Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Obrazovka Slouží k zobrazovaní textových a grafických informací. Druhy:LCD,CRT,plazma. Rozlišení je v pixelech Úhlopříčka je vzdálenost mezi protilehlými.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Obrazovka Slouží k zobrazovaní textových a grafických informací. Druhy:LCD,CRT,plazma. Rozlišení je v pixelech Úhlopříčka je vzdálenost mezi protilehlými."— Transkript prezentace:

1

2 Obrazovka Slouží k zobrazovaní textových a grafických informací. Druhy:LCD,CRT,plazma. Rozlišení je v pixelech Úhlopříčka je vzdálenost mezi protilehlými body v cm.

3 Základová deska Je základním hardwarem u všem počítačů. Propojuje jednotlivé součástky do fungujícího celku. Např.: procesor,operační pamět a další komponenty.

4 Kecám fórek

5 Myš Slouží k převádění informace o svém pohybu do počítače Nachází se na ní jedno a více tlačítek které slouží k pohybu nahoru a dolu.

6 Klávesnice Slouží k vkládání znaků a ovládání počítače Klavesnice se ovládá pomocí tlačítek-jedno tlačítko jeden znak

7 Pevný disk Je zařízení které se nepoužívá jenom u počítačů,ale také u spotřební elektroniky Slouží k dočasnému nebo trvalému uchování dat


Stáhnout ppt "Obrazovka Slouží k zobrazovaní textových a grafických informací. Druhy:LCD,CRT,plazma. Rozlišení je v pixelech Úhlopříčka je vzdálenost mezi protilehlými."

Podobné prezentace


Reklamy Google