Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ivan napíše svému kamarádovi (podvodníkovi).Ivan napíše svému kamarádovi (podvodníkovi).

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ivan napíše svému kamarádovi (podvodníkovi).Ivan napíše svému kamarádovi (podvodníkovi)."— Transkript prezentace:

1

2 Ivan napíše svému kamarádovi (podvodníkovi).Ivan napíše svému kamarádovi (podvodníkovi).

3

4 Podvodník odepíše.

5 Ivan si stáhne hru.Ivan si stáhne hru.

6 Když jí stáhne objeví se tabulka.Když jí stáhne objeví se tabulka.

7 !VIR! Všechna data z počítače byla nečitelná a poškozena viremVšechna data z počítače byla nečitelná a poškozena virem Vir trvale poškodil pevný disk a počítač nefungoval tak jak by mělVir trvale poškodil pevný disk a počítač nefungoval tak jak by měl Oprava počítače byla velice nákladnáOprava počítače byla velice nákladná

8 Dále se může objevit tato hrozba.

9 Dál se podvodník (kamarád ) ptá kde bydlí, že by se mohli sejít u Ivana doma.Dál se podvodník (kamarád ) ptá kde bydlí, že by se mohli sejít u Ivana doma.

10 Já bydlím v Jablonci Nad Nisou v Zámecké ulici číslo našeho domu je 752.Já bydlím v Jablonci Nad Nisou v Zámecké ulici číslo našeho domu je 752.

11 A kdyby jsi mohl?A kdyby jsi mohl?

12 Pondělí nemůžu jedeme do Brna na celý den, ale v úterý mohu když tak zavolej mi na číslo 729 358 009.Pondělí nemůžu jedeme do Brna na celý den, ale v úterý mohu když tak zavolej mi na číslo 729 358 009.

13 Když přijeli z Brna tak doma nebyli žádné cenné věci, a všechno rozházené.Byt byl vykradený.Když přijeli z Brna tak doma nebyli žádné cenné věci, a všechno rozházené.Byt byl vykradený.

14

15


Stáhnout ppt "Ivan napíše svému kamarádovi (podvodníkovi).Ivan napíše svému kamarádovi (podvodníkovi)."

Podobné prezentace


Reklamy Google