Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Turnaj ve futsalu 21. – 22. července.  Klub F.C. Santus Dobruška pořádá futsalový turnaj již od roku 1989. Tehdy se turnaje zúčastnilo 24 mužstev. Od.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Turnaj ve futsalu 21. – 22. července.  Klub F.C. Santus Dobruška pořádá futsalový turnaj již od roku 1989. Tehdy se turnaje zúčastnilo 24 mužstev. Od."— Transkript prezentace:

1 Turnaj ve futsalu 21. – 22. července

2  Klub F.C. Santus Dobruška pořádá futsalový turnaj již od roku 1989. Tehdy se turnaje zúčastnilo 24 mužstev. Od té doby turnaj prošel mnohými změnami a to jak rozšířením turnaje až na 70 týmů, tak novým futsalovým zázemím v Dobrušce a také kvalitou, která se neustále zvyšuje. Od počátku k nám jezdily týmy z krajských, divizních i ligových soutěží z celé republiky. Našim cílem je turnaj neustále zkvalitňovat a zatraktivnit ho i pro širokou veřejnost.

3  Bohužel, poslední 3 ročníky nevyšly podle našich představ. Byly ovlivněny hlavně špatným počasím. V roce 2009 a 2010 téměř celý víkend propršelo. Turnaje se ovšem odehrály i díky vysokému počtu hřišť, které má náš klub k dispozici. Při nepřízni počasí bylo využito až 11 hřišť.  Naneštěstí v roce 2011 přišla další nečekaná komplikace. Turnaj musel být zrušen z důvodu záplav. Dělali jsme vše co bylo v naších silách, ale příroda byla silnější. Turnaj musel být večer před zahájením zrušen. Polovina hřišť byla pod vodou a zbylé hrací plochy byly podmáčené. Turnaj byl zrušen již podruhé. Přesně před třinácti lety přišla rovněž velká voda.

4  Tento rok bychom chtěli turnaj naplnit maximálně 70-ti týmy. V dalších letech by se dalo uvažovat i rozšíření turnaje až na 120 týmů. Záleží čistě na finančních možnostech a dobudování plánovaných umělých ploch.

5  Týmy budou rozděleny do 14-ti skupin po 5-ti týmech. V sobotu se 7 skupin odehraje dopoledne a dalších 7 odpoledne. Postupují 2 nejlepší týmy ze skupin a další 4 nejlepší ze 3. míst. V neděli je 32 týmů rozděleno do 8- mi skupin po 4 týmech. 2 nejlepší z každé skupiny postupují do play-off. Finále proběhne, okolo 16 hodiny.  V sobotu večer se každoročně koná v areálu stadionu zábava s pozvanou kapelou. Při nepříznivém počasí se zábava přesunuje do hangáru, který je pro tyto účely vždy v předstihu vyklizen.

6

7

8

9

10 Rozestavěné všeúčelové hřiště Prostor pro stanování

11 Prostor pro hřiště číslo 1 a vzadu hangár pro večerní zábavu při nepřízni počasí V celém areálu je perfektní trávník!

12 Hliněné hřiště (parkoviště) A také prostor pro umělý povrh Hřiště č. 4-7…

13 Zde je prostor pro stánky s propagací a občerstvením… Hřiště č. 1,2 a hangár

14

15 WCŠatny a sprchy

16

17

18

19  Na závěr bych chtěl poděkovat, že jste si prošli celou prezentaci a chtěl bych Vás pozvat na letošní futsalový turnaj.  Martin Eimann Telefon: 775 08 09 00 Email: eiminnator@seznam.cz


Stáhnout ppt "Turnaj ve futsalu 21. – 22. července.  Klub F.C. Santus Dobruška pořádá futsalový turnaj již od roku 1989. Tehdy se turnaje zúčastnilo 24 mužstev. Od."

Podobné prezentace


Reklamy Google