Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

* 4. Připravte zakladatelské dokumenty * - než získáme živnostenské oprávnění, které se nyní prokazuje výpisem z živnostenského rejstříku, musíme předložit.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "* 4. Připravte zakladatelské dokumenty * - než získáme živnostenské oprávnění, které se nyní prokazuje výpisem z živnostenského rejstříku, musíme předložit."— Transkript prezentace:

1

2 * 4. Připravte zakladatelské dokumenty * - než získáme živnostenské oprávnění, které se nyní prokazuje výpisem z živnostenského rejstříku, musíme předložit důležité dokumenty:

3 * - výpis z rejstříku trestů (nesmí být starší než 3 * měsíce) * - výpis z rejstříku trestů odpovědného zástupce * ( jeli potřeba) * - doklady o odborné způsobilosti * - prohlášení odpovědného zástupce, že * souhlasí s ustanovením do funkce * - zahraniční FO připojí doklad o pobytu * - doklad o zaplacení správního poplatku(za vydání * výpisu ze živnostenského rejstříku 1 000,- Kč) * - PO připojí doklad o založení, případně doklad o * zápisu do obchodního rejstříku

4 * Pracovní list č. 9: * - vyhledejte na internetu formulář výpis z rejstříku trestů, k čemu slouží a jakou hodnotu kolku musíme zaplatit * www.czechpoint.cz www.czechpoint.cz * http://bussiness.center.cz http://bussiness.center.cz * Fotografie: archiv autora *

5 * Výpis z rejstříku trestů: * - formulář pomocí kterého prokazujeme * bezúhonnost ( žadatel nesmí být trestán pro * jakýkoliv úmyslný trestný čin, kde byl uložen * nepodmíněný trest odnětí svobody na alespoň * jeden rok nebo se jedná o trestný čin * související s předmětem budoucího povolání)

6

7

8


Stáhnout ppt "* 4. Připravte zakladatelské dokumenty * - než získáme živnostenské oprávnění, které se nyní prokazuje výpisem z živnostenského rejstříku, musíme předložit."

Podobné prezentace


Reklamy Google