Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_06_DODAWANIE I ODEJMOWANIE ZAKRES 17 Škola: Autor: ZŠ a MŠ s polským jazykem vyučovacím Bukovec Mgr. Ivana Wronová Předmět:Matematika.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
název šablony: zaměření VM: autor VM: období vytvoření VM: anotace:
Advertisements

Vy_32_INOVACE_M.1.08-Sčítání a odčítání v oboru do 20-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník.
MATEMATICKÉ KŘÍŽOVKY pro 4. třídu
PÍSEMNÉ SČÍTÁNÍ ČÍSEL Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_482_4TR_M Autor:
Písemné odčítání čísel větších než
{ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Veronika Kloučková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
autor: Vlasta Lindovská matematika – pamětné odčítání
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Štěpánková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
Téma: CELÁ ČÍSLA – PROCVIČENÍ 1
Rodziny zwierząt. Číslo přílohy: VY_32_INOVACE_20_RODZINY ZWIERZAT Škola: Autor: Základní škola a mateřská škola s polským jazykem vyučovacím Bukovec.
Číslo přílohy: VY_32_INOVACE_16_WIOSENNE KWIATY Škola: Autor: Základní škola a mateřská škola s polským jazykem vyučovacím Bukovec Mgr. Halina Kuligová.
Číslo přílohy: VY_32_INOVACE_10_CZAS Škola: Autor: Základní škola a mateřská škola s polským jazykem vyučovacím Bukovec Mgr. Halina Kuligová Předmět:
Číslo přílohy: VY_32_INOVACE_06_Zasady higienicznego trybu życia Autor: Mgr. Beata Tomanek Předmět: Prvouka Třída: 3.třída Šablona projektu: III/2 Inovace.
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_08_DODAWANIE I ODEJMOWANIE ZAKRES 18 Škola: Autor: ZŠ a MŠ s polským jazykem vyučovacím Bukovec Mgr. Ivana Wronová Předmět:Matematika.
Číslo přílohy: VY_52_INOVACE_02_MOTÝL Autor:Mgr. Libuše Stonawská Předmět:Přírodověda Třída: 4. ročník Šablona projektu:V/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_04 _Vyjmenovaná slova po m, p Autor: Regina Byrtusová Předmět: Český jazyk Třída: 4.,5. ročník Šablona projektu: III/2 Inovace.
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_01 _Slova příbuzná, stavba slova I. část Autor: Regina Byrtusová Předmět: Český jazyk Třída: 4.,5. ročník Šablona projektu:
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_01_DODAWANIE I ODEJMOWANIE ZAKRES 15 Škola: Autor: ZŠ a MŠ s polským jazykem vyučovacím Bukovec Mgr. Ivana Wronová Předmět:Matematika.
Číslo přílohy VY_ 32_INOVACE_11_PODMĚT NĚKOLIKANÁSOBNÝ Škola, autor: ZŠ a MŠ s polským jazykem vyuč. Bukovec, Mgr. Aniela Jochymková Předmět: Český jazyk.
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_14 _ŘEČ PŘÍMÁ A NEPŘÍMÁ Škola, autor: ZŠ a MŠ s polským jazykem vyuč. Bukovec, Mgr. Aniela Jochymková Předmět: Český jazyk.
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_06_What is … Autor:Mgr. Libuše Stonawská Předmět:Anglický jazyk Třída: 4. ročník Šablona projektu:III/2 Inovace a zkvalitnění.
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_05 _Vyjmenovaná slova po s, v, z Autor: Regina Byrtusová Předmět: Český jazyk Třída: 4.,5. ročník Šablona projektu: III/2.
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_14 _Slovesa II. část - časování
EU PENÍZE ŠKOLÁM Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách.
Základní škola a Mateřská škola s polským jazykem vyučovacím Bukovec
Digitální učební materiál
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_03_DODAWANIE I ODEJMOWANIE ZAKRES
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_02 _Slova příbuzná, stavba slova II. část Autor: Regina Byrtusová Předmět: Český jazyk Třída: 4.,5. ročník Šablona projektu:
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_18 _MY TIMETABLE Mgr. Libuše Stonawská
Sčítání a odčítání do 10 Matematika a její aplikace (matematika pro 1., 2. ročník) Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: I/2 Inovace a zkvalitnění.
Digitální učební materiál
Číslo přílohy: VY_32_INOVACE_11_JEDNOTKY DÉLKY – KM
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_17 _Vzory podstatných jmen rodu ženského, žena, růže Autor: Regina Byrtusová Předmět: Český jazyk Třída: 4., 5. ročník Šablona.
Základní škola a mateřská škola Bukovec
Číslo přílohy: VY_32_INOVACE_12_POROVNÁVÁNÍ ČÍSEL, ČÍSELNÁ ŘADA
VY_ 32_INOVACE_06_OPAKOVÁNÍ BAREV Mgr. Libuše Stonawská Anglický jazyk
Číslo přílohy: VY_ 52_INOVACE_15_Keltové a Germáni na našem území
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_18 _NÁSOBENÍ A DĚLENÍ ČÍSEL
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_17 _POČÍTÁNÍ DO 20
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_12_ČTENÍ S POROZUMĚNÍM
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_16 _Obsah obdélníku, obsah čtverce
Číslo přílohy: VY_ 52_INOVACE_26_NAŠE VLAST Mgr. Petra Kukuczková
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_20 _Římské číslice Regina Byrtusová
Číslo přílohy: VY_ 52_INOVACE_34_ČLOVĚK - ČÁSTI TĚLA
Digitální učební materiál
Digitální učební materiál
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_18 _SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ ČÍSEL DO 20
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_02 _PŘIROZENÁ ČÍSLA DO 100
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_15 _FAIRY TALES Mgr. Libuše Stonawská
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Základní škola a mateřská škola Bukovec
Číslo přílohy: VY_ 52_INOVACE_06_Vynálezy mění svět Regina Byrtusová
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_06 _Význam slov I. část Regina Byrtusová
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_18 _VYJMENOVANÁ SLOVA
Číslo přílohy: Autor: Předmět: Třída: Šablona projektu:
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_15 _Vzory podstatných jmen rodu středního, město, moře Autor: Regina Byrtusová Předmět: Český jazyk Třída: 4.,5. ročník.
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_08 _PŘIROZENÁ ČÍSLA DO 1 000
Základní škola a mateřská škola Bukovec
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_12_SOUVĚTÍ
Drzewa owocowe.
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_04 _NÁSOBENÍ A DĚLENÍ DO 50
Zranienia.
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_20 _PÁROVÉ SOUHLÁSKY
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_07 _SČÍTÁNÍ A ODČÍTÁNÍ DO 1 000
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_09 _Slovní druhy II. část
Transkript prezentace:

Číslo přílohy: VY_ 32_INOVACE_06_DODAWANIE I ODEJMOWANIE ZAKRES 17 Škola: Autor: ZŠ a MŠ s polským jazykem vyučovacím Bukovec Mgr. Ivana Wronová Předmět:Matematika Třída:1. ročník Šablona projektu:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Datum zařazení do výuky a zapsání do třídní knihy Jazyk:Polský Název a anotace:Materiál je určen k procvičování sčítání a odčítání v oboru čísel 0 – 20 bez přechodu přes 10. Druh učebního materiálu:DUM – Prezentace Power Point Očekávaný výstupJednoduché početní operace s přirozenými čísly. Využité materiály:Obrázky byly použité z internetu (

Dodawanie i odejmowanie w zakresie do 17

1.Pokoloruj tylko te kokardki, na których są liczby mniejsze od 8. 2.Uzupełnij poprawnie tabelkę. 3.Pokoloruj motyla.

b b - 10 a a + 5

ŻÓŁTY = __ = __ = __ CZERWONY 17 – 4 = __ 16 – 5 = __ = __ ZIELONY 10 – 1 = __ = __ 17 – 2 = __