Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Adobe Photoshop Drozdová Adriana Bitmapový grafický editor Používá se především na úpravy fotek, ale i na vytváření vzhledů webů apod. Nutná licence První.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Adobe Photoshop Drozdová Adriana Bitmapový grafický editor Používá se především na úpravy fotek, ale i na vytváření vzhledů webů apod. Nutná licence První."— Transkript prezentace:

1 Adobe Photoshop Drozdová Adriana Bitmapový grafický editor Používá se především na úpravy fotek, ale i na vytváření vzhledů webů apod. Nutná licence První verze tohoto programu byla vydána bratry Thomase a Johna Knolla roku 1990, od tohoto roku se dále vyvíjí. Jsou přidávány nové nástroje, např. 3D nástroje a videa.

2 Práce v programu Práce v programu se může zdát na první pohled obtížná, ale postupně, kdy se naučíte pracovat s vrstvami, různými nástroji a dalšími zvláštnostmi, které jsou opravdovou výhodou, zjistíte, že tak těžká opravdu není. Photoshop je označován, jako profesionální standard. Nejčastěji se využívá k retušování, ale také k zesvětlování, ztmavování, zvětšení kontrastu, naopak zmenšení, změnění barev, přidání sytosti, ale také k fotomontážím a pracování s vrstvami

3 Úpravy v programu

4 Ztmavení Zesvětlení

5 Barva

6 Retušování

7 Přidání bílé barvy

8 Přidání (přelití) barvy (růžová)

9 Fotomontáž: Vánoční pohlednice Potřebný materiál: Fotografie stolu Fotografie svící, Jídla, věnce apod.

10 Velkorozměrný plakát

11 Plakáty

12 Měnění barev

13 Diplomy

14 Plakát


Stáhnout ppt "Adobe Photoshop Drozdová Adriana Bitmapový grafický editor Používá se především na úpravy fotek, ale i na vytváření vzhledů webů apod. Nutná licence První."

Podobné prezentace


Reklamy Google