Náplň práce projektové kanceláře RNDr. Miroslav Kučera Bc. Tereza Bahulová Bc. Kateřina Hubíková.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekty řešené Ústavem mechaniky těles, mechatroniky a biomechaniky Seminář k problematice spolupráce v OP VK
Advertisements

Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Projekt Nové přístupy k realizaci praktického vyučování ve Zlínském kraji Uherský Brod, Mgr. Petra Pilčíková Projektová manažerka.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Snížení energetické náročnosti budov – SFŽP Základní škola - plášť Celkové náklady Kč ( ) Dotace < cca Kč Spoluúčast města.
Aerodynamický tunel Střední škola letecká Kunovice,
Odborné školství a další vzdělávání v Libereckém kraji KRAJSKÁ KONFERENCE UNIV 2 KRAJE – LIBERECKÝ KRAJ 10. listopadu 2011.
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Rozvoj technického vzdělávání Strategie a hlavní cíle týmu 81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Brno, 4. dubna 2013 Předkládá: Řídící tým.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ
KONFERENCE „Konkurenceschopnost okresu Hodonín“ , PRUŠÁNKY
Závěrečná konference 19. dubna 2012 Zhodnocení a výstupy realizace projektu: „Rozvoj činností dřevařského klastru a zkvalitnění vazeb mezi VŠ a podnikatelskou.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Závěrečná konference k projektu
Úvodní konference projektu „Průvodce světem Multimédií“ 21. září 2010 LAPTUS s.r.o., rozvojová agentura.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
PROVOZNÍ ONIV 2015 Pro rok 2015 byl rozpočet provozních ONIV stanoven ve výši tis. Kč Do příjmů rozpočtu kraje byl stanoven odvod z investičních.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
Komerční banka - partner pro příjemce dotací Jitka Haubová zástupce výkonné ředitelky korporátního bankovnictví KB 190. Žofínské fórum, Čerpání.
Podpora rozvoje vzdělávání v rámci ROP Střední Morava Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA Vedoucí Odboru školství, mládeže a tělovýchovy Krajského úřadu Olomouckého.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
Setkání politické reprezentace města Ostrov se zástupci firem působících na území města Ostrov „Kvalita přináší úspěch, úspěch přináší odpovědnost, odpovědnost.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
Podpora meziobecní spolupráce Prezentace výsledků dotazníkového šetření ORP Poděbrady.
Výroční konference prosince 2015 Přednášející: Ivo Grüner, Ing. Jaromír Slíva.
Interreg Rakousko - ČR/ Oddělení projektové podpory1 Interreg V-A Rakousko – Česká republika.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Spolupráce středních škol a firem v Pardubickém kraji Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání.
1 PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ Radim Chmelík.
Vytvoření společné platformy podpory technického vzdělávání se zapojením všech stupňů vzdělávání, zaměstnavatelů a dalších subjektů.
Pracovní setkání v rámci připravovaného IPo s názvem „Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji“ 1.
Plán PR a marketingové a propagační kampaně
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
MAP – Místní akční plán ORP RK
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
Individuální projekt OP VVV
Sdílené radosti a strasti škol ze správního obvodu ORP Český Brod
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Společenská odpovědnost a školy
Implementační projekt KAP
Aktuální informace o stavu
Keltský archeoskanzen Nasavrky
ROBOTTRANSFÉR Mgr. Kateřina Hořejší.
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Název projektu: „NEBOJME SE TECHNIKY" výukové programy pro rozvoj technické gramotnosti žáků ostravských.
Statutární město Ostrava
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Naplňování Krajského akčního plánu vzdělávání 1 Ústeckého kraje setkání pracovních skupin 21.února 2018.
Význam a přínos šablon pro málotřídní školy
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
Vize, mise, cíle Vize Mise Cíle
Naplňování Krajského akčního plánu vzdělávání 1 Ústeckého kraje setkání pracovních skupin 21.února 2018.
Aerodynamický tunel Střední škola letecká Kunovice,
Transkript prezentace:

Náplň práce projektové kanceláře RNDr. Miroslav Kučera Bc. Tereza Bahulová Bc. Kateřina Hubíková

Projektová činnost, dotační management, investiční akce - žádost o dotaci, administrace dotace z MPSV a realizace školení zaměstnanců firmy FANAM (0,5 mil. Kč) - ZZ o realizaci projektu přeshraniční spolupráce Hranice nás nerozdělila - projektový rámec a rozpočet partnera projektu Centra vzdělávání - administrace projektu Digitalizace výuky - Šablony (3,3 mil. Kč.) - VŘ na nákup výpočetní techniky v rámci projektu Digitalizace výuky - administrace projektu Centra vzdělávání (8,12 mil. Kč) - zpracování IZ na nákup strojů a zařízení v rámci projektu Centra vzdělávání (2,04 mil. Kč) - VŘ na nákup robotických stavebnic v rámci projektu Centra vzdělávání - MZ o udržitelnosti projektu Projektové vyučování - MZ o udržitelnosti projektu Modernizace technické základny z ROP - MZ o udržitelnosti projekti Opatření úspor energie (zateplení budovy Z) OPŽP - finanční zpráva projektu Opatření úspor energie (zateplení budovy Z) OPŽP z energetického auditu - žádost o dotaci z FM a S ZK na projekt Expedice Velká Javořina a jeho administrace - žádosti o dotaci z FM a S ZK na projekt Studentská konference a Formule 1 ve školách - zpracování dodatku k IZ Rekonstrukce budovy J - projektový rámec a rozpočet partnera projektu Praktické vyučování - registrace školy do nového programu Erasmus + - příměstský tábor pro členy Kroužku kybernetiky - MZ o udržitelnosti projektu Projektové vyučování - příprava ZZ projektu Digitalizace výuky - realizace a administrace VŘ na dodavatele opravy střechy vestibulu budovy H - MZ č. 3 v rámci projektu Centra vzdělávání - příprava ZD do VŘ na dodavatele strojů a zařízení v rámci projektu Centra vzdělávání - žádost o dotaci z FM a S ZK

Propagace, popularizace - Veletrh vzdělávání Hodonín - Dny otevřených dveří (6x) - Zážitkové dny (11x za účasti žáků 19 ZŠ) - Setkání s rodiči žáků ZŠ (18x) - Přímá výuka žáků ZŠ v dílnách SŠPHZ (18x) - Organizace přímé výuky žáků ZŠ u firemních partnerů (6x) - Organizace přímé výuky žáků ZŠ v laboratořích UP Olomouc (6x) - Inzerce (20x) - Články v novinách (45x) - Příprava pěti popularizačních filmů (2x technické obory, 2x gastro obory, 1x zdravotnické obory - Odvysílání popularizačních filmů ve vysílání TV Slovácko (352 spotů v délce 5 minut) - Reportáž TV Slovácko z akce školy (8x) - Zviditelnění školy, uveřejnění loga školy (využito každé příležitosti - Jarmark vědy a umění, Týká se to také tebe, Jízda králů Vlčnov, Kuchařka tradičních pokrmů, Den charity, ateltická soutěž pro děti z dětských domovů...) - aktualizace informačního systému školy - propagační servis vč. podílu na financování - propagace školy v rámci příměstského tábora (reportáž TV Slovácko, fotogalerie, ohlasy rodičů,...) - příprava propagační a náborové kampaně na školní rok 2014/ příprava aktualizace informačního systému školy - jednání s ředitelkou Centra popularizace UP OL ve věci spolupráce při popularizaci technického a přírodovědného vzdělávání - spolupráce s UTB na přípravě popularizačních akcí ve Zlínském kraji - spolupráce na organizaci výukového pobytu v rámci projektu Technická laboratoř

Sociální partnerství - osobní jednání ve 47 firmách regionu za účelem navázání spolupráce (zajištění praxe, nabídka vzdělávání zaměstnanců, sponzoring - MCAE, Česká spořitelna, ZPS - Tajmac, SMC, Kovovýroba Hoffmann, Formika, EGP Invest...) - spolupráce s institucemi (KB, Okresní soud Uherské Hradiště, ÚP, Město Uherské Hradiště, Město Kunovice...) - navázání spolupráce s UTB, VŠB - TUO a UP OL (projektová činnost, přímá výuka žáků, popularizace technického a přírodovědného vzdělávání...) - navázání úzké spolupráce se ZŠ Uherské Hradiště, Větrná, ZŠ UNESCO Uherské Hradiště, ZŠ Kunovice, U Pálenice, ZŠ Bílovice, ZŠ Ostrožská Nová Ves, ZŠ Dolní Němčí - docílení mediálního partnerství s TV Slovácko a Slováckým deníkem - jednání ve firmě Kovovýroba Hoffmann ve věci poskytnutí zbytkového materiálu pro SO - jednání ve firmě MCAE Kuřim ve věci sponzoringu a poskytnutí materiálu pro 3D tisk - jednání ve firmě ZPS - Tajmac za účelem navázání užší spolupráce - jednání na rektorátu UP OL za účelem celouniverzitní spolupráce - jednání s vedoucím katedry Kybernetiky VŠB TU Ostrava ve věci odborné spolupráce - podíl na organizaci výukového pobytu pedagogů spolu s UTB Zlín - jednání se zástupkyní ředitelky SZŠ Skalica k účasti ve společném projektu v rámci PS - organizace příměstského tábora za účasti žáků šesti ZŠ

Akce pořádané školou 0 Podíl na organizaci akcí: 0 oslava výročí školy 0 DOD 0 zážitkové dny pro žáky ZŠ 0 Studentská konference 0 slavnostní vyřazení absolventů 0 předprázdninový výšlap 0 návštěvy hostů

Kontakt 0 Kde nás najdete? 0 Budova H (hotelová škola) v 1. patře 0 Kontakty: Telefon: