Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pátek Pátek to je slavný den To tam všichni dojedem Tam budeme jísti, píti Místní zdroje pokoušeti Hamu a papu ze společných zásob Bumbání možno.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pátek Pátek to je slavný den To tam všichni dojedem Tam budeme jísti, píti Místní zdroje pokoušeti Hamu a papu ze společných zásob Bumbání možno."— Transkript prezentace:

1

2

3

4

5 Pátek Pátek to je slavný den To tam všichni dojedem Tam budeme jísti, píti Místní zdroje pokoušeti Hamu a papu ze společných zásob Bumbání možno vlastní nebo na místě možno za mírný bakšiš ochutnat pár vzorků a nakoupit na večer –www.hajovna.comwww.hajovna.com Pro otrlé apartmány Pro zhýčkané penzionek

6 Sobota – Hlavní pořad Popadni své zimní botky, krásné botky samochodky. Co tě pěkně ponesou, za vínem tě odnesou. Přes kopeček na vyhlídku a pak dolu na prohlídku. Sklep sem, sklep tam, kampak já se podívám, Mapu mi daj na úřadě, k tomu sklínku hezky v řadě Všechno si to oběhám, do nosu si pěkně dám. http://www.obec-pavlov.cz/index.php?sec=akt&lang=cz&start=&id=136 Až budu mít nakoupíno, do baťůžku vezmu víno. Zpátky podél vody hezky se to chodí. Na cestu mi svítit bude lampionek v barvě rudé.

7

8 Sobota – 2. kolo A po krátkém odpočinku přichází čas na svačinku, Podávat jí bud pán, jako Langr všude znám. Od půl osmé do svítání plnit bude naše přání http://www.ulangru.cz/vinarna.php

9 Neděle Do růžova vyspinkaní, pokračujem v našem klání. Podívat se půjdem ven, kulturní nás čeká den. V centru města Mikulova průvodkyně volí slova, Ukáže nám s radostí spoustu místních svátostí.

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23


Stáhnout ppt "Pátek Pátek to je slavný den To tam všichni dojedem Tam budeme jísti, píti Místní zdroje pokoušeti Hamu a papu ze společných zásob Bumbání možno."

Podobné prezentace


Reklamy Google