Výuka AJ na VŠE Halka Čapková 7. července 2016. Typy kurzů (moduly): o Dvousemestrální kurzy: Angličtina pro ekonomická studia Příprava na zkoušky Cambridge.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zkušenosti s e-learningovými kurzy na FES Univerzity Pardubice
Advertisements

Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
ON-LINE TESTY PRO DOKTORANDY NA UK FF PRAHA
Inovace vzdělávání na školách zaměřených na ochranu osob a majetku Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.07/ Zahájení a ukončení:
Informace o bakalářské SZZ – anglický jazyk  Státní závěrečná bakalářská zkouška má tři části:  jazyková zkouška – písemná a ústní (AJ6)  obhajoba bakalářské.
V RÁMCI ZKVALITNĚNÍ A USNADNĚNÍ STUDIA JAZYKŮ NA SU OPF VÁM KATEDRA CIZÍCH JAZYKŮ A KOMUNIKACE NABÍZÍ V ZS 2011/2012 MOŽNOST ABSOLVOVÁNÍ TĚCHTO JAZYKOVÝCH.
Informace pro studenty kombinovaneho studia - AJ
Obecná východiska, zdroje ►Mezinárodní soustavy kvalifikací ►Národní soustava kvalifikací pro terciární sféru ►Projekt Q-RAM/ Národní kvalifikační rámec.
Výuka jazyků na Provozně ekonomické fakultě
Možnosti studia na NF VŠE v Praze
C O NOVÉHO V ECDL. RVP – vzdělávací oblast IKT Je zmíněn koncept ECDL jako vzor pro konstrukci obsahu vzdělávací oblasti.
Learning management system Zdeněk Jelínek. Learning management systém LMS- systém řízení studia – Learning management systém Je to soubor nástrojů pro.
Rekvalifikační zařízení: Mgr. Zbyněk Rybka
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Mezinárodní jazykové zkoušky pro studium a práci v zahraničí Daniel Jeleń British Council.
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
Maturitní zkouška z cizího jazyka Anglický a německý jazyk.
Informace prezentované při zápisu studentů do prvního ročníku bakalářského studia.
* ZÁKLADNÍ ŠKOLA NOVÁ ROLE, OKRES KARLOVY VARY * JAZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE * ANGLICKÝ JAZYK * SLOVNÍ ZÁSOBA * CLOTHES * VY_32_INOVACE_AJ_VE_02 * Vypracovala:
Studijní opory pro distanční vzdělávání z hlediska pedagoga Jitka Komárková Ústav systémového inženýrství a informatiky Fakulta ekonomicko-správní Univerzita.
Studium firemní komunikace v Anglii Workshop Institutu Interní Komunikace 1.
STRUKTURA OSNOVY KURZU
 University of Northern Colorado jarní semestr 2014 Ivo Strejček.
CENTRUM JAZYKOVÉ PŘÍPRAVY PdF UP
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
Úvodní setkání Ing. Zuzana Khendriche Trhlínová, Ph.D.
Aktivity pro školy Evaluace a cambridgeské zkoušky Táňa Rybenská Čelákovice 3.dubna 2008.
Podmínky vypracování Vypracujte e-learningovou studijní oporu (přípravu na vyučovací hodinu), která bude k dispozici široké pedagogické veřejnosti jako.
Praha, 23. ledna  Zahájení (Štěpán Blahůšek)  Studijní opory a jejich závazná osnova (Vladimír Kaucký)  Přestávka  Editace interaktivní osnovy.
Výuka AJ na VŠE Halka Čapková 9. července 2013.
Výběr adekvátních vyučovacích metod při fixaci a kontrole znalostí v rámci ekonomického vzdělávání ©prof. Ing. Ondřej Asztalos,CSc.
1. Co chápete pod pojmem formát testu? délka testu (doba trvání, počet položek) dovednosti (které řečové dovednosti) počet částí typy položek (testových.
Informace ke kurzu Manažerské účetnictví I a jak ho studovat.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci DISTANČNÍ MINIMUM Vstupní tutoriál DPRA0508, DMPRA Mgr. Monika Všetulová.
Celkový záměr Podpora a propagace informačního systému pro mládež (ISM) − vytvořit systém podporující trvale udržitelný rozvoj zájmového a neformálního.
Kurz IT Essentials na DFJP UPCE Ivan Panuška. IT Essentials: PC Hardware and Software Version 4.0  kurz nabízí úvod do odvětví IT  seznámení interaktivní.
1.1. Podpora prodeje TUTORIAL Ing. Vilém Kunz,Ph.D.
"N OVÁ " MATURITA A I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE New school-leaving exam and ICT Vladimír Očenášek 1.
LLS – Link Language School Bc. Ladislav Faigl.  lektorování – transfer knowhow  zaměstnanci  klienti  prezentace na veletrzích / dnech otevřených.
 ZÁKLADNÍ ŠKOLA NOVÁ ROLE, OKRES KARLOVY VARY  JAZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE  ANGLICKÝ JAZYK  SLOVNÍ ZÁSOBA  Food and drink  VY_32_INOVACE_AJ_VE_01.
Evropské jazykové gymnázium s.r.o.
Veřejně správní akademie Vyšší odborná škola, s. r. o. BRNO
NEŽ VYRAZÍM ZA STUDIEM A CESTOVÁNÍM DO SVĚTA Tereza Ševčíková British Council Liberec.
"N OVÁ " MATURITA A I NFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE New school-leaving exam and ICT Vladimír Očenášek 1.
Výuka českého jazyka pro cizince na Vysoké škole hotelové v Praze 8
Navazující magisterský obor STAVEBNÍ MANAGEMENT. Potřeba manažerských dovedností Řídí cca polovina absolventů % (podle doby ukončení studia) Vedoucí.
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“ doc. Ing. Michal Brandejs, CSc. šéf CVT, jeden z tvůrců systému Informační systém Masarykovy.
Struktura podnikatelského plánu
Hotel Tatra, Velké Karlovice 23. – 25. dubna 2007 S4U – Seminář o Univerzitním informačním systému 1 eLearning teoreticky a prakticky Roman Malo.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Vzdělávací portál eKabinet.cz a digitální obsah pro střední školy Ing. Richard Valenta
Click to add text Click to add text NEŽ VYRAZÍTE ZA STUDIEM Ivana Galetová.
Předmět Marketing BP522 Kontaktní údaje: Ing. Šárka Dvořáková, Ph.D. Středa.
Logistika a Supply Chain Management Úvodní seminář.
Maturity – jaro Předměty Povinně: Český jazyk a literatura Na výběr jeden z předmětů: - Cizí jazyk -Matematika Jediná úroveň Další (profilové) zkoušky.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Zkoušky z jazyků a jazyková příprava do programu Erasmus+
Mezinárodní důkaz Vaší jazykové úrovně
Úvod do odborného stylu pro studenty s poruchami učení
učitelská mobilita Univerzita v Groningenu, Nizozemí
KATEDRA SOCIÁLNÍ PRÁCE
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, PÍSEMNÁ A ELEKTR. KOMUNIKACE, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské.
Maturitní zkoušky 2019 ke dni
Tento projekt byl podpořen finančními prostředky z EU
Využití sociálních sítí v komunikaci organizace
Studijní obor Management sportu
Kurz 1FU191 Metodologický seminář
KURZY ČESKÉHO JAZYKA pro tzv. STÁŽISTY a POSTGRADUANTY
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
Transkript prezentace:

Výuka AJ na VŠE Halka Čapková 7. července 2016

Typy kurzů (moduly): o Dvousemestrální kurzy: Angličtina pro ekonomická studia Příprava na zkoušky Cambridge English Odborný jazyk dle oborů o Jednosemestrální intenzivní přípravy na zkoušky Cambridge English

Který kurz si zapsat? 2AJ111 Business English pro středně pokročilé nebo 2AJ211 Angličtina pro ekonomická studia Výsledek přijímací zkoušky: 50 – 69% - 2AJ111 a dále 2AJ – 100% - 2AJ211 a dále 2AJ212

Rozřazovací test: Výsledek rozřazovacího testu: 0 – 60% - 2AJ111 a dále 2AJ – 100% - 2AJ211 a dále 2AJ212 TEST InSIS (Osobní administrativa) – Veřejná knihovna e-objektů – angličtina – opora Rozřazovací test

2AJ211 a 2AJ212 Angličtina pro ekonomická studia Klíčová ekonomická témata a pojmy, dovednosti nezbytné pro formální komunikaci v angličtině, např. marketing, management, finance, CSR, formální , zpráva Pokrývá širokou slovní zásobu potřebnou při ústní i písemné komunikaci v těchto oblastech Zahrnuje práci s odborným ekonomickým textem

2AJ111 a 2AJ112 Business English pro středně pokročilé Opakování a procvičování gramatiky Seznámení se základní slovní zásobou používanou v Business English Příprava na zkoušku Cambridge English BEC Preliminary Příprava na vstup do povinného kurzu Angličtina pro ekonomická studia

CAE FCE BEC H BEC V BEC P CPE

Zkoušky Cambridge English CEMS Česká státní správa Univerzity po celém světě

Přípravné kurzy na VŠE (po kurzu 2AJ212) 2AJ305 Příprava na CAE 1 (C1) 2AJ306 Příprava na CAE 2 (C1) 2AJ307 Příprava na BEC Vantage 1 (B2) 2AJ308 Příprava na BEC Vantage 2 (B2) 2AJ309 Příprava na BEC Higher 1 (C1) 2AJ310 Příprava na BEC Higher 2 (C1) 2AJ323 Příprava na CPE I (C2) 2AJ324 Příprava na CPE II (C2)

Intenzivní přípravy 2AJ315 Intenzivní příprava na CAE 2AJ316 Intenzivní příprava na BEC Vantage 2AJ317 Intenzivní příprava na BEC Higher

Děkuji za pozornost a přeji vám hodně úspěchů při studiu! Další informace: kaj.vse.cz