Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

The Lord of The Rings.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "The Lord of The Rings."— Transkript prezentace:

1 The Lord of The Rings

2 Sady: Gandalfův příchod Útok na Větrov Doly v Morii Kovárna Orků
Armáda Uruk – Hai Bitva o Helmův žleb Shelob útočí

3 Gandalfův příchod Gandalf Šedý se vydává do Kraje oslavit 111.narozeniny svého starého přítele Bilba Pytlíka a zavzpomínat si na počátky Společenstva prstenu! Na své cestě Krajem na koňském povozu se Gandalf setká s mladým nadšeným hobitem Frodem Pytlíkem. Legendární dobrodružství Pána prstenů právě začíná!

4 Útok na Větrov Během odpočinku v rozvalinách starobylé pevnosti Větrov přepadnou nečekaně Aragorna, Froda a Smíška Černí jezdci temného Saurona! Podaří se Černým jezdcům sebrat Frodovi Prsten, nebo je Aragorn včas zarazí?

5 Doly v Morii Při své pouti po Středozemi prochází statečné Společenstvo prstenu přes opuštěné Doly Morie. Pippin, Boromir, Gimli a Legolas, kteří jsou pronásledováni zlými obludami Morie a obřím jeskynním trolem, se střetnou se svými pronásledovateli v Balinově hrobce. Podaří se hrdinům tlupě pronásledovatelů zmizet a vyváznout bez zranění?

6 Kovárna Orků Armáda Uruk-hai se rozrůstá! Skřeti Uruk-hai vyrůstají v doutnajících hlubinách Železného pasu a jejich generál Lurtz vytahuje ze země jednoho skřeta Uruk-hai za druhým. Pomocí navijáku spusť do tavicího kotle kov a vyrob zbraně pro rostoucí armádu. Vykopej Uruk-haie ze země. Během sestavování temné armády není čas na odpočinek!

7 Armáda Uruk - Hai Starobylá pevnost v Helmově žlebu je posledním útočištěm lidu Rohanu poté, co na ně zaútočí armáda Uruk-hai! Blížící se skřeti Uruk-hai vystřelují šípy s háky ve snaze vyšplhat se na hradby pevnosti. Podaří se Éomerovi a vojákům Rohanu pevnost ubránit před skřety Uruk-hai?

8 Bitva o Helmův žleb Zdmi obehnanou pevnost v Helmově žlebu napadla armáda Uruk-hai. Muži, elfové a trpaslíci musí spojit síly a udělat všechno proto, aby jim zabránili pevnostní zdi prorazit. Zabrání Berserkským Uruk-hai umístit bombu a vyhodit zdi do povětří? Zastaví nepřátele šplhající po žebřících? Lid Rohanu ještě nikdy tak hrozivému nebezpečí nečelil!

9 Shelob útočí Ve snaze získat Jeden prsten vláká Glum Froda do náruče obřího pavouka Oduly. Rozprostře Odula své sítě a polapí do nich nebohého Froda, nebo ho včas zachrání jeho statečný hobití přítel Samvěd Křepelka svým elfím mečem zvaným Žihadlo?

10 Postavy: Společenstvo: Frodo Sam Pipin Smíšek Gandalf Aragorn Legolas
Gimli Boromir

11 Frodo Sam Pipin Smíšek Aragorn Gandalf Legolas Boromir Gimli

12 Nepřátelé: Glum Nazgúl Mórijský skřet Mordorský skřet Skurut - Hai

13 Glum Nazgúl Morijský skřet Mordorský skřet Skurut - Hai

14 The End


Stáhnout ppt "The Lord of The Rings."

Podobné prezentace


Reklamy Google