PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký 4.- 5.6.2014.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Právních služeb firmy proMIKRO s.r.o.
Advertisements

LAO - průmyslové systémy s.r.o.
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Komplexní dodávky řídicích systémů po systémy s vysokým výkonem
Výrobní závod Hajnice H.L.F. spol. s r.o. Hajnice 127
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
1 © Sämtliche Rechte wie z.B. Kopier- und Weitergaberecht bei der TROST AUTO SERVIVE TECHNIK SE- 8/25/ :25 AM - 1 Quelle: TROST AUTO SERVICE.
Lando CZ s. r. o. S. K. Neumanna PARDUBICE.
Studijní obory a jejich uplatnění.
ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Automation and Drives pro velkoobchody TIA na dosah.
ÚLOHA MARKETINGU V PODNIKU
Podnikatelské prostředí: Mezoprostředí
Představujeme se Vám:.
Vliv energetické koncepce na obchodníka s energiemi Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
Vítejte ve firmě LESÁK-ZEMAN s.r.o. Brno Tradice 1 8 let Certifikát systému jakosti ISO
Motivační program.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Vzdělávání, didaktické systémy v hydraulice
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Konference „Inovace a technologie v rozvoji regionů“ Inovace a marketingový výzkum Duben 2004 / Příspěvek v diskusi / RNDr. Tomáš Raiter / obchodní ředitel,
Grantový projekt OP VK: TECHNIKA JE ZÁBAVA Registrační číslo: CZ.1.07 / / Technik autoservisu Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
Možnosti uplatnění žáků SŠ v praxi v průběhu studia.
Odbyt Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
3 Řízení materiálového hospodářství a fyzické distribuce
CATE 2001 – Brno, 9. května 2001 Bezpečnost a ochrana informací Pavel Věchet, IBM Česká republika, spol. s r.o.
Strategie prodeje textilního zboží
Automobily – koncepce, karoserie
... umění optické komunikace PROFiber Networking s.r.o. se jako bývalá divize Vláknové optiky MIKROKOM s.r.o. opírá o tradici 15tiletého působení v oboru.
TECHO historie  Český výrobce kancelářského nábytku od roku 1991  Akciová společnost od roku 1998  ISO 9001 certifikace rok 1999  Nejvýznamnější výrobce.
Petr Štoček, SPZ, part 11 Strategie prodeje textilního zboží Ing. Petr Štoček LS 2005/ 2006 FT, TM3.
Grantový projekt OP VK: TECHNIKA JE ZÁBAVA Registrační číslo: CZ.1.07 / / Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ KONEČNÁ Použité.
ElectroConsult, s.r.o. Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt.
Model strategie marketingového mixu
Řešení pro obchodní Centra Bezpečnostní a Informační služby B.G.S., s.r.o. TECHNOLOGY - PCO CENTRÁLNÍ PULT OCHRANY - PATROL CONTROL SYSTÉM - STRÁŽNÝ V.
AMiT, spol. s r.o.. O společnosti 2 Elektronika pro kolejová vozidla a veřejnou dopravu AMiT je společnost s ručením omezeným Vysoce kvalitní výrobky.
Střední škola automobilní Jihlava. SŠA Jihlava pilotní škola Střední škola řemesel a služeb Moravské Budějovice Střední škola řemesel a služeb Velké Meziříčí.
SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
KIT digital Czech a.s. Praha, září 2009strana : 1 KIT digital Czech a.s. Představení společnosti 14. září 2009 initiate data media.
Obchodník s elektřinou a plynem Partner pro bydlení a podnikatelské prostory Dr. Tomáš Křížek Ekonomický ředitel.
XEROX LASEROVÉ TONERY A INKOUSTOVÉ NÁPLNĚ „ALTERNATIVNÍ ŘEŠENÍ”
Střední průmyslová škola dopravní, Plzeň. Vyučované automobilní obory - téměř 1500 žáků Mechanik opravář motorových vozidel Mechanik opravář motorových.
Ivanovické náměstí 3, Brno1 Ivanovické náměstí č. 3, BRNO Obchodní zástupce: Jiří Derganz.
Mikropočítačová technika Úvod do mikropočítačové techniky a její aplikací.
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
PŘEHLED SORTIMENTU AUTOMOTIVE
kcnlacjkAaklvnmxdlkvm vlkmcl mk,.
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
Kvalitou a cenou Čím se u Essens lišíme? REGISTRACE JE ZCELA ZDARMA
Nový model tvorby trhu práce budovaný partnerstvím zaměstnavatelů – škol a jejich zřizovatelů a úřadů práce Ing. Jiří Herodes.
Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem.
Servis nákladních vozidel
Stáže pedagogických pracovníků u zaměstnavatelů
Člen skupiny HAVEX 1.
Představení společnosti AutoCont CZ a.s.

Ing. Jiří Baťka, AŽD Praha
Silnoproudá elektrotechnika
Výukové a výzkumné centrum v dopravě
v automobilovém průmyslu ČR
Autorizovaný servis pro:
Transkript prezentace:

PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký

Již 6 let na trhu  Naše společnost vznikla na základě 10 letého působení jednatele společnosti pana Petra Sýby přímo u firmy WABCO, kde získal veškeré potřebné informace a zkušenosti v daném oboru. Během této doby získal celou řadu osvědčení a certifikátů a hlavně spoustu věrných a spokojených zákazníků. PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký

Zboží z naší společnosti je převážně zastoupeno zn. WABCO, KNORR-BREMSE, HALDEX, na které je samozřejmě zákonně stanovená záruka.  Vehicle Control Systems (NYSE: WBC) je předním dodavatelem bezpečnostních a řídících systémů pro užitková vozidla. Již více než 140 let je WABCO průkopníkem v elektronických, mechanických a mechatronických technologiích pro brzdění, stabilitu a systémů pro přenos automatizace u nákladní automobilů, přívěsů a autobusů od předních světových výrobců.  Více informací naleznete na oficiálních stránkách výrobce (brutto ceny, převodník originálních čísel výrobců na objednací čísla WABCO, technické informace, výkresy, schémata, brožury atd.) PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký

Zboží z naší společnosti je převážně zastoupeno zn. WABCO, KNORR-BREMSE, HALDEX, na které je samozřejmě zákonně stanovená záruka.  je poskytovatelem inovativních řešení pro globální automobilový průmysl se zaměřením na produkty ve vozidlech, které zvyšují bezpečnost, životní prostředí a dynamiku vozidla.  Více informací naleznete na oficiálních stránkách výrobce (brutto ceny, převodník originálních čísel výrobců na objednací čísla HALDEX, technické informace, výkresy, schémata, brožury atd.) PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký

Zboží z naší společnosti je převážně zastoupeno zn. WABCO, KNORR-BREMSE, HALDEX, na které je samozřejmě zákonně stanovená záruka.  je přední světový výrobce brzdových systémů pro kolejová a užitková vozidla. Jako průkopník v oblasti technologií byl Knorr-Bremse více než 100 let hnací silou v oblasti vývoje, výroby a prodeje moderních brzdových systémů pro nejrůznější aplikace v oblasti železniční a užitkových vozidel.  Více informací naleznete na oficiálních stránkách výrobce (brutto ceny, převodník originálních čísel výrobců na objednací čísla KNORR-BREMSE, technické informace, výkresy, schémata, brožury atd.) PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký

Naše společnost Vám ráda poskytne tyto služby:  Prodej originálních náhradních dílů zn. WABCO, KNORR-BREMSE, HALDEX.  Prodej kompletního diagnostického vybavení na systémy WABCO, KNORR- BREMSE, HALDEX, včetně instalace softwaru/hardwaru na Váš PC a zaškolení pracovníků v praxi (přímo na vozidle).  Dodávky komponentů také do výroby jak pro motorová tak přípojná vozidla.  Diagnostiku systémů WABCO, KNORR-BREMSE, HALDEX - ABS/EBS, ECAS, MTS, IVTM, TCE atd. (pro vozidla zn. MERCEDES, IVECO, MAN, SCANIA, VOLVO, DAF, KAROSA, SOR, TATRA, přípojná vozidla zn. KÖGEL, SCHMITZ, PANAV, SCHWARZMÜLLER, FRUEHAUF, SVAN, MAFA, KEMPF, TRAILOR, BENALU, GOLDHOFER a další). PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký

Naše společnost Vám ráda poskytne tyto služby:  Zajištění a realizace přestaveb systémů, dodatečných montáží ABS/EBS, včetně potřebné dokumentace, schválení a potvrzení akreditovanou laboratoří.  Proškolení konstruktérů, mechaniků a obchodníků  Technickou podporu při Vaší servisní činnosti - včetně víkendů.  Vytváření cenových nabídek.  Servisní činnost přímo na Vašem vozidle.  Péče o servisní střediska.  Vyřizování reklamací dílů WABCO, KNORR-BREMSE, HALDEX. PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký

Diagnostický systém WABCOWÜRTH Dále nabízíme jako jeden z partnerů firmy WabcoWürth poměrně nový produkt v oblasti diagnostického zařízení. Jedná se o zcela novou univerzální diagnostiku od firmy WabcoWürth. Toto multifunkční zařízení umožňuje diagnostikovat řídicí jednotky motoru, addblue jednotky, centrální jednotky vozidel, jednotky převodovek, klimatizace, imobilizéru, brzdové soustavy, systému pérování, palubní počítače a jiné. Nadále je možné aktivovat různé komponenty již zmiňovaných systémů, resetovat servisní intervaly, kalibrace spojek, výšky, tlakových spínačů, testy vstřikovacích jednotek atd. PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký

Diagnostický systém WABCOWÜRTH Diagnostika je určena pro vozidla DAF, Mercedes, IVECO, Renault, Volvo, MAN, Scania, ale také pro lehká užitková vozidla, přípojnou techniku a v neposlední řadě také pro autobusy. Diagnostika se nabízí v různých paketech a složení, přesně specifikovaných podle potřeb zákazníka. V případě Vašeho zájmu nás neváhejte kontaktovat. Rádi ve Vaší firmě provedeme prezentaci, co vše tato diagnostika nabízí. Dále ukázku přímo na vozidle a po vzájemné domluvě nabízíme možnost zapůjčení naší diagnostiky k vyzkoušení. PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký

PENAX – Petr Sýba s.r.o. - centrála Office & sklad: Kladruby 11 (areál DAF) Teplice tel.: fax: mobil: PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký

PENAX servis s.r.o. - pobočka Servis LKW Plzeň: Domažlická Plzeň vedoucí servisu tel.: mobil: PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký

PENAX servis s.r.o. Kopecký Pavel obchodní zástupce tel.: fax: mobil: PENAX – Petr Sýba s.r.o. Pavel Kopecký