Jak se zapojit? Jiří Průša Národní informační den, 23. 6. 2008, Praha 2 / 10 Předkladatel (koordinátor) Nese hlavní díl zodpovědnosti.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivizační programy pro seniory
Advertisements

Národní koordinační skupina pro digitální vysílání v ČR Ing. Zdeněk Duspiva Cíle a financování informační kampaně na podporu digitalizace.
Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
Odborný seminář „APLIKACE STRATEGICKÉHO HODNOTÍCÍHO RÁMCE PRO STRATEGIE MÍSTNÍHO ROZVOJE V ČR“ Odborný seminář Praha 20. září 2010.
HESLO NA WIFI KULTURAEVROPA. RE: FORMA, na které záleží aneb zaměstnávání osob s chronickým duševním onemocněním PARALELNÍ ŽIVOTY je název projektu, který.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Centers Dating 2012 Moderátor: Pavlína Hajnová. Diskuze rezidenčních developerů Dušan Kunovský, Central Group Štěpán Havlas, Finep Martin Svoboda, JRD.
Energetický management jako nízkonákladové opatření k dosažení úspor
 Jeho principy začala uplatňovat M. Thatcherová v reakci na zvyšující se tlak veřejnosti na politiky v 70. letech 20. století ve Velké Británii.  Veřejnost.
W.P Výbor regionů Stanovisko ke sdělení Komise pro Radu, Evropský parlament, Ekonomický a sociální výbor a Výbor regionů „Posilování místní dimenze.
Title Sub-title European Commission Enterprise and Industry Lukáš Procházka TC AV ČR Rámcový program pro konkurenceschopnost a inovace – účast českých.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
Stipendijní informační portál - Informační Strategie.
Krajský úřad Libereckého kraje SEMINÁŘ Možnosti spolufinancování projektů ze strukturálních fondů Evropské unie prostřednictvím operačních programů.
Smart cities Kde vzít peníze??. Jaké aktivity lze zahrnout do Smart cities? Např IBM říká:
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Národní strategie finančního vzdělávání (inspirovaná Koncepcí informačního vzdělávání na vysokých školách v ČR)
Oborová brána TECH tech.jib.cz Seminář „Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? “ Praha, NTK PhDr. Lenka Hvězdová.
ČESKO-POLSKÝ INOVAČNÍ PORTÁL CZESKO-POLSKI PORTAL INNOWACYJNY Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika - Polská republika 2007 – 2013 –Prioritní.
Směrnice EP a Rady 2006/32/ES o energetické účinnosti u konečného uživatele a energetických službách a o zrušení směrnice 93/76/EHS Ing. František Plecháč.
Distanční vzdělávání v ČR, současnost a budoucnost II. národní konference Jindřichův Hradec
© 2010 IBM Corporation Chytré řešení pro úspory při poskytování veřejných služeb Ivo Kramoliš – ředitel IBM Global Business Services Česká republika 03/12/2010.
CIP (2007 – 2013) Ing. Tomáš Skuček 5. března 2009.
Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Mgr. Martin Turnovský, MBA Sekce rozvoje podnikatelského prostředí a konkurenceschopnosti © Ministerstvo průmyslu a obchodu Strategické záměry a.
Kvalita a bezpečnost IT ve zdravotnictví
co je SOCIÁLNÍ PODNIKÁNÍ
Možnosti spolufinancování projektů v oblasti ICT z programů EU PhDr. Blanka Hašová Ing. Martin Hiršal.
Brno–město pro rodiny Projekt ANIMA PLUS CZ Inovativní opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání Mgr. Lenka Zemanová.
Implementácia Inspire v ČR Jiří Hradec. INSPIRE v ČR  Gestor transpozice: MŽP, pověřena CENIA  Spolupracuje:Ministerstvo informatiky (vnitra)  Vize.
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část obsahová Praha, 15. března 2006 Ing. Jarmila Modrá Národní vzdělávací.
Posuzování kvality národních internetových zdrojů
ERERI ERERI (Energy, Raw Materials and Environment - Research Infrastructure) : Výzkumná infrastruktura pro suroviny, energetiku a životní prostředí RNDr.
1 Regionální inovační strategie RIS. 2 O Regionálních inovačních strategiích Projekty RIS mají za cíl podporu rozvoje regionálních inovačních strategií,
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Co umožní uplatnění informačních technologií ve zdravotnictví
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
Shrnutí závěrů prvního konferenčního dne. Komunitní plánování, komunitní služby – jejich dostupnost a financování v Jihočeském kraji Mgr. Petr Studenovský.
PRAXE STUDENTŮ V PORADENSKÉ A BANKOVNÍ POBOČCE PARTNERS MARKET.
Vládní výbor pro zdravotně postižené občany. JUDr. Pavel Ptáčník vedoucí Oddělení sekretariátu Vládního výboru pro zdravotně postižené občany.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Představení Czech Smart City Clusteru Radovan Polanský, výkonný ředitel.
Konference „Další profesní vzdělávání“ Pardubice 26. září 2006 Mgr. Jaroslava Barbara Sporková Evropské strukturální fondy v České republice v období 2007.
E-government - moderní podoba veřejné správy v České republice.
1 Praha 11 a fondy Evropské unie KC Zahrada, Praha 17. května 2011 Úřad městské části Praha 11, Ocelíkova 672/1, Praha 415 This project is implemented.
Druhy DV a strategické směry Seminář propojování počátečního a dalšího vzdělávání v ČR 24. března 2011 Ústí nad Labem.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Národní informační den, Praha, Tématické oblasti programu CIP ICT PSP Martin Kusák, MV ČR
Centrum energeticky efektivních budov.  CLB vzniklo jako sdílená infrastruktura, tedy seskupení firem a akademických pracovišť na vývoj systémů technologií,
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Chytrý Jihomoravský kraj ?
Regionální politika EU v období
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
4. zasedání Výboru České republiky pro programy nadnárodní a meziregionální spolupráce března 2017Praha.
Úvod do DRG Mgr. David Zlatovský.
Charakteristika a nástroje
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vztah řízení výkonu a pracovního hodnocení zaměstnanců ve vybraném.
Obhajoba diplomové práce
Audit administrativních procesů
Webové portály LDS/MDS
Otevřená data v České republice
Transkript prezentace:

Jak se zapojit? Jiří Průša

Národní informační den, , Praha 2 / 10 Předkladatel (koordinátor) Nese hlavní díl zodpovědnosti za projekt Hledá další partnery Dnes je nejvyšší čas! Účastník Přistupuje k již vymyšlenému projektu Snazší administrativa Často nižší finanční podpora Dva principy

Národní informační den, , Praha 3 / 10 Kde hledat partnery?

Národní informační den, , Praha 4 / 10 Nezávislý život Název: Nezávislý život pro stárnoucí občany Cíl: Použití nových technologií na pomoc starším lidem v jejich každodenním životě. Očekávané výsledky: -Zlepšení administrativy díky rozvoji webových stránek -Umožnění pocitu bezpečí v domácnosti -Vytvoření sociálních sítí v boji proti osamělosti starších lidí

Národní informační den, , Praha 5 / 10 FAITH-RFID Název: Usnadnění a snadnější implementace RFID ve zdravotnickém sektoru Cíl: Vytvoření tématické sítě k usnadnění snadnější implementace RFID aplikací ve zdravotnickém sektoru. Síť by měla zdravotnickým zařízením poskytovat návody, jak implementovat RFID technologie včetně jasného definování případových studií. Partneři: nemocnice, farmaceutické společnosti, poskytovatelé RFID řešení, výzkumné a akademické instituce

Národní informační den, , Praha 6 / 10 SYMPHONY Název: Důvěryhodné informační prostředí (TN) Cíl: Vytvoření tématické sítě pro zvýšení důvěryhodnosti open-source řešení. Utvářená platforma je určena pro všechny typy uživatelů – občany, podniky i veřejnou správu

Národní informační den, , Praha 7 / 10 ICT pro energetickou efektivnost Název: ICT pro energetickou efektivnost Cíl: Dálkové ovladače na kontrolu a řízení systémů ve školách, zlepšení efektivity vytápění a osvětlení tak, aby byly využívány jen v době potřeby, zlepšení izolačních vlastností budov, informovanost uživatelů, atd.. Předkladatel: Region Alsasko

Národní informační den, , Praha 8 / 10 Název: Cíl: Vytvoření tématické sítě, která identifikuje priority a iniciativy v oblasti RFID v jednotlivých členských státech a následně vytipuje sektory, které by mohly mít zájem o implementaci pilotních projektů založených na RFID. Předkladatel: FR kompetenční centrum pro RFID

Národní informační den, , Praha 9 / 10 „Energetický trh příležitostí“ Název: Energetický trh příležitostí založený na inteligentním měření v domácnostech Cíl: Rozvinutí plného potenciálu osvětových kampaní seznamujících širokou veřejnost se racionálním a efektivní spotřebou energií. V rámci projektu se plánuje pokročilé statistické implikátory založené na individuální spotřebě.