4.3.2015 Hraniční kontrola předmětů na vnějších hranicích spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Statutární město Karlovy Vary
Advertisements

Zákon č. 266/1994 o dráhách zákon upravuje
Evropská unie - Schengenský prostor
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Kontaktní a koordinační centra
Zajištění bezpečnostní situace České republiky v souvislosti s propouštěním zahraničních pracovníků v důsledku hospodářské krize Ivan Langer ministr vnitra.
Státní informační politika ve vzdělávání SIPVZ w w w. e - g r a m. c z Financování rozvoje, obměny a provozu ICT ve školách a školských zařízeních SIPVZ.
Organizace sociální správy
Revolvingový fond MŽP Granty na podporu UR Manuál pracovních postupů Obsahuje veškeré informace pro žadatele od doby vyhlášení výzvy a následného předložení.
SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „RÚ Hrabyně – nákup mycích a desinfekčních automatů“ realizovaném v letech 2010 až 2012 Rehabilitačním ústavem Hrabyně Registrační.
 VY_32_INOVACE_16_04  Základní vzdělávání – Člověk a společnost – Výchova k občanství.
VÝKON STÁTNÍHO POŽÁRNÍHO DOZORU
Mgr. Michal ŠAFRA DOHLED NAD OBECNOU BEZPEČNOSTÍ VÝROBKŮ (OBV) V RÁMCI DOVOZU ZE TŘETÍCH ZEMÍ Mgr. Michal ŠAFRA
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI
Koncepce internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR ISSS 2004.
Finanční kontroly ve veřejné správě IT podpora kontrolovaných procesů při správě prostředků SR a EU Konference ISSS Hradec Králové, březen 2004 RNDr. Zdeněk.
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
19. výzva IROP - „Technika pro IZS“ (blok pro obce) Pardubice Ing. Markéta Kupcová Centrum pro regionální rozvoj České republiky.
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ Aktualizace dne:
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI OPZ – VÝZVA Č. 03_15_015 Veronika Pokorná, MPSV Praha,
Systém úřední kontroly v ČR. Úřední kontrola v ČR Úřední kontroly v celém potravinovém řetězci od prvovýroby až po prodej spotřebiteli provádějí příslušné.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
Strategie Smart Administration David Zeisel Odbor programového řízení Ministerstvo vnitra ČR
MINISTERSTVO OBRANY ČESKÉ REPUBLIKY. SYSTÉM VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI PRIMÁRNÍ PREVENCE RIZIKOVÉHO CHOVÁNÍ PERSONÁLU REZORTU MINISTERSTVA OBRANY Praha, červen.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ Aktualizace dne:
Biometrické snímací zařízení k VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2009 Fond pro vnější hranice (FVH)
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Národní centrála S I R E N E Úřad služby kriminální policie a vyšetřování PP ČR.
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
JSEM OBČANEM EVROPSKÉ UNIE Učebnice od s. 14 n.. EUROOBČAN ČR je od roku 2004 členem EU Občané EU mají stejná práva a povinnosti (bez ohledu na to, ve.
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Letecká technika pro záchranné práce v IZS CZ.1.06/3.4.00/ Projekt je spolufinancován z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v.
Informační schůzka k 1.výzvě pro předkládání projektů pro roční program 2012 Evropského uprchlického fondu Praha 11. října 2012 Evropský uprchlický fond.
Národní základna humanitární pomoci Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor.
Obnova HW a koncových stanic v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
AKCE ČISTKA listopad 2011 – červen AUTOKRIMINALITA ZJIŠTĚNO KRÁDEŽÍ DVOUSTOPÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL
Modernizace mobilního monitorovacího prostředku projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Kontaktn í a koordinačn í centra Krajsk é ředitelstv í policie Jihočesk é ho kraje.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Úprava systému cizinecké policie a vytvoření relevantního datového fondu pro ROB Projekt spolufinancovaný Evropskými fondy prostřednictvím Integrovaného.
Obnova infrastruktury SIS II - 2. etapa (záložní centrum) projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Rozšíření informačního systému OBZOR projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Diskové pole pro testy SIS II projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější hranice (FVH)
Projekt lokalizační a záznamová zařízení LZZ - policejní vozidla nového tisíciletí Praha, 12. února 2009.
Připojení NS-VIS k CS-VIS EU projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice (FVH)
Účinnosti nabyl ke dni 1. srpna 2016
Finanční část. Seminář pro žadatele, výzvy Předaplikační výzkum a Předaplikační výzkum pro ITI.
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Dočasná změna režimu na státních hranicích s Rakouskem
Informace o výzvě pro školy
Zvýšení kapacity, dostupnosti a efektivnosti systému SIS II spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Řízení rizik podvodů pro období 2014–2020
Rozšíření funkcionalit systému ZC-CIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Integrace VISION a VIS Mail do NS-VIS – VIS Mail fáze II projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Evropský návratový fond (ENF)
Diskové pole SIS II - záložní centrum projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY
Pasové služby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN
Předávání údajů o cestujících leteckými dopravci Policii České republiky projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice.
Obnova infrastruktury SIS II před spuštěním do rutinního provozu - 1. etapa projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější.
Obnova HW (serverová část) v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Zajištění bezpečnostní situace České republiky
Zrealizované projekty z Fondu pro vnější hranice v rámci ročních programů FVH 2007, ročního programu FVH 2008 realizovaných v roce 2009.
Moderní technika a technologie Policie ČR CZ.1.06/3.4.00/
Zvýšení akceschopnosti Policie ČR při řešení mimořádných událostí CZ.1.06/3.4.00/ projekt je realizován z Evropské unie, Evropského.
Integrovaný regionální operační program – IROP
Transkript prezentace:

Hraniční kontrola předmětů na vnějších hranicích spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2013 Mgr. Markéta Havlová 2 Obsah prezentace Cíle projektu Důvody realizace Základní informace o projektu Klíčové aktivity Kontaktní údaje

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2013 Mgr. Markéta Havlová 3 Cíle projektu Hlavním cílem projektu je zabránit vstupu nebo opuštění schengenského prostoru osobám, které mají v držení předměty nebo látky, které jsou nebezpečné, představují riziko nebo se po nich pátrá, a tím tak efektivně chránit prostor volného pohybu osob. Předmětem projektu je pořízení mobilní RTG soupravy se zobrazením na fólii a přenosného spektrometru na principu Ramanova spektra a podpora jejich efektivního provozu na mezinárodních letištích Ostrava-Mošnov, Pardubice, Karlovy Vary a Brno.

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2013 Mgr. Markéta Havlová 4 Důvody realizace Podle nařízení EP a R č. 562/2006 (Schengenský hraniční kodex) policisté kontrolují, zda osobám včetně předmětů, které mají v držení, může být povolen vstup na území členských států nebo jeho opuštění. Za provádění ochrany vnějších hranic České republiky je odpovědné Ředitelství služby cizinecké policie (dále jen „ŘSCP“). ŘSCP do současné doby nedisponuje žádným spektrometrem; jediná mobilní RTG souprava je využívána na Inspektorátu cizinecké policie Praha Ruzyně. K provádění efektivní kontroly předmětů je nedostačující, a proto je nutné vybavit inspektoráty cizinecké policie na mezinárodních letištích potřebnou technikou. Pro zabezpečení efektivního provozu pořízených zařízení bude dále vybaveno jedno pracoviště ŘSCP počítačovou grafickou stanicí. Realizace tohoto projektu umožní ŘSCP vykonávat hraniční kontrolu dle schengenských standardů při překračování vnějších hranic a umožní předcházet negativním událostem v celém schengenském prostoru.

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2013 Mgr. Markéta Havlová 5 Základní informace o projektu rozpočet projektu: Kč příspěvek z FVH Kč (75%) žadatel Kč (25%) žadatel: Ministerstvo vnitra – Policie České republiky statutární zástupce žadatele (pověřený): Mgr. Jan KUČERA vedoucí projektu: Mgr. Petr MALOVEC odpovědný orgán pro FVH: Ministerstvo vnitra ČR období realizace: 1.února 2015 – 30. června 2015 území působnosti: celá ČR evidenční číslo: FVH

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2013 Mgr. Markéta Havlová 6 Klíčové aktivity Nákup zařízení (RTG souprav se zobrazením na fólii, Ramanových spektrometrů a grafické stanice). Zajištění povolení SÚJB k nakládání se zdroji ionizačního záření. Proškolení obsluhy a zavedení RTG souprav a Ramanových spektrometrů do procesu hraniční kontroly.

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2013 Mgr. Markéta Havlová 7 Kontaktní údaje Mgr. Markéta Havlová Policejní prezidium České republiky Kancelář projektů a evropských fondů tel.: intranet: Internet: