Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

POZDRAV KAPITÁNA MUDr. Jiří Běhounek, předseda Regionální rady Jihovýchod a hejtman Kraje Vysočina.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "POZDRAV KAPITÁNA MUDr. Jiří Běhounek, předseda Regionální rady Jihovýchod a hejtman Kraje Vysočina."— Transkript prezentace:

1 POZDRAV KAPITÁNA MUDr. Jiří Běhounek, předseda Regionální rady Jihovýchod a hejtman Kraje Vysočina

2 Směr a cíl plavby  k dispozici jsme měli 18,8 miliardy korun  zbývá proplatit 4,5 miliardy korun  vše je pod smlouvou – všechny dotace už našly své projekty  certifikováno ¾ prostředků – více než ¾ dotací už bylo zaplaceno i z EU nám  ukončeno máme 750 projektů, 196 se ještě realizuje  veškeré dotační peníze budou proplaceny a celá alokace bude využita – tím jsme si jistí!

3 Poslední míle Co nás ještě čeká kromě proplácení posledních projektů?  závěrečná Evaluace dopadů programu, která zhodnotí, kde a jak ROP Jihovýchod na jižní Moravě a na Vysočině pomohl  celý proces uzavírání programu =  připravit závěrečný účet  projít komplexním auditem Auditního orgánu  vyřešit otevřené nesrovnalosti a z toho plynou finanční opravy ... a mnohé další - závěrečná zpráva, archivace všech projektů, pomyslné zamčení dveří úřadu...

4 Varování kapitána Poslední proplácení vašich projektů – dejte pozor na termín březen 2016, do tehdy můžeme proplácet my. Vy můžete proplácet dodavatelům pouze do prosince 2015! Pozor, není kam uhnout, není kam posouvat, dodržujte harmonogramy!

5 Pozdrav kapitána… „ Naučili jsme se společně plout na rozbouřeném moři a šlo nám to velmi dobře. To je vidět na výsledcích ROP Jihovýchod. Vzali nám naše regionální lodě, nahradili je národní flotilou, to už nezměníme. Přeji vám všem, aby vaše další plavby pod dohledem jiného kapitána byly co nejméně bouřlivé, co nejméně překvapující. Naopak, aby vám přinášely pouze a jen radost a užitek.“ Za Výbor i Úřad Regionální rady se už pomalu loučí kapitán a všichni jeho námořníci.

6 Děkuji za pozornost MUDr. Jiří Běhounek předseda Regionální rady Jihovýchod hejtman Kraje Vysočina e-mail: behounek.j@kr-vysocina.cz www.jihovychod.cz www.kr-vysocina.czbehounek.j@kr-vysocina.cz www.jihovychod.cz www.kr-vysocina.cz


Stáhnout ppt "POZDRAV KAPITÁNA MUDr. Jiří Běhounek, předseda Regionální rady Jihovýchod a hejtman Kraje Vysočina."

Podobné prezentace


Reklamy Google