26.10.2008 - fotbalové utkání p ř ípravky proti rodi čů m (maminkám) 26.10.2008 - fotbalové utkání p ř ípravky proti rodi čů m (maminkám)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Fotbal. Jmenuji se Petr Šmíd a pocházím z malebné vesnice Klobou č ky, ale te ď pobývám n ě jakou dobu v D ě tském Domove v Uherském Ostrohu. Navšt ě.
Advertisements

Noc pát‘áků Michaela Stryjová.
SLAVNOSTNÍ KONCERT K 68. VÝROČÍ OSVOBOZENÍ BRNA
1 Komise pro regionální rozvoj Rady Ústeckého kraje FOTOGALERIEzezasedání 20. září 2013.
HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK RTYNĚ V PODKRKONOŠÍ SPORTOVNÍ HALA ORLOVNA.
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK O PUTOVNÍ POHÁR ÚŘADU VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY.
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
menu S čím se hraje tenis Raketa Hůl Pálka
ZŠ a MŠ Blížejov KRONIKA-SPORT v Blížejově
Fotbal Kopaná Fočus.
7. setkání HELIGONKÁŘŮ Brno-Bosonohy
SHODA PŘÍSUDKU S PODMĚTEM
Základní škola a mateřská škola Blížejov Zámek Osvračín
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK O PUTOVNÍ POHÁR „SPORTEM PROTI DROGÁM“ KONANÝ V RÁMCI PROJEKTU TĚLOVÝCHOVNÉ A SPORTOVNÍ UNIE TRUTNOVSKA „SPORTUJ S NÁMI“
TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK 2.ROČNÍK MEMORIÁLU L.KOLLERTA o putovní pohár.
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK KONANÝ POD ZÁŠTITOU PŘEDSEDY ČMFS JUDr. Ivana Haška.
HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ „O POHÁR PROTEC PLUS S.R.O.“ Datum konání: sobota Rtyně v Podkrkonoší, sportovní hala Orlovna.
HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ V KOPANÉ „O POHÁR MIROSLAVA ENDLICHA“ konaný v rámci 7.ročníku zimních turnajů pod názvem „Sportem proti drogám“ Datum: sobota.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Memoriál L. Kollerta ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár.
TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK A MLADŠÍCH ŽÁKŮ 3. ROČNÍK MEMORIÁLU LEOKÁDA KOLLERTA.
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
Okrskové kolo ve florbalu
Tak jsme se p ř átelé p ř es všechny potí ž e, na našem podzimním setkání všichni sešli. Chyb ě l Petr, toho jsme omluvili. 20. zá ř í jsme se zase sešli,
Slavnostní zahájení provozu modernizovaného oddělení šestinedělí Vsetínská nemocnice a.s. 17. února 2010.
Praha Hlavní město 1 mil. 140 tisíc obyvatel Zajímavosti: Pražský hrad
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,
Projektový den Lázně Teplice nad Bečvou Datum: Spolupracující třídy: VII. B a II. A Třídní učitelé: Mgr. Michal Rus, Mgr. Petra Králová.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCŮZE SENIOR KLUBU BRNO-BOSONOHY
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
G A L A K O N C E R T tělocvična ZŠ Novosedlice, VE PROSPĚCH DĚTÍ POSTIŽENÝCH VLNOU TSUNAMI V JV ASII.
VYHLÍDKOVÝ LET
Valašská Polanka Kateřina Srbová.
Prezentace pro borce Trenéři: Kulatka, Kain FK Brandýs-Boleslav roč FK Brandýs-Boleslav roč Březen 2010.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Tvarůžek František Tělovýchova v letech ČLENOVÉ AKTIVITY STAROSTOVÉ MILNÍKY Klos Josef 1925 Tvarůžek František 1929 OTEVŘENO KOUPALIŠTĚ.
4. ROČNÍK HALOVÉHO TURNAJE MUŽŮ O POHÁR STAROSTY MĚSTA.
POSEZENÍ NA MYSLIVNĚ Brno-Bosonohy.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
T. J. SOKOL DŘEVOHOSTICE, TENISOVÝ ODDÍL
 Tenisové začátky- květen, červen- (17 dětí)  Celosezónní soutěž dětí- květen až srpen- (16 dětí)  Soutěž o tablet  Účast v turnajích- Čuník cup, Dostál.
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE TENISOVÉHO ODDÍLU T.J.SOKOL DŘEVOHOSTICE
RTYNĚ CUP ročník turnaje v malé kopané o putovní pohár, hraný pod heslem „Sportem proti drogám“
V prostorách Kulturního domu v Ostravě Petřkovicích se uskutečnil dne již 11. ročník krajského dne seniorů. Toto setkání se neslo v duchu 25.
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK O PUTOVNÍ POHÁR MIROSLAVA ENDLICHA.
VÁNOČNÍ HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH ŽÁKŮ Konaný v rámci projektu TSUT „Sportuj s námi“
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
Posvícení je obvykle vnímáno jako vzpomínková slavnost na posv ě cení kostela. Sazená, p ř esto ž e vlastní kostel nemá, má aspo ň své posvícení. Slaví.
Katedrála - živý organismus Projekt připravovaný studenty Biskupského gymnázia v Hradci Králové pod vedením p. učitelky H. Melicharové Prezentace.
Halový turnaj mladších žáků O putovní pohár předsedy ČMFS JUDr. Ivana Haška – Sportovní hala Orlovna Rtyně v Podkrkonoší dne Halový turnaj mladších.
Spolky a kluby Tělovýchovná jednota Dříteň Sbor dobrovolných hasičů – Dříteň Sbor dobrovolných hasičů - Malešice.
FC Slovan Rosice, z.s..
1.ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár
KTV PRŽNO Květen 2017.
Křinický masopust od 12:30.
České hokejové zlato v Naganu 1998
POZVÁNKA T.J. Sokol Domoušice pořádá dne oslavy 120. výročí vzniku Sokola v Domoušicích. 120 let T.J. SOKOL DOMOUŠICE 120 let Program oslav:
PUTOVÁNÍ PO STOPÁCH ŽELEZNÉ KORUNY
MLADÉ HODY Brno-Bosonohy
Druhá třída hraje vánoční hru pro své rodiče
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_31_Fotbalový zápas
MLADÉ HODY Brno-Bosonohy
Harmoniky.
Slavnostní rozsvícení vánočního stromu.
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
SLOVENSKO 2018.
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Transkript prezentace:

fotbalové utkání p ř ípravky proti rodi čů m (maminkám) fotbalové utkání p ř ípravky proti rodi čů m (maminkám)

A takhle to všechno za č alo…….. A takhle to všechno za č alo……..

Pokra č ování na Bowlingu… Pokra č ování na Bowlingu…

A teď podrobněji…..utkání se konalo v neděli dne na hřišti TJ Baník ve Rtyni v Podkrkonoší. Bylo zahájeno ve hod. a slavnostní výkop provedl pan starosta Zdeněk Špringr. Přišlo podívat několik desítek diváků a to jak z rodinných kruhů tak i milovníků kulatého nesmyslu, každý byl zvědavý jak si s míčem budou matky rozumět. Utkání řídil delegovaný arbitr OFS Trutnov pan Ladislav Kocurek. Všichni mu usnadnili práci, a i když se celé utkání odehrálo ve velkém nasazení tak vždy v duchu fair play. Družstvo rodičů vedla jako trenérka a nehrající kapitánka Martina Vasiljevová a družstva přípravky pak hrála pod vedením trenérů Martina Šimka, Josefa Garčeka a Milana Romančáka st. Diváci viděli krásné akce a souboje doslova tělo na tělo. Utkání skončilo nakonec výsledkem 3 : 2 pro přípravku. Družstvo rodičů si však náladu zlepšilo při pokutových kopech, kdy vyhrálo nad přípravkou 2 : 1. Tým rodičů však může poděkovat brankářce Janě Šimkové, která předváděla jak v utkání tak při pokutových kopech někdy až neskutečné zákroky. Po skončení exhibičního utkání se všichni přesunuli na Bowling, kde bylo pro ně připravené posezení. Po krátkém uvítání, kterého se zhostil pan Milan Romančák st., převzaly všechny maminky hráčů přípravky kytičku a hrníček na kafíčko (a jednu pusu) od trenérů přípravky. Pro zpestření programu vystoupily taneční oddíly z Jednoty Orel – Ballare a předvedly několik tanců. Všem se jejich vystoupení moc líbilo a odměnili je potleskem. V prostoru mezi vystoupením byly pak odměněny všichni hráči jak mladší tak i starší přípravky, když dostali medaili, společné foto týmu a tašky plné sladkostí s drobnostmi od sponzorů. Předání cen se účastnili i zástupci oddílu kopané předseda Jaroslav Jeníček a místopředseda TJ Baník Vladimír Vasiljev. Dále pak následovala volná zábava ve všech prostorách Bowlingu. Děti začali hrát stolní fotbal a bowling. Nezapomnělo se na malé pohoštění jako jsou dorty a hranolky. Při reprodukované hudbě došlo i na tanec, nafukování balónků, házení konfet a pod. Zápal o hru vydržel dost dlouho a rodiče měli starost je dostat domů. Tato akce se mohla konat pouze za podmínek, že se podařilo zajistit několik sponzorů pro oddíl přípravky a za jim patří velké poděkování.

Hlavními sponzory přípravky v roce 2008 byli – ČEPS a.s. Praha, Protec Rtyně, VETIM Úpice, Jana Krejcarová, David Garček Praha, OPGT Brno, Petr Vlach Trutnov, Vlček a syn Kovovýroba Rtyně, Sportovní komise města při MÚ Rtyně. Dalšími sponzory byli ČS a.s. Trutnov, skládka TO František Pěkný, tiskárna Arnemit Praha, Potraviny Hana Litková, Řeznictví pí. Marcela Balcarová, nakladatelství BOR Liberec, Česká spořitelna, a.s. Rtyně pí. Marcela Cardová, ČEZ Hradec Králové, lékárna Clara Rtyně, Miroslav Frýba Krákorka, GE Money Bank Trutnov, A Taurus pan Adam, Alfero Group s.r.o., Drogerie Mádr, Pavla Šedová kavárna – textil, Vlková čalounictví, TELCO Miroslav Kábrt, Miroslav Trachta Elektro Veselka, nakladatelství Fragment Praha, cukrárna Korunka pí. SoňaValková, restaurace u Vlčků, restaurace na Mýtě, OAZA Rtyně, restaurace pod Verpánem Batňovice, Miloš Pešta – malíř, natěrač

T ě šíme se na p ř íští veselý poslední výkop s našimi fotbalovými nad ě jemi. Zaslou ž í si to nejen oni, ale i všichni, kte ř í se práci s fotbalovým pot ě rem v ě nují! T ě šíme se na p ř íští veselý poslední výkop s našimi fotbalovými nad ě jemi. Zaslou ž í si to nejen oni, ale i všichni, kte ř í se práci s fotbalovým pot ě rem v ě nují! © banikrtyne