mm) v barvách útvaru Avers: na středu umístěný znak útvaru, horní nápis „253. PRAPOR ZABEZPEČENÍ“, dolní nápis „STRAKONICE“ Revers: Na středu v horní části je pole pro ražbu čísla medaile, uprostřed nápis „PERSTA ATQUE OBDURA“ na spodním okraji nápis „ “. Definice barev: Modrá 279 C Žlutá 123 C Bílá Stuha: průvlečná, 38 x 57 mm Stužka: 38 x 10 mm


Stáhnout ppt "Popis: kruhový odznak dvoustranný, ražený z tombakového kovu s povrchovou úpravou napodobující staré stříbro o průměru 40mm a tloušťce 2mm; odznak je zavěšen."

Podobné prezentace


Reklamy Google