Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Veřejné koupaliště a místo k odpočinku. SOUČASNÁ SITUACE V SOUČASNOSTI NA ÚZEMÍ LEŽÍ BÝVALÁ ČISTIČKA: NÁDRŽ A PŘILEHLÝ DŮM.ČISTIČKA ZABÍRÁ PŘIBLIŽNĚ.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Veřejné koupaliště a místo k odpočinku. SOUČASNÁ SITUACE V SOUČASNOSTI NA ÚZEMÍ LEŽÍ BÝVALÁ ČISTIČKA: NÁDRŽ A PŘILEHLÝ DŮM.ČISTIČKA ZABÍRÁ PŘIBLIŽNĚ."— Transkript prezentace:

1 Veřejné koupaliště a místo k odpočinku

2

3 SOUČASNÁ SITUACE V SOUČASNOSTI NA ÚZEMÍ LEŽÍ BÝVALÁ ČISTIČKA: NÁDRŽ A PŘILEHLÝ DŮM.ČISTIČKA ZABÍRÁ PŘIBLIŽNĚ 30% ÚZEMÍ. ZBYLÝ PROSTOR JE TVOŘEN ZANEDBANOU PŘÍRODOU. DŮM JE OBYDLEN BEZDOMOVCI A TĚMI JE I NIČEN, A PROTO TOTO MÍSTO VYPADÁ NEBEZPEČNĚ.VŠUDE JE PLNO NEPOŘÁDKU.

4 SOUČANÁ SITUACE

5

6 MOJE VIZE MÍSTO ODPOČINKU A ÚTOČISTĚ A CÍL PRO MAMINKY S DĚTMI, STŘEDNÍ GENERACI I DŮCHODCE. MĚLO BY TU BÝT I LETNÍ KOUPALIŠTĚ, KTERÉ V RADOTÍNĚ CHYBÍ.

7 CO BY AREAL NABÍZEL BAZÉN, brouzdaliště Převlékací kabiny WC Dětské hřiště Občerstvení Upravované trávníky

8

9 CHTĚLA BYCH ZACHOVAT PŮVODNÍ ROZVRŽENÍ ÚZEMÍ. NÁDRŽ BÝVÁLÉ ČISTIČKY == BAZÉN ZANEDBANÁ PŘÍRODA == MINI PARK PRO SLUNĚNÍ A ODPOČINEK. ZMIZEL BY DŮM== NAHRAZEN PŘEVLÉKACÍ KABINKY, DĚTSKÉ HŘIŠTĚ, TOALETY NEBO RŮZNÉ STÁNKY S OBČERSTVENÍM. CO BUDE JINAK

10 NÁDRŽ BAZÉN

11 BAZÉN ROZMĚRY: 25m NA 12,5m MALÉ DĚTSKÉ BROUZDALIŠTĚ PŘED VSTUPEM DO BAZÉNU - SPRCHY. BAZÉN BY MOHL BÝT NAPLŇOVÁN FILTROVANOU VODOU Z BEROUNKY, KTERÁ BY SE NEUSTÁLE MĚNILA (samozřejmě pokud by se to finančně vyplatilo). DOPOLEDNÍ HODINY: BAZÉN PRO ŠKOLU ODPOLEDNÍ HODINY: PRO REKREACI VEŘEJNOSTI.

12 PARK

13 ŽÁDNÉ CESTY UPRAVOVANÝ TRÁVNÍK NOVĚ NASÁZENÉ STROMY STROMY HLAVNĚ MEZI POZEMKEM ŠKOLY A NAŠÍM OBJEKTEM. UČEL: VĚTŠÍ SOUKROMÍ.

14 Vstup by byl z jedné strany objekt by byl hlídán vrátným. Na noc by byl zamykán, aby se uhlídal před vandalizmem. Vstupné symbolické Objekt by poskytoval prostory k pronájmu (např.občerstvení) = zisk Na koupající se by dohlížel plavčík. Kdyby ale plavčík byl příliš nákladný, dá se ke vchodu dát cedule s nápisem „Koupání na vlastní nebezpečí!“

15 DETAILY OKOLO BAZÉNU :DŘEVĚNÉ CESTIČKY DO NEJFREKVENTOVANĚJŠÍCH MÍST V DŘEVĚ BY BYL ZALITÝ TENKÝ PRUH BETONU, ABY DŘEVO NEKLOUZALO. V PARKU: LAVIČKY PLATIT POUZE ZA KABINKY (SYMBOLICKÉ). NEMUSÍ PLATIT I TI, CO CHTĚJÍ POUZE DO PARKU. JEDNA TOALETA PRO VOZÍČKÁŘE NEBO TĚLESNĚ POSTIŽENÉ

16 ZÁVĚR TĚŠÍ MĚ, KDYŽ JE CHUŤ UDĚLAT ZE STARÉ NEBO ZNIČENÉ VĚCI NOVOU, ZVLÁŠŤ KDYŽ SE JEDNÁ O CELOU OBLAST. BYLO MI POTĚŠENÍM VYMÝŠLET NOVOU STAVBU, KTERÁ V RADOTÍNĚ CHYBÍ, A JAK JI NEJLÉPE DO OBLASTI ZASADIT. VERONIKA ZAVŘELOVÁ


Stáhnout ppt "Veřejné koupaliště a místo k odpočinku. SOUČASNÁ SITUACE V SOUČASNOSTI NA ÚZEMÍ LEŽÍ BÝVALÁ ČISTIČKA: NÁDRŽ A PŘILEHLÝ DŮM.ČISTIČKA ZABÍRÁ PŘIBLIŽNĚ."

Podobné prezentace


Reklamy Google