Seminář pro organizace zřizované krajem Vzdělávání v eGovernmentu v Pardubickém kraji 19. a 20. 10. 2009 KrÚ Pk, sál Zastupitelstva Pk 9:00 hod.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ivan Langer stínový ministr vnitřních věcí červen 2006
Advertisements

Spisová služba – páteřní systém eGovernmentu v úřadu
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Ivan Langer Ministr vnitra Zdeněk Zajíček Náměstek ministra vnitra Tisková konference
1 HK ČR, workshop a 2. exkurze Integrovaná střední škola Cheb Projekt AKONA (Výstavba kooperační sítě v oblasti automatizace za.
Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál.
Strategie implementace
Czech POINT Pohodlná komunikace.
Czech POINT (CzP) Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Czech POINT je garantovaná služba pro komunikaci uživatele se státem prostřednictvím.
Czech POINT Tereza Šístková xsist02.
Statutární město Karlovy Vary
Přístupné dokumenty veřejné správy Moderní dokument s moderními vlastnostmi pro moderní veřejnou správu
Informace k IOP a záměrům MV v zavádění eGovernmentu odbor informatiky KrÚ kraje Vysočina Leden 2009 RK , př. 2 počet stran: 13.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
Vypracovaly: Nikola Dreslerová, Eva Šenkeříková
Konference „10 let eGovernmentu v ČR“ Ivan Langer Praha, Senát Parlamentu ČR, 8. dubna 2010.
Jeden cíl, společná cesta Ministerstvo vnitra České republiky Postup projektu CZECH POINT.
Systém vzdělávání školitelů eGovernmentu Bc. Václav Melichar.
Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje Ing. Tomáš Vašica Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje.
Krajská knihovna Vysočiny Havlíčkův Brod Elektronické podatelny KrÚ, kongresový sál, 9. května 2005.
Vzdělávání v oblasti základní registrů a dalších kmenových projektů eGovernmentu Mgr. Monika Pálková, odbor veřejné správy a eGovernmentu MV ČR.
Návrh zákona o elektronických úkonech, osobních číslech a autorizované konverzi dokumentů Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra Vladimír Smejkal Legislativní.
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Strategie.
Informační systém veřejné správy
eGovernment Informační systémy ve státní správě a samosprávě
Základní moduly portálu Czech POINT
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
EGON Centrum a technologické centrum kraje Vysočina Petr Pavlinec, vedoucí OI KrÚ.
Martina Lakomá Tereza Wzientková Radek Zapletal
DATOVÉ SCHRÁNKY Mgr. Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra pro veřejnou správu, informatiku, legislativu a archivnictví.
Cisco Informační systém pro město a jeho organizace Mgr. Tomáš Lechner.
Datové schránky a konverze dokumentů Zákon o eGovernmentu
Základní registry ve veřejné správě
Seminární práce z předmětu SIPOL
Vzdělávání eGon Zajištění vzdělávání v eGovernmentu Jana Třísková
Jiří Průša E-Government Jiří Průša
Zákon o eGovernmentu ► Návrh zákona o elektronizaci některých procesních úkonů v oblasti orgánů veřejné moci a o změně některých zákonů ► Některé problémy.
government Zpracovali: Petra Vilímová , Monika Vatrtová,
Vytváření registru územní identifikace a adres v ČR Ministerstvo práce a sociálních věcí Odbor informatiky Mgr. Karel Lux vedoucí oddělení koncepce
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje
E - government Hana Válková Lucie Švestková Karel Volný Tereza Dvořáková.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Novelizace zákona o elektronickém podpisu – vliv na praxi Ing. Petr.
Úvod do eGovernmentu 1 Počet proškolených Seminář k informačnímu systému datových schránek počet termínů prezenčního školení pro zaměstnance KÚ11 počet.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
Ing. Marek Šmíd, MBA Institut pro veřejnou správu Praha
Efektivní řízení lidských zdrojů a zavádění moderních metod řízení na Městském úřadu Bruntál CZ.1.04/4.1.01/
Mgr. Miroslav PIZUR manažer zavádění eGovernmentu Bruntál,
Debyrokratizace státu a redukce administrativní zátěže - Personální audit ministerstev a dalších státních úřadů - Konec obíhání úřadů – soustředění souvisejících.
Strategie Smart Administration David Zeisel Odbor programového řízení Ministerstvo vnitra ČR
Projekty Jihomoravského kraje zaměřené na podporu rozvoje lidských zdrojů.
Městský úřad Nový Bydžov eGon centrum ORP Nový Bydžov Ing. Martin Kořínek Bc. Ondřej Neuman.
Elektronizace veřejné správy eGovernment 20. duben 2009, 10 min. nové zákony, povinnosti a možnosti pro obce CzechPOINT, datové schránky, spisová služba.
Co je to Czech POINT garantovaná služba pro komunikaci se státem prostřednictvím jednoho univerzálního místa možnost získání a ověření dat z veřejných.
Základy práce s portálem CzechPOINT. 2 Úřad na cestě k lidem Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Asistované místo výkonu veřejné správy.
Vzdělávání v eGovernmentu v Pardubickém kraji Ing. Kristýna Benešová.
Seminář pro příjemce podpory z OP VK Smlouvy + náležitosti.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
DATOVÉ SCHRÁNKY Ing. Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra pro veřejnou správu, informatiku, legislativu a archivnictví.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Zákon o sdílení dat při výkonu veřejné správy
Czechpoint, bezdlužnost a záznam v trestním rejstříku
EGonovi tluče srdce!!!.
Mgr. Zuzana Strnadová Krajský úřad Libereckého kraje
EGONovi tluče srdce! Ivan Langer ministr vnitra.
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Informační zdroje české veřejné správy
Individuální projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Závěrečná konference k projektu.
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Systém správy dokumentů
Ivan Langer stínový ministr vnitřních věcí červen 2006
Transkript prezentace:

Seminář pro organizace zřizované krajem Vzdělávání v eGovernmentu v Pardubickém kraji 19. a KrÚ Pk, sál Zastupitelstva Pk 9:00 hod.

Projekt Pardubického kraje „Vzdělávání v eGovernmentu v Pardubickém kraji“ Příiemce dotace: Pardubický kraj Projekt je financován z ESF prostřednictvím oblasti podpory 4.1 Posilování institucionální kapacity a efektivnosti veřejné správy OP LZZ Rozpočet projektu Kč 85% ESF, 15% rozpočet kraje realizace –

Organizace vzdělávání: Školení pro úředníky KrÚ Pk, krajské zastupitele a organizace zřizované krajem proběhnou v budově SPŠE Pardubice A103, VMPI jsou vytvářena Institutem pro místní správu Benešov určena pro osoby, které se budou eGOV v praxi zabývat školitelka, tutor vzdělávacích aktivit – Ing. Kristýna Benešová

Učebna VMPI A103

Vzdělávací moduly Obecné základy práce s portálem Czech POINT Czech POINT - Katastr nemovitostí Czech POINT - Živnostenský rejstřík a podání živnostenskému úřadu Czech POINT - Rejstřík trestů Czech POINT - Obchodní rejstřík Czech POINT - Seznam kvalifikovaných dodavatelů Czech POINT - Modul autovraků informačního systému odpadového hospodářství Czech POINT - Insolvenční rejstřík Czech POINT - Bodové hodnocení řidiče Czech POINT - Autorizovaná konverze dokumentů Informační systém datových schránek (8 hodin) Zaručený elektronický podpis (8 hodin) Spisová služba AthenA (dle rozsahu výuky) Word pro začátečníky (24 hodin) Excel pro začátečníky (24 hodin) Další moduly jsou momentálně připravovány

Připravované semináře: Vidimace a legalizace Základní legislativa v oblasti eGovernmentu Power Point Administrativní bezpečnost a certifikační politika Registr obyvatel Registr osob Registr územní identifikace, adres a nemovitostí Registr práv a povinností Práce s datovými úložišti Czech POINT – nové agendy dle harmonogramu projektu Czech POINT Úvod do elektronických spisových služeb, praktická práce s ESS – kombinovaná forma studia a další

Termíny školení pro organizace zřizované krajem: Nahlásit jména osob, které se budou vzdělávat !! Využijte semináře určené pro organizace zřizované krajem. Při přihlašování sledujte umístění kurzu. Termíny školení „Informační systém datových schránek“: (25 osob) (25 osob) (25 osob) (25 osob) (25 osob) (25 osob) (25 osob) (25 osob)

Děkuji za pozornost. Ing. Štěpánka Makarová manažerka projektu