Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby 26.6. 29.6.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Logistika v silniční dopravě
Advertisements

Regionální kancelář pro Ústecký kraj
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
1 Grantové schéma Podpora konkurenceschopnosti podniků Národní vzdělávací fond.
S námi máte informační předstih!
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
IQ PACK dáváme inteligenci obalům Prezentace projektu Ing. Roman Kortus RFID projektový manažer.
Konkurenceschopnost ČR v rámci středoevropského regionu SpeedChain 13/11/2013 Ing. Martin Tlapa, MBA náměstek státního tajemníka pro evropské záležitosti.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Rozvoj kvalifikované pracovní síly v ČR. Obsah prezentace Představení Agentury CzechInvest Regionální kanceláře Aktivity pro podporu rozvoje kvalifikované.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Asociace výzkumných organizací Asociace výzkumných organizací – činnost a poskytované služby Ing. Václav Neumajer výkonný předseda Asociace výzkumných.
MUDr. Martin Kuba ministr průmyslu a obchodu Průmyslová politika ve vazbě na automobilový průmysl Zasedání rady ředitelů AutoSAP.
Marie Borecká, Kristina Ficencová 6. kruh, 1. ročník VSRR
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
Prezentace VOLNÝ.cz. Internetový portál, který byl založen v roce 1999 jako vstupní brána do internetu pro uživatele dial-up připojení. V současné době.
ManagerWeb.cz » 1 Moderní řízení - jediný manažerský digest na českém trhu Moderní řízení je měsíčník poskytující výběr zahraničního i domácího know-how.
Marketingové prostředí
INOVACE 2004 Praha, Příprava předsednictví ČR v programu EUREKA Karel Šperlink Prezident AIP ČR Zástupce ČR v Skupině.
Podpora dopravních společností provozující CNG autobusy Svaz dopravy – sekce silniční dopravy, SOR Libchavy Lubomír Kolman, Project Manager RWE.
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
IBM Global Services ČR © 2006 IBM Corporation April, 2006 E-stát a EU Pavel Hrdlička.
VŠEOBECNĚ VZDĚLÁVACÍ FUNKCE EKONOMICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ © Prof. ing
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A5 Nástroje informatiky pro získávání informací a jejich zpracování.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
3. Celofakultní pedagogická konference1 Zapojení předních odborníků z praxe na Ekonomicko- správní fakultě Masarykovy univerzity.
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:Marketing a řízení hotelu Název vyučovací oblasti: Marketingový plán hotelu Ročník / obor studia:III.
Mgr. Martin Turnovský, MBA Sekce rozvoje podnikatelského prostředí a konkurenceschopnosti © Ministerstvo průmyslu a obchodu Strategické záměry a.
”Národní tým expertů ” Dům zahraniční spolupráce Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Martin Kuba ministr průmyslu a obchodu Návrhy Ministerstva průmyslu a obchodu a zaměstnavatelů pro zlepšení pozice a kvality výstupů odborného školství.
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
MARKETINGOVÝ MIX.
1 Plánování rozvoje sociálních služeb v ČR a další perspektivy jeho vývoje Zlín
ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a.
Organizace a organizování podniku
NÁSTROJE LOKÁLNÍHO a REGIONÁLNÍHO ROZVOJE
Projekt „Vzdělaný zastupitel“ Podpora volených představitelů měst a obcí Jaromír Jech výkonný místopředseda Svazu XIII. celostátní finanční konference.
Model strategie marketingového mixu
Regionalistika 2 Základní nástroje a možnosti rozvoje území.
Financování sociálních služeb pro města a obce
W w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z / w w w. l o b b y. c z.
Komerční banka - partner pro příjemce dotací Jitka Haubová zástupce výkonné ředitelky korporátního bankovnictví KB 190. Žofínské fórum, Čerpání.
Prezentace časopisu Vydavatel: ECONOMIA a.s. – leader na trhu ekonomických a odborných periodik v ČR.
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
Materiály pro účastníky pilotních kurzů konaných v rámci realizace projektu SOVA SYSTEMS Č.R., spol. s r.o. Brno „Vyšší úroveň dalšího vzdělávání v klíčových.
Podnikatelský plán Vzor a struktura.
1 Architektura IS podporující manažerské řízení 9. MEZINÁRODNÍ KONFERENCE O INFORMATICKÉ PODPOŘE PERSONÁLNÍCH PROCESŮ V OZBROJENÝCH SILÁCH A STÁTNÍ SPRÁVĚ.
ČESKO - AMERICKÁ SPOLUPRÁCE V RÁMCI MEZIVLÁDNÍ DOHODY O VTS MEZI ČR A USA.
Speciální nabídka titulů vydavatelství Economia - Zvýhodněné předplatné na nové nebo navýšené kusy.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Co je to Teagasc? Teagasc - Úřad pro rozvoj zemědělství a potravinářství - je státní orgán poskytující integrované služby pro výzkum, poradenství a vzdělávání.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
FPguide - Pojištění katalog pojistných produktů ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
Průzkum čtenářské obce časopisu Odpady (ECONOMIA a.s., listopad 2004) výzkum B2B tisk a inzerce (NFO AISA, říjen 2004) Čtenáři časopisu Odpady ECONOMIA.
» 1 Bankovnictví Odborný časopis pro profesionální finance Měsíčník je zaměřen na vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch.
ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha 7 ČESKÁ REPUBLIKA Odborný časopis Moderní obec.
> Speciální projekt <
Marketingový plán podniku
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
2004 – Speciální projekty Název Společný projekt časopisů
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Distribuční politika klíčová slova
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
Souhrnné informace Kontaktní údaje: Jindřišská 889/17, Praha 1
Transkript prezentace:

Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby

Logistika v mezinárodním obchodu společná komerční příloha měsíčníku Logistika a týdeníku Ekonom Z obsahu čísla:  Logistika, klíčový faktor ekonomického rozvoje  Perspektivy dopravy a logistiky  Identifikace zásilek s RFID  Průmyslové a skladové prostory  Kompletní logistické zajištění  Intralogistika a integrace  Větší konkurence při nižších cenách  Co vědět při plánování skladu

Economia a.s., Dobrovského 25, Praha 7 Časopis LOGISTIKA přináší ucelený přehled o vývoji logistiky doma a ve světě. Informuje o nových trendech a poskytuje analýzy vývoje ve všech oborech dopravy, ve skladování a manipulaci s materiálem a využívání informačních systémů v logistice. Časopis úzce spolupracuje s Českou logistickou asociací a s autoritami oboru z praxe i vysokých škol. Čtenáři: Logistický management firem a specialisté

Economia a.s., Dobrovského 25, Praha 7 EKONOM je prestižní nezávislý týdeník, který poskytuje objektivní a nezkreslené informace pro rozhodování podnikatelů, manažerů, investorů a zástupců veřejné správy. EKONOM představuje výjimečné podnikatelské osobnosti, novinky manažerské praxe a finanční nástroje pro osobní i podnikový život. Nabízí profesionální poradenský servis, odborné diskuse a exkluzivní rozhovory. EKONOM je nejčtenější a inzertně nejvýkonnější týdeník své kategorie v České republice. Čtenáři: manažeři, podnikatelé, politici, představitelé státní správy a místních samospráv, univerzity a elitní vzdělávací instituce (MBA), lidé s vyšším vzděláním a nadprůměrnými příjmy

Základní údaje: Průměrný náklad:8 500 ks ks Cena za výtisk ve volném prodeji:85 Kč35 Kč Cena ročního předplatného:935 Kč1560 Kč Základní cena inz. strany 1/1 A4: Kč Kč Formát :210 x 297 mm210 x 297 mm Logistika v mezinárodním obchodu: Periodicita:ročenka Náklad: (Logistika, Ekonom, konference, kurzy) Rozsah:32 stran Formát:210 x 280 mm Barevnost:4/4

Distribuce: Primární:  všitá příloha uvnitř týdeníku Ekonom - plný prodaný náklad  všitá příloha uvnitř měsíčníku Logistika - plný prodaný náklad Sekundární:  školící střediska - manažerské kurzy - logistiky ks  konference logistiky a veletrh MSV v září ks

Ceník standardní plošné inzerce Uzávěrka inzerce je !

Ceník plošné inzerce přes hřbet Uzávěrka inzerce je !

Kontakty: Redakce: Šéfredaktor: Ing. František ŠpičákRedaktor: Martin Knížek Tel.: Tel.: Fax.: Fax: Inzerce: PhDr. Zuzana NikolovováJudr. Zdeněk Bláha Tel.: Tel.: Fax: GSM: GSM: Dobrovského Praha 7