Na co se v bance neptají…. Představení společnosti Alexiss Group s.r.o. Po mnoha letech působení na českém finančním trhu jsme se rozhodli v létě roku.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mgr. Irena Fadrhoncová.  Definice: právní norma je obecně závazné pravidlo chování, které je vyjádřeno zvláštní státem uznanou formou a jehož zachování.
Advertisements

Podpora plánování rozvoje sociálních služeb formou založení odborných partnerství CZ.1.04/3.1.03/
Česká exportní banka klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních zákazníků Cesta k novým trhům.
Společnost byla založena dne za účelem poskytování úklidových služeb. Provádíme komplexní řešení v otázkách pravidelných úklidů, především.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ AUTOR: RNDr.Ivana Řehková NÁZEV:VY_32_INOVACE_ R16_Jednoduché úrokování TEMA: Matematika.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Roman Kozma Petra Voborníková Lucie Vomlelová. Obsah prezentace: 1. Stavební spoření – fáze spoření 2. Historie stavebního spoření 3. Stavební spoření.
Období vzniku: duben _inovace_FG.9.48 Autor : Vladimír TesaříkČlověk a svět práce, finanční gramotnost, nové auto.
P OJIŠTĚNÍ NEMOVITOSTÍ V ZÁPLAVOVÝCH ÚZEMÍCH – MOŽNOST POVINNÉHO ZAVEDENÍ ? Ing. Daniel Pokorný RNDr. Pavel Punčochář, CSc. sekce vodního hospodářství.
Finanční gramotnost: Zajištění na stáří, renta. 09 Zajištění na stáří DŮCHODY V ČESKU … „Co mají společnýho pařížský a ostravský důchodce? Oba si můžou.
Setkání partnerů projektu Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Dne 23.září 2013 Ústí nad Labem.
Využití informačních technologií při řízení obchodního řetězce Interspar © Ing. Jan Weiser.
Zdeňka Kučerová, Online marketing manager, REAL-CITY Principy vyhledávání nemovitostí.
L&L finance a reality Naše služby. Nabízíme tyto služby: 1.Prohlídka nemovitosti 2.Kontrola a případné zajištění potřebných dokladů 3.Zpracování nabídkové.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_9_INOVACE_EKO52 Název.
Due diligence Lucie Hladká Postup při právní prověrce  Organizace času a (ostatní) práce  Revize dostupných relevantních přípravných dokumentů.
Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název a adresa školy: Integrovaná střední.
Datové tržiště zaměřené na faktory ovlivňující vzdělávání dospělých a rozvoj lidských zdrojů s ohledem na trhu práce.
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
Anotace Materiál je určen pro žáky středních odborných škol a středních odborných učilišť v rámci výuky finanční gramotnosti v bloku ekonomických a příbuzných.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Ivo Krsička Jedinečné spojení znalostí obchodu a distribuce energií.
AnotacePrezentace pro žáky k finanční gramotnosti - Úvěry AutorHolomková Lenka JazykČeština Očekávaný výstup seznámení se základními pojmy úvěrové politiky.
Veřejná podpora, veřejné zakázky (příklady z praxe) Ing. Josef Žid.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
2 Marketingové koncepce
Družstevní bytová výstavba
Banky, vklady, úvěry, půjčky z hlediska občana 2 – Půjčky apod.
Kurz finanční gramotnosti OA Neveklov
Analýza bankovních produktů bank působících v České republice
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Finanční gramotnost: Platební karty.
Worklife Balance ve společnosti HEINEKEN Česká republika
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
EU_62_A_sada 2_02_M_Finanční produkty_Pol
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Rozhodování 1.
Zpráva o uplatňování ÚP
FINANČNÍ GRAMOTNOST RPSN, HODNOCENÍ ÚVĚRU ZŠ HEJNICE Z. Hyxa.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Splátka nebo úvěr
Základní informace o poskytovateli
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Jana Kadlecová Název materiálu:
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Oblast: Dobré životní podmínky zvířat
GE Money Bank.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_21-01
Obec Pstruží pro občany
Setkání členů Rady LK se starosty měst a obcí Financování a
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
STÁTNÍ FOND ROZVOJE BYDLENÍ
Část X: Finanční řízení stavební spořitelny
PENĚŽNÍ ÚSTAVY -BANKY Občanská výchova, 9.roč. Mgr. Renata Šimková.
Aktualizace úrokových sazeb u komerčních úvěrů
Část IX: Zákon o stavebním spoření a státní podpora
Šárka poláčková SOŠS Kavčí Hory S3B
Srdečně vítejte ve světě financí.
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
SLUŽBY RENOMIA BENEFIT PRO ČLENY OS KOVO
Seminář o stavebním spoření
Solární mobilář Energie kdekoliv.
Seminář o stavebním spoření
Nabízené služby společnosti
Snížení úrokové sazby u hypotéky na 1,89 % p.a. pro fixaci na 10 let!
Terénní krizová služba
Transkript prezentace:

Na co se v bance neptají…

Představení společnosti Alexiss Group s.r.o. Po mnoha letech působení na českém finančním trhu jsme se rozhodli v létě roku 2010 založit společnost, která bude řešit bydlení jako celek tzv. „Vše pod jednou střechou“. Společnost Alexiss Group s.r.o., působí na českém trhu jako poradenská společnost v oblasti financí a realit. Ocení nás každý, kdo potřebuje bydlet a zároveň prodat, koupit či postavit nemovitost a neví, kde začít, aby se nedostal do neřešitelné situace. Všichni naši poradci i makléři pracují „s časem“ tak, aby vše nastavili již na začátku vzájemné spolupráce, aby klient prodal nemovitost v termínu, vyřešil financování a koupil nebo postavil novou nemovitost. Finance jsou řešeny ruku v ruce s právními dokumenty, možností doplacení stávající hypotéky nebo refinancováním tak, aby nebyly placeny zbytečné sankce bankám a klient mohl ušetřené peníze využít jinak. Vzhledem k tomu, že dnes je většina nemovitostí nějak zatížena není pro laika jednoduché vše dobře právně a časově ošetřit. Posledním a velice důležitým bodem zůstává, že se klient musí v termínu vystěhovat a zase nastěhovat. Toto vše řešíme zcela automaticky a s dostatečným komfortem. Jednatelé Pavla VohradskáIng. Vladimíra Koblišková

Poradenské centrum: Sinkulova 83, Praha 4

Kvalitní osobní přístup  Již při prvním kontaktu s klientem vyhodnotíme jeho finanční možnosti, potřeby a hlavně druh výstavby  Kombinujeme možnosti všech dostupných produktů (SS x HÚ x nebankovní úvěr…)  Zajišťujeme financování různých typů výstaveb (vč. dřevostavby a montované stavby)  Zajišťujeme hladký průběh vzájemné komunikace (klient x dodavatel x banka) BANKA KLIENT

Hypotéka s poradcem Sophia Finance Poradce Specialista je určen pro klienty, kteří chtějí dobře financovat výstavbu: Výběr a sestavení optimálního financování Správná kombinace dostupných produktů Hypotéka x Stavební spoření x Pojištění Sestavení a kontrola potřebných dokladů Vyjednání úpravy úrokových sazeb a poplatků Spolupráce se Specialistou po celou dobu výstavby od pořízení pozemku k dokončení stavby Kontrola celého procesu, od přípravy podkladů, schválení, čerpání až po splácení úvěru Následný servis při fixaci, posouzení možností mimořádného splácení, refinancování apod.

 Garance nejlepších podmínek Garantujeme nejvýhodnější podmínky na trhu pro vaší situaci.  Garance včasného čerpání Čerpání úvěru je nastaveno dle druhu výstavby tak, aby splňovalo smluvní podmínky bank a dodavatele stavby.  Garance jistoty splácení Nepodceňujeme rizika spojená s Vaší hypotékou. Nabídneme Vám kvalitní pojištění za dobrou cenu. Pojištění nemovitosti vybíráme tak, aby krylo správně všechna rizika. Pojištění domácnosti doplňuje náhradu Vašich financí v případě pojistné události. Garantujeme

Co je potřeba řádně prověřit pro správné nastavení financování „aneb na co se Vás v bance neptají“ VÝSTAVBA technologie rozsah dodávky časový harmonogram platební kalendář DALŠÍ MOŽNOSTI vlastní zdroje stavební spoření byt/nemovitost měsíční zatížení POZEMEK lokalita kupní cena sítě ano/ne metráž

a

Naše PORADENSKÉ CENTRUM najdete na adrese: Sinkulova 83, Praha 4 (300 m od stanice M-Pražského povstání) telefon: , mobil:

Děkujeme za pozornost Ing. Vladimíra Koblišková Tel.: Pavla Vohradská Tel.: