Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Lázně Klimkovice Lázeňský areál Sanatorií Klimkovice se rozkládá v lesnaté krajině na úpatí Nízkého Jeseníku, v krásné přírodní scenérii s výhledem na.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Lázně Klimkovice Lázeňský areál Sanatorií Klimkovice se rozkládá v lesnaté krajině na úpatí Nízkého Jeseníku, v krásné přírodní scenérii s výhledem na."— Transkript prezentace:

1 Lázně Klimkovice Lázeňský areál Sanatorií Klimkovice se rozkládá v lesnaté krajině na úpatí Nízkého Jeseníku, v krásné přírodní scenérii s výhledem na panorama Beskyd.

2 Kde nás najdete. Mapa ČR Klimkovice mapa

3 O nás Sanatoria Klimkovice slouží hostům a klientům od roku 1994. Svým moderním pojetím se zcela vymykají představě klasických lázní. Lázně nabízejí služby na nejvyšší úrovni a krásné prostředí k tomu značnou měrou přispívá. Komplex lázeňského areálu tvoří dvě lázeňské léčebny a hospodářská budova, navzájem propojené podzemním koridorem. V krásném lesnatém prostředí na úpatí Nízkého Jeseníku byla otevřena 18. července roku 1994 nová Jodová Sanatoria Klimkovice. Slavnost byla zakončena na kolonádě, kde Pěvecké sdružení města Klimkovice uvedlo kantátu Bohuslava Martinů Otvírání studánek. Při posledních taktech skladby vytryskl na kolonádě vodotrysk. Jodová sanatoria přijala své první pacienty a lázeňské hosty ve středu 27. července 1994. Vznikl tak zcela nový lázeňský komplex, který svým vzhledem i svou zvláštní moderní architekturou nemá na světě obdoby.


Stáhnout ppt "Lázně Klimkovice Lázeňský areál Sanatorií Klimkovice se rozkládá v lesnaté krajině na úpatí Nízkého Jeseníku, v krásné přírodní scenérii s výhledem na."

Podobné prezentace


Reklamy Google