Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Podané ruce sociální družstvo Zubří 2014. Podané ruce, sociální družstvo Zubří o Podané ruce, sociální družstvo Zubří bylo založeno v roce 2008 na bázi.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Podané ruce sociální družstvo Zubří 2014. Podané ruce, sociální družstvo Zubří o Podané ruce, sociální družstvo Zubří bylo založeno v roce 2008 na bázi."— Transkript prezentace:

1 Podané ruce sociální družstvo Zubří 2014

2 Podané ruce, sociální družstvo Zubří o Podané ruce, sociální družstvo Zubří bylo založeno v roce 2008 na bázi dvou právnických firem a v roce 2011 se přetransformovalo v družstvo s pěti zakládajícími fyzickými osobami. o Hlavním zájmem této sociální firmy je vytvářet nové pracovní příležitosti pro osoby se zdravotním postižením a osoby znevýhodněné na trhu práce. o Zaměřujeme se především na tyto činnosti:  Pečovatelská služba  Osobní asistence  Výroba a zpracování skla  Zušlechťování skla

3 Popis personálního zabezpečení Organizační schéma 2014

4 Sociální služby  Služby poskytujeme dle zákona §108/2006 Sb., o sociálních službách.  Jsme registrovaní poskytovatelé u Krajského úřadu Zlínského kraje.  Pravidelně se vzděláváme, minimálně 24 hod/rok.

5 Sociální služby o Pečovatelské služby poskytujeme nepřetržitě již od roku 2008. o Hlavní cílovou skupinou jsou:  senioři  osoby se zdravotním postižením o Naše služby poskytujeme od pondělí do neděle, včetně státních svátků, v rozmezí 6.00 – 20.00 hod.

6 Sociální služby o Osobní asistenci poskytujeme od roku 2010. o Hlavní cílovou skupinou jsou:  senioři  osoby se zdravotním postižením o Naše služby poskytujeme od pondělí do neděle, včetně státních svátků, a to nepřetržitě.

7 Sociální služby  Od roku 2008 poskytujeme také fakultativní služby, jako je rozvoz obědů.  Klientům tuto službu poskytujeme od pondělí do pátku a mají možnost výběru ze tří jídel.  Cena obědu je 59 Kč, pro bývalé zaměstnance GU-ZU v důchodě 39 Kč + poplatek 25 Kč za dovoz.

8 Inovace v sociálních službách Pracovník roku v sociálních službách 2010 Inovativní přístup ve financování sociálních služeb

9 Výroba - Tiffany technika

10 Výroba - technika Fusing (spékání a ohýbání skla)

11 Výroba - Mozaika Tato technika je vhodná také pro děti a osoby se zdravotním postižením.

12 Výroba - gravírování pomocí laseru

13 Ocenění Inovace VD 2011 Parapetní deska - technika Fusing  FUSING

14 Ocenění Inovace VD 2013 Skleněná kosmetická pemza

15 Veletrh Mnichov

16 Kurzy  Tiffany technika  Technika Fusing  Mozaika  Kurzy realizujeme:  Ve školách  Domovech  Ve vlastní dílně

17 S kým spolupracujeme?  Úřady práce  Městské úřady  Krajské úřady  Poskytovatelé sociálních služeb  Firmy v regionu  Družstva

18 Preferujeme tyto principy sociálního podnikání  Sociální – osoby znevýhodněné, OZP rozvoj kompetencí, spolurozhodování.  Ekonomický – případný zisk je využit pro další rozvoj firmy a konkurenceschopnosti na trhu práce.  Enviromentální – inovativní přístup, uspokojování potřeb místní komunity, využívání místních zdrojů, zpracování ekologických materiálů, recyklace.

19 Kde směřujeme?  Nový trend v poskytování sociálních služeb „Greenhouse“.  Nové výrobní programy.  Rozšíření portfolií zaměstnanců.

20 Kontakt Podané ruce, sociální družstvo Starozuberská 1449 756 54 Zubří www.podane-ruce.estranky.cz Mgr. Šárka Dořičáková Tel: 608 178 857 Email: podane-ruce@seznam.czpodane-ruce@seznam.cz

21 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "Podané ruce sociální družstvo Zubří 2014. Podané ruce, sociální družstvo Zubří o Podané ruce, sociální družstvo Zubří bylo založeno v roce 2008 na bázi."

Podobné prezentace


Reklamy Google