Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Co to je? E-mail je způsob odesílání, doručování a přijímání zpráv přes elektronické komunikační systémy. Lze ho udělat např. u seznam.cz, centrum.cz,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Co to je? E-mail je způsob odesílání, doručování a přijímání zpráv přes elektronické komunikační systémy. Lze ho udělat např. u seznam.cz, centrum.cz,"— Transkript prezentace:

1

2 Co to je? E-mail je způsob odesílání, doručování a přijímání zpráv přes elektronické komunikační systémy. Lze ho udělat např. u seznam.cz, centrum.cz, gmail.com, yahoo.com, …. @ je používán k oddělení jména a domény (CTRL+Alt+V)

3 Spam je nevyžádaná reklamní pošta. Hoax(řetěžový e-mail) je falešná zpráva typu „Nepřepošleš-li, budeš mít smůlu“ atd. Obrana: Nezveřejňovat svou adresu na internetu. Když je to nutné, nahradit @ slovem zavinac, v angličtině at.

4 Heslo by nemělo obsahovat nějaký údaj o nás či našem okolí. Například:vlastní jméno či jméno někoho z rodiny rodné číslo či datum narození č. domu, adresa, telefoní číslo... Např. 9f17!bO


Stáhnout ppt "Co to je? E-mail je způsob odesílání, doručování a přijímání zpráv přes elektronické komunikační systémy. Lze ho udělat např. u seznam.cz, centrum.cz,"

Podobné prezentace


Reklamy Google