C O JSME PRO V ÁS PŘIPRAVILI ? H ISTORIE OBCE V ŠENORY V DOKUMENTECH A FOTOGRAFIÍCH Výstava je umístěna v budově Státního okresního archivu Praha-západ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rok 2013 trochu hodnocení Připravili jsme 9 vycházek, navštívili jsme 8 muzeí a galerií, kde jsme shlédli 12 výstav.Poseděli jsme také v 9 občerstvovnách.
Advertisements

Přírodovědný projekt 2. tříd
Nabídka odpoledních klubů od října 2013 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením.
Služby čtenářům a uživatelům Dětští čtenáři
 Lomnice n. Lužnicí je město s 1800 obyvateli  Knihovna sousedí s budovou školy ( cca250 žáků)  Máme také mateřskou školu ( cca 70 dětiček)  Aktivní.
Besedy pro veřejnost a návštěvníky Knihovny Václava Štecha ve Slaném.
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
Klub dětských knihoven SKIP10
Termín: vždy první středa v měsíci Začátek: 9 30 hod Vstupné: 20,-Kč - výstava čertů vyrobených rodiči s dětmi doma Termín: začátek prosince - Mikulášská.
Regionální literatura ve venkovských knihovnách Přibližování historie regionu a vytváření vztahu k místu, kde žijeme.
NÁVŠTĚVA ZŠ STOŽEC A HAIDMÜHLE
Aneb důvod, proč chodit do Městské knihovny v Praze !
Kulturně-vzdělávací aktivity NPMK Ing. Eva Rezková, NPMK.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Doprovodné programy I. běh ŠMP – Muzejní výstavnictví Mgr. Dagmar Fialová.
Bramborová slavnost 22. září 2007 Ekologické informační centrum Krátká u Sněžného.
Program KTV Březnoví jubilanti Klub seniorů - pozvánka Co najdete na úřední desce Zápis do MŠ Pržno Kulturní pozvánky z Frýdlantu Velikonoční turnaj –
1. 2 Obsah Nabídka služeb Číselné údaje Oddělení pro dospělé Studovna Hudební oddělení Oddělení pro děti a mládež Městské informační centrum Knihkupectví,
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_HLAVE_CESKYJAZYK1_14 Název materiálu:Knihovny a jejich služby Tematická oblast:Český jazyk 1. ročník Anotace:Prezentace.
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
Základní škola Dobrovského
s Mírou a Janou Dopoledne na Divokém západě, odpoledne v pohádce Tábor rodičů s dětmi Přebudov 25. –
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
Výsledky činnosti neprofesionálních knihoven okresu Brno-venkov 2009 Modřice M. Kubíková.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Daniel.
Kabelová televize Pržno
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Týden knihoven až 7. října Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR.
Návrh Projektu „Čteme prarodičům“
Bojovníci proti násilí na ženách Délka realizace: 21 měsíců Trvání: od do Projekt je realizován na území Karlovarského kraje.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 16:00 Silvestrovské shromáždění: Jakub Mrázek.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Městská knihovna Čelákovice a její historie. Městská knihovna v Čelákovicích byla založena jako obecní zařízení v prosinci 1920 na podkladě zákona o knihovnictví,
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Projekty na podporu čtenářství I. děti Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Klub dětských knihoven.
125 let od první zmínky knihovny 95 let od založení knihovny v Loučce.
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
Městská knihovna Orlová, příspěvková organizace
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
Městská knihovna Orlová
KTV PRŽNO Květen 2017.
Infokanál Obce Březnice
Škola v přírodě Černá hora
KTV PRŽNO Říjen 2015.
Infokanál obce Vigantice
nastavení holí účastníkům, rozcvička – zahřátí,
PROSINEC   pátek od 19 hod. – KD Echo
PŘIPRAVUJEME NA PROSINEC
PONDĚLÍ MALOVÁNÍ Budeme malovat různými barvami -pastelky, vodovky, tempery.. Můžeme malovat podle knihy, fotky, věcí nebo jen tak podle sebe.
Čtenářsky podnětné prostředí
Troufneš si? Uvítání, představení se. Nalákání na kvíz, budou odměny , ale největší odměnou je vlastní poznání. Budeme na to mít 10 minut. O jaké lidi.
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
KTV PRŽNO Únor 2018.
Infokanál obce Vigantice
29. Letní škola slovanských studií 2018 škola na zámku
Zdravé město Prachatice k Roku Olgy Havlové (zakladatelka Nadace VDV by se dožila letos 85 let )
Třídní schůzky
Infokanál obce Vigantice
Obecní úřad Hošťálková
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Obecní úřad Hošťálková
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
PROSINEC   pátek od 19 hod. – KD Echo
Transkript prezentace:

C O JSME PRO V ÁS PŘIPRAVILI ?

H ISTORIE OBCE V ŠENORY V DOKUMENTECH A FOTOGRAFIÍCH Výstava je umístěna v budově Státního okresního archivu Praha-západ se sídlem v Dobřichovicích, Pražská 728 a je přístupná každé pondělí a středu do , vždy mezi 8:00 a 17:00. Jindy po předchozí dohodě. Výstavu připravila Všenorská knihovna a Informační centrum Berounka. Vystaveny jsou navíc vybrané dokumenty uložené ve Státním okresním archivu Praha- západ

O DPOLEDNÍ ČTENÍ E VY T OMISOVÉ POKRAČUJE JIŽ VE STŘEDU V 15.30

O VÝSTAVU JE ZÁJEM, A TAK BYLA O MĚSÍC PRODLOUŽENA Ciel s.r.o.

V LABYRINTU ZPRAVODAJSKÝCH SLUŽEB O knize Jiřího Růžka, dlouholetého ředitele BIS a pracovníka tajných služeb, V labyrintu zpravodajských služeb, si bude s autorem povídat Václav Štěch foto: František Vlček, MAFRAFrantišek VlčekMAFRA Zdroj: Společenský sál OÚ Na závisti ve Všenorech, , 19.00

K NIHU SI MŮŽETE PŮJČIT VE V ŠENORSKÉ KNIHOVNĚ Před rokem byla v nakladatelství Šulc-Švarc vydána kniha pamětí Jiřího Růžka, V labyrintu zpravodajských služeb, která přibližuje vznik nových tajných služeb i obecných rysů české transformace po roce Beseda se koná v rámci Noci ve Všenorské knihovně.

N OC VE V ŠENORSKÉ KNIHOVNĚ V RÁMCI N OCI S A NDERSENEM V ŠENORSKÁ KNIHOVNA A O BČANSKÉ SDRUŽENÍ V ŠENORY Eva Tomisová – předčítání z knihy České pohádky od Jana Drdy Představení nových knih pro děti Malý večerní koncert Presentace Všenorské knihovny – krátká projekce Beseda s Jiřím Růžkem, autorem knihy V labyrintu zpravodajských služeb, moderuje Václav Štěch Posezení s kávou a koláčky Všenorský večerníček

D ĚTI V KNIHOVNĚ PŘI ŠKOLNÍ LEKCI

P ESTRÝ VÝBĚR NOVÝCH KNIH V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ

J ARNÍ GEOLOGICKÁ VYCHÁZKA Oblíbený průvodce Filip Stehlík připravuje program jarní geologické vycházky. Za geologickými zajímavosti vyrazíme v neděli Budeme Vás včas informovat.

Z POSLEDNÍ GEOLOGICKÉ VYCHÁZKY

D ALŠÍ PŘIPRAVOVANÉ AKCE pasování stromu v zámecké zahradě Ing. Pavel Kyzlík vzpomínkové odpoledne k výročí ukončení druhé světové války pasování prvňáčků na čtenáře školní lekce pro žáky všenorské školy slavnosti v rámci Husova roku

V ŠENORSKÁ KNIHOVNA A I NFORMAČNÍ CENTRUM B EROUNKA V ÁS ZVE K NÁVŠTĚVĚ Otevírací hodiny Středa – Každá sudá sobota Tel.: (Obecní úřad)