Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

IREL, spol. s r.o.. Historie firmy IREL: Firma IREL byla založena v r.1994 Od začátku je její činnost směřována jako PŘEDZPRACOVÁNÍ SUROVIN pro Farmaceutický.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "IREL, spol. s r.o.. Historie firmy IREL: Firma IREL byla založena v r.1994 Od začátku je její činnost směřována jako PŘEDZPRACOVÁNÍ SUROVIN pro Farmaceutický."— Transkript prezentace:

1 IREL, spol. s r.o.

2 Historie firmy IREL: Firma IREL byla založena v r.1994 Od začátku je její činnost směřována jako PŘEDZPRACOVÁNÍ SUROVIN pro Farmaceutický průmysl. V posledních letech se zaměřuje na ZPRACOVÁNÍ přírodních rostlinných látek.

3 IREL, spol. s r.o. – firemní aktivity Výroba kosmetických přípravků Výroba rostlinných olejů a tuků lisováním za studena Zemědělství, vč. prodeje nezpracovaných zemědělských výrobků za účelem dalšího zpracování Šlechtitelské aktivity v oblasti léčivých rostlin (MORAVOL, spol. s r.o.) Výroba chemických látek, chemických přípravků a extraktů pro farmaceutickou i kosmetickou aplikaci.

4 Ostropestřec mariánský - Silybum marianum (L.) Gaertner IREL, spol. s r.o. – Předzpracování surovin pro extrakci

5 Námel - Secale cornutum IREL, spol. s r.o. – Předzpracování surovin pro extrakci

6 IREL, spol. s r.o. – Registrované známky Od 1938 Od 1939

7 IREL, spol. s r.o. – veterinární přípravky Zastoupení na arabských trzích – UAE, Kuvajt, KSA..

8 Koho hledáme? Kolegu pro oblast veterinárních přípravků. Náplň práce? Propagace výrobků v ČR a SR Inovace portfolia Vypracování strategie penetrace trhu Zvyšování kvality výrobků Reportování výsledků Ne pouze obchodní reprezentant (!!), ale všestranný pracovník (výroba-kvalita-prodej).

9 Ideální kandidát? Podnikavý, přemýšlivý, se zájmem o věc SAMOSTATNÝ a NÁPADITÝ Komunikativní (AJ, N výhodou) Zootechnika, krmivářství, chov koní..

10 Co nabízíme? dynamická práce odpovídající zázemí pro výkon práce nadstandardní pracovní prostředí (Miroslavské Knínice) práce v perspektivním oboru možnost seberealizace zajímavé platové ohodnocení + benefity PLUSY

11 Co nabízíme? kritický nadřízený - já ;-) MÍNUSY Kontakt: Personální oddělení: Alena Kloudová tel: 724 032 649 E-mail: alena.kloudova@irel.eu Ředitel divize jakosti: Ing. Jiří Raška, Ph.D. tel: 724 580 217 E-mail: jiri.raska@irel.eu

12 DĚKUJI ZA POZORNOST WWW.IREL.EU


Stáhnout ppt "IREL, spol. s r.o.. Historie firmy IREL: Firma IREL byla založena v r.1994 Od začátku je její činnost směřována jako PŘEDZPRACOVÁNÍ SUROVIN pro Farmaceutický."

Podobné prezentace


Reklamy Google