Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Organizace práce a ergonomie. Základní terminologie Organizace: –1. účelné pořádání, uspořádání, řízení, správa, organizování; účelně opravený řád Ergonomie:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Organizace práce a ergonomie. Základní terminologie Organizace: –1. účelné pořádání, uspořádání, řízení, správa, organizování; účelně opravený řád Ergonomie:"— Transkript prezentace:

1 Organizace práce a ergonomie

2 Základní terminologie Organizace: –1. účelné pořádání, uspořádání, řízení, správa, organizování; účelně opravený řád Ergonomie: –nauka zaměřující se na metodiku organizace práce a pracovních prostředků, na zkvalitnění systému člověk–stroj, pracovní psychologie typické slovní obraty: ergonomické studie; bezpečná ergonomická konstrukce; ergonomický tvar; ergonomie psaní na stroji, správná ergonomie při práci a denních činnostech

3 Logistika: –1. voj. Nauka o plánování, přípravě a použití prostředků a služeb nezbytných k činnosti branných sil; vůbec organizace a řízení materiálových informačních a transportních procesů Např: Logistické poradenství: řízení a optimalizace zásob, předpověď poptávky, nákup a hodnocení dodavatelů, logistický audit, distribuce, logistika, optimalizace a racionalizace, návrh a optimalizace skladů, supply chain management, strategické analýzy.


Stáhnout ppt "Organizace práce a ergonomie. Základní terminologie Organizace: –1. účelné pořádání, uspořádání, řízení, správa, organizování; účelně opravený řád Ergonomie:"

Podobné prezentace


Reklamy Google