Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky jednotlivých střech a jejich.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vypracoval: Ing. Josef Charamza
Advertisements

VÝKRES KROVU - SEDLOVÁ STŘECHA
Téma: Konstrukce krovů II POS 2
Název operačního programu:
DIAMANT Montáž 1.
POZEMNÍ STAVITELSTVÍ III cvičení
POZEMNÍ STAVITELSTVÍ II cvičení
Krovy 225 Katedra pozemního stavitelství, Fakulta stavební Ostrava
řešení různých typů šikmých střech
STAVEBNICTVÍ Dřevěné konstrukce a stavby
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Stavitelství 7 Zastřešení budov
XII. Průsečnice rovin - užití
VY_32_INOVACE_35_05 ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Půda nebo podkroví Dříve nebyl častý požadavek na využití prostor pod střechou Proto zůstala půda bez provozu, nebylo nutno řešit omezení konstrukce krovu.
DŘEVĚNÉ KROVY A DŘEVĚNÉ VAZNÍKOVÉ STŘECHY
Schéma krovu. Schéma krovu krokev Základní prvek krovu Osazeny v osové vzdálenosti 800 –1000 (1200)mm Osedláním připojené k pozednicím či vaznicím.
Elektrotechnika Stroje a zařízení Hromosvody EL20
VY_32_INOVACE_35_20 ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Plochá střecha do 5o odpady uvnitř úžlabí hřeben vpusť atika poklop atika.
Nejdůležitější část střechy?
Definice pultového vikýře
Princip řešení Uvažujeme se střešními rovinami stejného sklonu
Teoretické řešení střech a okapů
Opravy šikmých střech Střední odborná škola Otrokovice
Účel Architektonický – kombinace sedlové střechy s polovalbami zajímavě dotváří výraz objektu Konstrukční - valbové střechy se vyznačují větší tuhostí.
VY_32_INOVACE_35_17 ŠkolaStřední průmyslová škola Zlín Název projektu, reg. č.Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/
10. JEDNOPLÁŠŤOVÉ A DVOUPLÁŠŤOVÉ PLOCHÉ STŘEŠNÍ KONSTRUKCE – STAVEBNĚ FYZIKÁLNÍ PROBLEMATIKA Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích.
Střední škola stavební Jihlava
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad hlubinných základů.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů materiálů, vodorovné.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky poruch panelových staveb.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky šikmých střech vaznicových.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky oprav a zesilování dřevěných.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje kreslení vazníkové konstrukce střech. Půdorys vazníkové.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje kreslení jak se kreslí jednoplášťová střecha, jak.
Technická dokumentace staveb
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad konstrukce schodiště a použitého materiálu.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad lešení pro zdění a vnitřní omítky.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky bezpečnosti práce při bourání.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad použití elektrických zařízení.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky střešních plášťů a druhů krytin.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje postup při čtení výkresu krovu vaznicové soustavy.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad spotřebu energie a zajištění kvality životního.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů plastů a jejich použití.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad nakládání s odpady a recyklace jednotlivých.
Anotace: Anotace: Materiál je určen pro 3. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “materiály“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace latování a popisuje montáž folie, kontralatě a latování.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky jednoplášťových plochých střech.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_ INOVACE_14-04 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova 2, České Budějovice AutorMgr.
Stavební konstrukce Téma: Střešní konstrukce
Bourání postupným rozebíráním konstrukcí
Šindelová krytina na šikmé střeše z pohledu tradice a dneška
Zdroje surovin a jejich obnovitelnost
Ochrana proti škůdcům CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_PB_ZP_04
Názvosloví a typy střech
ing. arch. Vladimíra Jínová
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Poruchy stropů a kleneb
Opravy kleneb CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_PB_ZP_05
Převislé konstrukce VY_32_INOVACE_02_022
Nástavba se zvedáním střešní konstrukce
Zadání rysu na odvodnění sklonité střechy
Funkcionalismus VY_32_INOVACE_46_938
Ploché střechy dvouplášťové
Transkript prezentace:

Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky jednotlivých střech a jejich částí.

Střecha je stavební konstrukce, která ukončuje stavbu ze shora a chrání ji proti povětrnostním vlivům. Skládá se z nosné konstrukce (krov) a střešní krytiny. Střechy rozdělujeme na ploché a sklonité (šikmé a strmé) Střecha je stavební konstrukce, která ukončuje stavbu ze shora a chrání ji proti povětrnostním vlivům. Skládá se z nosné konstrukce (krov) a střešní krytiny. Střechy rozdělujeme na ploché a sklonité (šikmé a strmé)

Pultová střecha Stanová střecha Valbová střecha Mansardová střecha Sedlová střecha

Jehlanová střecha Cibulová střecha Báň

PETR KURFÜRST. wikipedia.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW:

1.Otázka: Z kterých částí se skládá střecha? 2.Otázka: Vyjmenuj rozdělení střech podle sklonu. 3.Otázka: Vyjmenuj rozdělení střech podle pláště. 4.Otázka: Vyjmenuj alespoň 4 druhy střech. 5.Otázka: Popiš jednotlivé části střech? 1.Otázka: Z kterých částí se skládá střecha? 2.Otázka: Vyjmenuj rozdělení střech podle sklonu. 3.Otázka: Vyjmenuj rozdělení střech podle pláště. 4.Otázka: Vyjmenuj alespoň 4 druhy střech. 5.Otázka: Popiš jednotlivé části střech? PETR KURFÜRST. wikipedia.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: s/8/83/Roof_parts_cz.p ng

1.Nosný krov a střešní krytiny 2.Ploché, šikmé, strmé 3.Jednoplášťové, víceplášťové 4.Pultová, sedlová, valbová, stanová 5.Hřeben, štít, okap, nároží, úžlabí 1.Nosný krov a střešní krytiny 2.Ploché, šikmé, strmé 3.Jednoplášťové, víceplášťové 4.Pultová, sedlová, valbová, stanová 5.Hřeben, štít, okap, nároží, úžlabí Použité zdroje: vlastní SHANNON. wikipedia.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: SHANNON. wikipedia.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: SHANNON. wikipedia.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: SHANNON. wikipedia.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: MESSERWOLAND. wikipedia.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: ZELTDACH. wikipedia.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: Použité zdroje: vlastní SHANNON. wikipedia.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: SHANNON. wikipedia.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: SHANNON. wikipedia.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: SHANNON. wikipedia.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: MESSERWOLAND. wikipedia.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: ZELTDACH. wikipedia.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: